Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
sportskimarketing
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
mogli smo imati kompletnu odbranu iz akademije. hall, colwill, guehi, james
- Pensioner26
- Kontakt:
To je taj nezgodni Newcastle kojem mi gola ne možemo dati
Pa to ti je slicno onom ljetu poslije osvojene LP .Uzmes LP i malo ti fali ,a dodje pakas Lukaku i Saul Niguez na posudbuaqarius je napisao/la: ↑18 mar 2026, 11:25Bravo ..to je to..sistem je prilično OK..Ima tu igre,dobrih akcija,poteza,naravno treba baš dobar špic,fizički dominantan koji je moćan i u vazduhu.međutim ne može ekipa davati čiste lopte u noge protivnika ..i tu sve pada u vodu.Slažem se ,nema ekipe koja to može nadomjestiti..računajući i prvenstvo i kup i ligu prvaka pa mi smo u zadnjih nekoliko utakmica sigurno 7-8 golova dali tako reći sami sebi..darker10 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 07:02Golman ,dva stopera ,prava alternativa Jamesu,mozda cak i neko ko bi startao ispred Cucurelle,lijevo krilo moraju bit prioriteti tu .I to na sve te pozicije da se dovedu testirani igraci ,a ne neka balavcad.U spicu ne diraj puno ,pusti Pedra nek igra,vrati Jacksona ko alternativu i to je to.Daj sve pare na one gore pozicije.
Ovo sa zadnjim redom prosto vise ne ide,previse je individualnih gresaka za koje nije sistem kriv.Doslo je do toga da haman svaku utakmicu pocinjes bar gol u minusu ,a nerijetko i dvaNema napadacke sile koja bi to mogla popravljat iz utakmice u utakmicu .
Tommy T nikad prezaljen .Eh kako su i njega izradili taj prelazni rok i opet je bila borba.Osvojen Super kup,svjetsko klupsko,finale oba kupa ,treci u pl i propisno hrvanje sa Realom u cetvrtfinalu LP.I taj lik moradne otic nakon tipa dva remija na pocetku naredne sezone
Nije Tuhel smenjen zbog rezultata on je cak i skupio dosta bodova za to vreme,nego tada su dosli ovi mentosi sportski diretkori i doveli potera.
Opet isto sranje, koliko ce ovo trajati pitam se
- wadethegreat
- Kontakt:
Bolje izgledali Havertz, Gittens i Werner u kompilacijama u Njemackoj
Ja se vec predajem i za sljedecu sezonu
Ja se vec predajem i za sljedecu sezonu
- Pensioner26
- Kontakt:
Računaj i mene još 3 sezone dodatno. Piši na teku. Nema ovo smisla više.wadethegreat je napisao/la: ↑19 mar 2026, 13:52Bolje izgledali Havertz, Gittens i Werner u kompilacijama u Njemackoj![]()
Ja se vec predajem i za sljedecu sezonu![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Evo jos Chalobah odsutan 6 sedmica. Bas nas je krenulo 
- wadethegreat
- Kontakt:
Napokon dobre vijestisuperFrankie je napisao/la: ↑19 mar 2026, 15:32Evo jos Chalobah odsutan 6 sedmica. Bas nas je krenulo![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovo mora da su nas od zavisti urekle ljubomorne komšije iz crvenog dijela grada. Nije lagano bilo posmatrat posljednjih 20 godina sigurno. Mogu mislit njihove patnje.
Baš tako, od njega nema nikakve koristi. Vodi se kao najpouzdaniji i glavni štoper kada nema Colwilla, a zapravo nije nimalo napredovao otkako se pojavio prije pet godina.wadethegreat je napisao/la: ↑19 mar 2026, 15:42Napokon dobre vijestisuperFrankie je napisao/la: ↑19 mar 2026, 15:32Evo jos Chalobah odsutan 6 sedmica. Bas nas je krenulo![]()
![]()
On je jedan od razloga zašto nam odbrana smiješno izgleda i primamo amaterske golove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.