KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Muha i ekipa kapa dole.
Steta za ovo polufinale, mogli smo ali se nije dalo.
Smireniji su bili a nama je skola.
Sta ko mislio Atic i West su falili.
Steta za ovo polufinale, mogli smo ali se nije dalo.
Smireniji su bili a nama je skola.
Sta ko mislio Atic i West su falili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Centar i play problem citavu sezonu . Šteta tamo smo ovo izgubili , sto neko napisa prošla pametnija ekipa.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svaka cast Pasalicu na vodjenju ekipe, pokazak je osjecaj za trenutak. Izmjenama je pravio cuda, bitno je ucestvivati, sta te briga sta stoka sa foruma misli, **** mater svoju.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je , iznervirao sam se baš ali to je košarka . Pamrtnije igrali , u prvoj Carruthers nas yebao u drugoj centarski duo silovao .
Ostaje nam ABA za što bolju poziciju i titulu naše države .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nema veze, nije se mogla ekipa za jednu sezonu filtrirat tako da nemas ABA 2 igrace u rosteru. Iduce sezone druga prica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U sportu nema emocija i ljubavi
Navedeni trio nije za aba 2 lige kvalitetom
Toliki trud Joesara, Younga i Plummera uzaludan da bi kreten proćelavi prosuo sve u 2,3 napada
Navedeni trio nije za aba 2 lige kvalitetom
Toliki trud Joesara, Younga i Plummera uzaludan da bi kreten proćelavi prosuo sve u 2,3 napada
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- PeppermintSA
- Kontakt:
Problem je Muhino forsiranje izolacije i guranje u reket. Ne krećemo se, lopta se ne kreće, samo se igra 1 na 1. Nekog ćeš na taj divljakluk ojaditi, ali većinom će tebe jer dok ti porađaš svaki koš, drugi prelako dolaze do otvorenih šuteva.
**** ovi madjari su skolovanija i pismenija ekipa.Uvijek traze slobodnog igraca, ne divljaju, ne uzimaju nerezonske suteve, prisutni na ofanzivnom skoku.Nikada nisu panicarlii, hiljadu puta Bosna odigra odlicnu odbranu 19 sekundi ali oni sakceju otvoren sut, i budu poeni ili slobodna
Centri Bosne su gori vjerovatno nego dosta aba 2 liga timova
Hamelja dva nas ukanalise
Ma maltene si bio na posjed, dva od polufinala. Da nam je ko ovo ponudio na početku sezone prihvatili bi objeručke.VensanKasel je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:59Tako je , iznervirao sam se baš ali to je košarka . Pamrtnije igrali , u prvoj Carruthers nas yebao u drugoj centarski duo silovao .
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nisu oni “školovaniji” i “pismeniji” ma šta god to značilo. To što ti opisuješ je rukopis trenerov. Brzi protok lopte je trenerov rukopis. Zgušnjavanje reketa i izolacije su rukopis našeg.MElloo je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:02**** ovi madjari su skolovanija i pismenija ekipa.Uvijek traze slobodnog igraca, ne divljaju, ne uzimaju nerezonske suteve, prisutni na ofanzivnom skoku.Nikada nisu panicarlii, hiljadu puta Bosna odigra odlicnu odbranu 19 sekundi ali oni sakceju otvoren sut, i budu poeni ili slobodna
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šalić, Kovačević, Zubac, Caruther i Halilović nemaju šta tražiti naredne sezone u Bosni. Amaterska igra. Svi osim Miralema su, inače, nivo Aba2 lige. Šteta, moglo se ovdje do polufinala ali zadnje 2-3 minute u prvom meču su nas uništile.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta sam sve opsovao sramota me kad je Halilović napravio onaj faul na 8 metara , +12 bilo još kao pokazuje sve u redubhsport je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:03Ma maltene si bio na posjed, dva od polufinala. Da nam je ko ovo ponudio na početku sezone prihvatili bi objeručke.VensanKasel je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:59Tako je , iznervirao sam se baš ali to je košarka . Pamrtnije igrali , u prvoj Carruthers nas yebao u drugoj centarski duo silovao .
Neka nam ove dvije utakmice budu primjer za Igokeu , nema potrebe za srljanjem . Lošina ekipa ide dalje , tamo smo +10 imali i onda stali .
Za povratnik u sezonu nakon 15 godina respect za sve do sada
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Salic je uyebao sve, promasio zicer poklonio bacanja, promasio trojku i onda ti Perl stavi trojku.Tu je momentum bio izgubljen
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Miki hladno faulira za 3 bacanja a salic se odlucio rijesiti utakmicu

- PeppermintSA
- Kontakt:
Znate kad će nam se opet otvoriti da udjemo u top4 bilo kog evropskog takmičenja, pa i ovog? Nikad
Ekipa.se ne vodi jaranski,samo kazem
Valjda se pojaca roster za narednu sezonu,opet sezona je solidna nema sta
Valjda se pojaca roster za narednu sezonu,opet sezona je solidna nema sta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Moglo se u polufinale proći ali kad se uzme u obzir da smo u ovoj utakmici imali samo 1 (jednog) playa u rosteru mislim da to dovoljno govori. Koliko god da su neki igrači danas u ključnim komentima podbacili glavni razlog zašto smo ispali je katastrofalno drugo poluvrijeme u prvoj utakmici. Ako bi se gledalo po četvrtinama u oba meča rekao bih da je odnos 5-3 za nas ali su nas koštale katastrofalne 2 (dvije) četrvtine u prvoj utakmici.
Svakako mislim da bi svi na početku sezone prihvatili ove rezultate na početku sezone. Sedmo mjesto u Top 8 fazi Aba lige, osvojen Kup, četvrtfinale EuropeCupa i pobjeda nad Igokeom u Aba ligi te ako u nedjelju uspijemo nekim čudom pobjediti Cluj ušli bi u borbu za šesto mjesto i direktan plasman u playoff Aba lige. Još samo nedostaje da osvojimo titulu prvaka jedne nam jedine i sezone odlična.
Svakako mislim da bi svi na početku sezone prihvatili ove rezultate na početku sezone. Sedmo mjesto u Top 8 fazi Aba lige, osvojen Kup, četvrtfinale EuropeCupa i pobjeda nad Igokeom u Aba ligi te ako u nedjelju uspijemo nekim čudom pobjediti Cluj ušli bi u borbu za šesto mjesto i direktan plasman u playoff Aba lige. Još samo nedostaje da osvojimo titulu prvaka jedne nam jedine i sezone odlična.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Neka je sram i stid svakoga ko je imao mogucnost i vremena doci veceras na utakmicu, a nije to ucinio. Sablasno prazna Zetra gdje je 30 Madjara napravilo atmosferu kao da ih ima 1.000 u dvorani.
Ali zato ce doci 3.000 pozera na Dubai - Panathinaikos, da se uslikaju, objave story, da se hvale kako su bili na utakmici, svi se vole, itd. Podrzavam Dubravka u potpunosti kada je rekao da li mi stvarno volimo i zelimo Bosnu da igra ozbiljna takmicenja, da imamo klub u gradu koji dovodi ozbiljne timove. Mislim da smo veceras svi pokazali da ne zelimo i da ne zasluzujemo NISTA!
Sto se tice igre kako sam i rekao prije meca Plummer, Joesar, a Young je napokon u Zetri ponudio dobru partiju. Nazalost sa rosterom punim povreda nismo mogli vise.
Sramotno je kako i sta radi Miralem Halilovic. Postalo je degutantno pratiti njegove poteze zaista. Nemam rijeci za partije koje taj covjek pruza, Manojlovic bi za ove minute mogao isto da uradi, cak bi u napadu i nesto pogodio.
Ali zato ce doci 3.000 pozera na Dubai - Panathinaikos, da se uslikaju, objave story, da se hvale kako su bili na utakmici, svi se vole, itd. Podrzavam Dubravka u potpunosti kada je rekao da li mi stvarno volimo i zelimo Bosnu da igra ozbiljna takmicenja, da imamo klub u gradu koji dovodi ozbiljne timove. Mislim da smo veceras svi pokazali da ne zelimo i da ne zasluzujemo NISTA!
Sto se tice igre kako sam i rekao prije meca Plummer, Joesar, a Young je napokon u Zetri ponudio dobru partiju. Nazalost sa rosterom punim povreda nismo mogli vise.
Sramotno je kako i sta radi Miralem Halilovic. Postalo je degutantno pratiti njegove poteze zaista. Nemam rijeci za partije koje taj covjek pruza, Manojlovic bi za ove minute mogao isto da uradi, cak bi u napadu i nesto pogodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.