Za ovakve stvari se u normalnim državama klubovi šalju u niže rangove. Ali od koga će Vicko dobijat lake bodove. Nije mu Sloga dovoljna.
Hz tastatura huligan, glupsone ako. CItas forum vidio bi da ste vi ti koji ste iskompleksirani i talabite o ŽELJI DANIMA milion postova ako ne vjerujes vrati malo pregledaj, a ja nisam pogledao tvoj klub u zivotu sem kad igrate protiv nas, niti me zanima sta se desava kod vas...
Zato sto je sandzacki Pirlo jedna golema PIZZDURINA ! Sakrila se picqa, a Bilbija kapitenski odma prvi, zabi, jos im dupe okrenu ! Bolje i ne zasluzuje skupina oyebina.WeekendOffender je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:37Iz kojeg razloga mu je Bralic puco penal prije Ljajica?
I vasi pisu oprase o fks malo procitaj i ti postove unazad kad mi igramo, mozda ti ne pratis postujem, ali veliki broj prati itekao fks, jedva cekaju da ismijavaju ako kiksamo, a kad je obrnuto odmah negodovanje.addebisi je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:07Hz tastatura huligan, glupsone ako. CItas forum vidio bi da ste vi ti koji ste iskompleksirani i talabite o ŽELJI DANIMA milion postova ako ne vjerujes vrati malo pregledaj, a ja nisam pogledao tvoj klub u zivotu sem kad igrate protiv nas, niti me zanima sta se desava kod vas...
Gdje nece biti iskompleksirani budi realan znas gdje je 2012/13.
Oni svakako ne idu nema se sta pozivatiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:51Enoo iih pozivaju da ne ide niko na Kosevo, pa svakako ne ide niko![]()
Smijali se nasoj muci, sad su pravi ku rci
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:11Adem Ljajić: Mi smo najkvalitetnija ekipa u ligi, Zrinjski i Borac nisu ništa bolji od nas
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 14 gostiju.