Kakvi oni i Koševo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li jos trofeja da ih ne osvojimo?
Nikad poraz, samo lekcija

Nikad poraz, samo lekcija
Mario Cvitanović od mogućih pet izmjena, večeras je izvršio 3. Dvije zbog povrede, i treću uveo igrača za penal seriju i na kraju nije ni pucao penal. Yebo te onaj ko te doveo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
sto posto, seratore cujes samo ovdje, nikad na stadionu
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Iz sramote u sramotu...
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Znam, **** ga on
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nemaš ekipu za jurišanje, da si tako igrao primili bi 3 komada. Nisi igrao sa Famosom nego sa Zrinjskim, da smo primili nekoliko golova mogu vas zamisliti.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sta fali? Inovativni smo zahvaljuci nasem presidentu pa i 5 trenera u sezoni je malo za ovakvog presidentea i njegove dame.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Kako onaj rece nastavljaju se intenzivnija ulaganja na ljeto

Zrinski je u rangu Famosa bio večeras. Totalno mrtva ekipa, bez ikakve ambicije i mogućnosti nešto da naprave. Bukvalno su samo čekali da prime gol, ali to klaun na klupi nije dozvolio.fks74 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:59Nemaš ekipu za jurišanje, da si tako igrao primili bi 3 komada. Nisi igrao sa Famosom nego sa Zrinjskim, da smo primili nekoliko golova mogu vas zamisliti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ljudi, hajmo biti realni, najveći problem ove ekipe nije taktika, nije trener, nego fizička sprema. Katastrofa. I to se vidi iz aviona.
Iz toga dolazi sve ostalo, strah u igri, nesigurnost, izbjegavanje duela. Svaki pokušaj prodora ili rizika završi gubitkom lopte i raspadom formacije, jer jednostavno nema snage da se to isprati i ispegla nazad.
Zato i imamo isti scenario svaku utakmicu: prvih 20–30 minuta ličimo na ekipu, ima kretanja, ima ideje… i onda nagli pad. Poslije toga – gašenje. Usporavanje. Hodanje. Ubijanje igre na sve moguće načine samo da se preživi.
Ovo nije mentalitet, ovo je kondicija. Kad nemaš pluća i noge onda nemaš ni hrabrost.
Dok se to ne riješi, možemo mi mijenjati formacije, igrače, trenere… džaba sve. Ekipa koja ne može trčati 90 minuta ne može igrati ozbiljan fudbal. Tačka. Pozz
Iz toga dolazi sve ostalo, strah u igri, nesigurnost, izbjegavanje duela. Svaki pokušaj prodora ili rizika završi gubitkom lopte i raspadom formacije, jer jednostavno nema snage da se to isprati i ispegla nazad.
Zato i imamo isti scenario svaku utakmicu: prvih 20–30 minuta ličimo na ekipu, ima kretanja, ima ideje… i onda nagli pad. Poslije toga – gašenje. Usporavanje. Hodanje. Ubijanje igre na sve moguće načine samo da se preživi.
Ovo nije mentalitet, ovo je kondicija. Kad nemaš pluća i noge onda nemaš ni hrabrost.
Dok se to ne riješi, možemo mi mijenjati formacije, igrače, trenere… džaba sve. Ekipa koja ne može trčati 90 minuta ne može igrati ozbiljan fudbal. Tačka. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ne sjeca se sanse Zrinjskog ?!
Sjecas li se nase smislene akcije zadnjih 6-7 utakmica.
Mislio sam da nisi ubleha, ali si jedna velika qarina !!!
Al nema veze idu ulaganja na ljeto
Sjecas li se nase smislene akcije zadnjih 6-7 utakmica.
Mislio sam da nisi ubleha, ali si jedna velika qarina !!!
Al nema veze idu ulaganja na ljeto
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Da si naucio citati nikad ovo ne bi napisao.plisek je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:55navijacu kluba drago sto nismo osvojili nista, sta reciTrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:53Samo mi je mozda zao zbog kluba,ali zbog svih ostalih i da se ne busaju u prsa da su kao nesto uradili u sezoni,uopste nije,cak sta vise draze mi je da nisu.
Da se ne bi trazio alibi u ovom trofeju,a bi sigurno,zato bolje ovako.
Samo lagano,nadoci ces..
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nevjerovatno vodjenje utakmice danas. Izgubio se lik ko abdest.
Mada da se ne lazemo on je samo poslusnik al izgleda ne snalazi se najbolje u toj ulozi.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Strategija, djeca i iskusni kapitalci(starohani) jest jednako, i jednima i drugima malo fali da budu pravi igraci. Idi Mirvicu, sta god si probo u fudbalu propo si.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Menalo je .... od igraca,i to sam znao odma cim je dosao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.