Pogodi fudbalera ??
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: Pogodi fudbalera ??
1. Napadač. Samo dva kluba u Evropi. Jedan od onih za koje se može reći da je osvojio svako takmičenje u jednoj državi. Ili jos bolje, osvojio je svako takmičenje u Evropi koje je igrao, osim LE. Najbolji strijelac jedne "5" od svojih zemljaka. Preko 350 utakmica u dresu velikana sa kojim se sve ovo napravio. Igrao na SP 201x.
Commando Ultrà Curva Sud
Karim Benzema
- Cassano2024
- Kontakt:
2. Iz malog kluba iz domovine slijeće u Njemačku. Nastupa za mali klub i odmah skreće pažnju na sebe dobivši neke nezvanične nagrade. Za pet godina učestvuje u 85 g/a. Moze da bira gdje će dalje i bira pomenuti klub iz druge "5". Postaje važan igrač i ostaje osam godina i niže trofeje. I sa reprezentacijom ima jedan.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
3. Sa gigantom sa kojim je uzeo sve, i u finalu LŠ i u finalu euro supekupa pobijedili su klubove iz iste lige. Znaci sva finala na evropskom kontinentu on je osvojio protiv klubova iz iste zemlje. A jedan drugi trofej su uzeli pobjedom u finalu protiv ekipe iz njegove domovine. Trenutno igra na trećem kontinentu i tamo ima kontinentalni trofej.
Zadnja izmjena: Cassano2024, dana/u 17 mar 2026, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Commando Ultrà Curva Sud
Roberto Firmino
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Cassano2024
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Krilni igrač, naječešće je igrao po lijevoj strani. U karijeri je nastupao za klubove iz tri različite petice (uz još neke lige). Debitirao je u klubu tamnoplavih dresova (kada bih napisao koje boje je šorc znali bi sigurno o kome se radi) koji do tada nisu bili prvaci ("5"). Bio je efikasan u izvođenju slobodnih udaraca i dijeljenju asistencija. Na vrhuncu karijere igrao je redovno u vrlo dobrom klubu prugastih dresova ("5"). Za domovinu ("5") je upisao 9 nastupa zbog prevelike konkurencije, ali ipak ima jedan trofej.
- Cassano2024
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Ja ga pre tri dana htio staviti i nešto mi prošlo kroz glavu da je bio, da sam ga čak ja postavio. Ipak nije.
1. Iako broj nastupa to ne pokazuje, radi se o najboljem fudbaleru te zemlje ikada. Ovaj napadač je pet puta bio proglašen igračem sezone u svojim klubovima. Najpoznatiji je iz tri prugasta dresa. Dva van „5“, sa jednim osvojio skoro sve, sa drugim titulu, i jedan iz „5“ sa kojim nije osvojio ništa ali realno i bilo je teško očekivati. Svaki ima plavu nijansu pruga. Sa reprezentacijom nema velikih takmičenja, a i to je bilo teško očekivati.
1. Iako broj nastupa to ne pokazuje, radi se o najboljem fudbaleru te zemlje ikada. Ovaj napadač je pet puta bio proglašen igračem sezone u svojim klubovima. Najpoznatiji je iz tri prugasta dresa. Dva van „5“, sa jednim osvojio skoro sve, sa drugim titulu, i jedan iz „5“ sa kojim nije osvojio ništa ali realno i bilo je teško očekivati. Svaki ima plavu nijansu pruga. Sa reprezentacijom nema velikih takmičenja, a i to je bilo teško očekivati.
Commando Ultrà Curva Sud
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jankauskas?
- Cassano2024
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
1. Duga kosa, krilni igrač. Igrao samo jednu ligu "5" (3 kluba), u domovini za oba najveća rivala. Jedini klupski trofeji u Europi su osvojeni u jednoj ligi van "5", gdje je igrao u plavom dresu. Tri puta je pozvan na SP, najviše traga ostavio na prvom. Poziv za zadnje Svjetsko prvenstvo je dobio nakon 6 godina neigranja u reprezentaciji - baš zbog dobrih igara u klubu s plavim bojama.
- Cassano2024
- Kontakt:
Poletio sam na Jankulovskog ali je imao više trofeja.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Malo mi je bezveze što samo nas dva igramo, tako da bih malo pauzirao dok se ne uključe ostale kolege.
- Cassano2024
- Kontakt:
Slažem se. Ja sam pokušao da ih prizovem čak i privatnim porukama.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
1. Ovaj lik je još aktivan. Odbrambeni igrač koji nema mnogo trofeja ali ima neke istorijske. Ima dva trofeja sa reprezentacijom. Ima titulu u "5". Igrao u Londonu igrao u Aziji.
Commando Ultrà Curva Sud
Otamendi ?Cassano2024 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:461. Ovaj lik je još aktivan. Odbrambeni igrač koji nema mnogo trofeja ali ima neke istorijske. Ima dva trofeja sa reprezentacijom. Ima titulu u "5". Igrao u Londonu igrao u Aziji.
it's football day
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.