KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Meni se gadi ovo što se tiče posjete, znači gadi mi se naš mentalitet. Hoćemo neka ozbiljna imena, ozbiljne igrače, trenere, ulaganja, halo ba? Nemaš 1000 stalnih navijača, a i to što dođe kao da su došli u pozorište.
Pun mi je qrac instagram navijača, pogotovo sad ovo oko Dubaia, moraju sve kuravele doći da se poslikaju, a koliko sam vidio Šmrk i njegovi hahari su bili na utakmici Zvezda - Dubai, pa će vjerovatno doći i protiv Grka, treba to ispoštovati, a kada treba podržati Bosnu, okreće se glava, skupe karte, loša mjesta, loš spiker. Yebo ti nas.
Pun mi je qrac instagram navijača, pogotovo sad ovo oko Dubaia, moraju sve kuravele doći da se poslikaju, a koliko sam vidio Šmrk i njegovi hahari su bili na utakmici Zvezda - Dubai, pa će vjerovatno doći i protiv Grka, treba to ispoštovati, a kada treba podržati Bosnu, okreće se glava, skupe karte, loša mjesta, loš spiker. Yebo ti nas.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Meni je ova Bosna jedina svijetla tačka u našem sportu za ovu godinu.
Najveće razočarenje jeste definitivno Halilović i to ne samo na osnovu ove utakmice, ali i veći klubovi prave promašaje, pa mi i nije toliko za zamjerit.
Sa solidnim rosterom ušli u sezonu, na vrijeme rađena doselekcija, osim te centarske pozicije gdje se čekao zdrav Halilović.
Ciljevi su premašeni sigurno. Iskreno nisam očekivao prolazak grupe u ABA ligi, nisam očekivao prolazak druge grupe u Euro kupu.
Svaka čast svima u klubu, od uprave, preko stručnog štaba pa do igrača.
Bilo bi lijepo zakačiti još plej of ABA lige, osvojiti konačno titulu u domaćem prvenstvu, pa na godinu ponoviti ovakve rezultate.
Nadam se nekom više domaćem igraču sljedeće sezone, ostanku okosnice ekipe pa da uživamo i sljedeće godine u ovakvim rezultatima.
Večerašnja utakmica je bila blizu, ali prolazak je izgubljen u prvoj utakmici. Uz sve ove iznostanke, nerealno je očekivati pobjedu protiv bilo koga od 15+ razlike.
Najveće razočarenje jeste definitivno Halilović i to ne samo na osnovu ove utakmice, ali i veći klubovi prave promašaje, pa mi i nije toliko za zamjerit.
Sa solidnim rosterom ušli u sezonu, na vrijeme rađena doselekcija, osim te centarske pozicije gdje se čekao zdrav Halilović.
Ciljevi su premašeni sigurno. Iskreno nisam očekivao prolazak grupe u ABA ligi, nisam očekivao prolazak druge grupe u Euro kupu.
Svaka čast svima u klubu, od uprave, preko stručnog štaba pa do igrača.
Bilo bi lijepo zakačiti još plej of ABA lige, osvojiti konačno titulu u domaćem prvenstvu, pa na godinu ponoviti ovakve rezultate.
Nadam se nekom više domaćem igraču sljedeće sezone, ostanku okosnice ekipe pa da uživamo i sljedeće godine u ovakvim rezultatima.
Večerašnja utakmica je bila blizu, ali prolazak je izgubljen u prvoj utakmici. Uz sve ove iznostanke, nerealno je očekivati pobjedu protiv bilo koga od 15+ razlike.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dobro je neko rekao, ekipa se ne vodi jaranski. Kako objasniti nekom da je Halilovic proveo 20 minuta na parketu, o kakvoj inteligenciji trenera sad pricamo. Covjek isporucuje kriminal od kako je dosao u Bosnu, svaki put je nagradjen ozbiljnom minutazom. 20 godina zatvora se daje za ovo sto ovaj kosarkaski degenerik isporucuje. Sta reci onda za igru Salica, momku je potreban psihijatar i ozbiljna terapija lijekova. Ekipa od poraza od Ilirije ne postoji na terenu, ocajne predstava. Pobjeda protiv Igokea je samo lazna slika onoga sta se desava. Sve je nesto nategnuto, fake, akcije ni na mapi. Karakter se pokazuje u kljucnim trenucima. Mislim da je ekipa imala mnogo vise srece nego kvalitete ove sezone, treba biti iskren pa priznati. Neko to shvata kao kritiku, ali vecina vas na forumu treba da bude malo objektivna, ekipa je vec odavno na svom maksimumu, oni vise nista spektakulaeno ne mogu ponuditi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sad je definitivno da je košarka napustila našeg Mikija za stalno. Ide pemzija na kraju sezone.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Upravu je Dubravko kad kaže da Sarajevo nije dovoljno zrelo da ima KK Bosna koja igra na vrhunskom nivou. Da si večeras obišao nargila barove u Sarajevu, prebrojao bi dovoljno korisnika čarobnog štapa da napuni dvoranu u potpunosti.DirkNowitzki je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:51Neka je sram i stid svakoga ko je imao mogucnost i vremena doci veceras na utakmicu, a nije to ucinio. Sablasno prazna Zetra gdje je 30 Madjara napravilo atmosferu kao da ih ima 1.000 u dvorani.
Ali zato ce doci 3.000 pozera na Dubai - Panathinaikos, da se uslikaju, objave story, da se hvale kako su bili na utakmici, svi se vole, itd. Podrzavam Dubravka u potpunosti kada je rekao da li mi stvarno volimo i zelimo Bosnu da igra ozbiljna takmicenja, da imamo klub u gradu koji dovodi ozbiljne timove. Mislim da smo veceras svi pokazali da ne zelimo i da ne zasluzujemo NISTA!
Sto se tice igre kako sam i rekao prije meca Plummer, Joesar, a Young je napokon u Zetri ponudio dobru partiju. Nazalost sa rosterom punim povreda nismo mogli vise.
Sramotno je kako i sta radi Miralem Halilovic. Postalo je degutantno pratiti njegove poteze zaista. Nemam rijeci za partije koje taj covjek pruza, Manojlovic bi za ove minute mogao isto da uradi, cak bi u napadu i nesto pogodio.
Mi bolesnici ćemo Bosnu gledati i kad bude u maloj dvorani Skenderije, ali se makar neću nervirati što se grad pretvorio u hebenu provinciju koja nema 3-4 hiljade ljudi koja redovno prati svoj lokalni klub na ovako visokom nivou.
Mi smo bagra
Čestitike Dubravku, stručnom štabu, igračima i sponzorima kluba koji su investirali značajan novac. Ovo je njihov uspjeh a nikako razmaženih građana Sarajeva koji imaju pravo samo da šute, omladina nek sisa magični štap.
Je li hamelj otjeran
A šta tačno da očekujemo da više ponude, da osvoje ABA ligu možda?<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:04Dobro je neko rekao, ekipa se ne vodi jaranski. Kako objasniti nekom da je Halilovic proveo 20 minuta na parketu, o kakvoj inteligenciji trenera sad pricamo. Covjek isporucuje kriminal od kako je dosao u Bosnu, svaki put je nagradjen ozbiljnom minutazom. 20 godina zatvora se daje za ovo sto ovaj kosarkaski degenerik isporucuje. Sta reci onda za igru Salica, momku je potreban psihijatar i ozbiljna terapija lijekova. Ekipa od poraza od Ilirije ne postoji na terenu, ocajne predstava. Pobjeda protiv Igokea je samo lazna slika onoga sta se desava. Sve je nesto nategnuto, fake, akcije ni na mapi. Karakter se pokazuje u kljucnim trenucima. Mislim da je ekipa imala mnogo vise srece nego kvalitete ove sezone, treba biti iskren pa priznati. Neko to shvata kao kritiku, ali vecina vas na forumu treba da bude malo objektivna, ekipa je vec odavno na svom maksimumu, oni vise nista spektakulaeno ne mogu ponuditi.
To što je neko izvukao maksikum iz ekipe i što mjesecima kao grupa od 12 ili 14 momaka zajedno pružaju partije iznad svojih mogućnosti je ovdje nategnutno, fake i eto razočaravajuće još na kraju. Bože me dragi sačuvaj
ZELJEZNICAR 1921!
-
sportskimarketing
- Kontakt:
moze li neko ukratko rezimirati sezonu do sada? ukljucujem se s aktivnim pracenjem. bio bih zahvalan
- PeppermintSA
- Kontakt:
Apropo posjete, Bosna je izgubila navijačku bazu. 15 godina je nigdje nije bilo. To je 15 generacija. Dijete koje sada ima 15 godina nije rođeno kad je Bosna zadnji put igrala jadransku ligu. Treba podsjetiti da je to duži period od Bosninih posljednjih sezona u Yu ligi i one generacije sa Nenom, Guzom Williamsom i kompanijom. 15 godina je puno. Košarkaška kultura se izgubila, praćenje košarke se svelo na reprezentativno pacenistvo. Pa i ovo što Dubai skuplja skuplja jer igraju Musa i Kamenjaš. Uz sve to, Dubravko je - a ovo ponavljam deseti put - napravio kardinalnu grešku što nije sjeo sa HZ i obezbijedio organizovano navijanje. Mi de facto nemamo domaći teren jer igramo pred pozorišnom publikom. Uz sve povrede i skraćen roster i karine od centara, danas bi prošli da smo imali atmosferu u dvorani. I onda na sve to dodaj da je grad pust. To nikako ljudi da shvate. Ispraznio se.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Dolazis li ti na utakmice?PeppermintSA je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:47Apropo posjete, Bosna je izgubila navijačku bazu. 15 godina je nigdje nije bilo. To je 15 generacija. Dijete koje sada ima 15 godina nije rođeno kad je Bosna zadnji put igrala jadransku ligu. Treba podsjetiti da je to duži period od Bosninih posljednjih sezona u Yu ligi i one generacije sa Nenom, Guzom Williamsom i kompanijom. 15 godina je puno. Košarkaška kultura se izgubila, praćenje košarke se svelo na reprezentativno pacenistvo. Pa i ovo što Dubai skuplja skuplja jer igraju Musa i Kamenjaš. Uz sve to, Dubravko je - a ovo ponavljam deseti put - napravio kardinalnu grešku što nije sjeo sa HZ i obezbijedio organizovano navijanje. Mi de facto nemamo domaći teren jer igramo pred pozorišnom publikom. Uz sve povrede i skraćen roster i karine od centara, danas bi prošli da smo imali atmosferu u dvorani. I onda na sve to dodaj da je grad pust. To nikako ljudi da shvate. Ispraznio se.
Grad definitivno nije pust, nikad nije bilo više stanovnika od rata. Ramazan je i radni je dan, ekipa je gadno izgubila par mečeva u nizu, Igokeu dobila jer je srećom bila manje loša od njih u ključnim momentima, prvi meč u Mađarskoj amaterski finiš i ulazak u trku...sve to utječe na posjetu. A ljudi su okusili i Euroligu gdje je neuporedivo viši nivo košarke i manje se nerviraju jer ne igra njihov tim.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:47Apropo posjete, Bosna je izgubila navijačku bazu. 15 godina je nigdje nije bilo. To je 15 generacija. Dijete koje sada ima 15 godina nije rođeno kad je Bosna zadnji put igrala jadransku ligu. Treba podsjetiti da je to duži period od Bosninih posljednjih sezona u Yu ligi i one generacije sa Nenom, Guzom Williamsom i kompanijom. 15 godina je puno. Košarkaška kultura se izgubila, praćenje košarke se svelo na reprezentativno pacenistvo. Pa i ovo što Dubai skuplja skuplja jer igraju Musa i Kamenjaš. Uz sve to, Dubravko je - a ovo ponavljam deseti put - napravio kardinalnu grešku što nije sjeo sa HZ i obezbijedio organizovano navijanje. Mi de facto nemamo domaći teren jer igramo pred pozorišnom publikom. Uz sve povrede i skraćen roster i karine od centara, danas bi prošli da smo imali atmosferu u dvorani. I onda na sve to dodaj da je grad pust. To nikako ljudi da shvate. Ispraznio se.
PeppermintSA je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:47Apropo posjete, Bosna je izgubila navijačku bazu. 15 godina je nigdje nije bilo. To je 15 generacija. Dijete koje sada ima 15 godina nije rođeno kad je Bosna zadnji put igrala jadransku ligu. Treba podsjetiti da je to duži period od Bosninih posljednjih sezona u Yu ligi i one generacije sa Nenom, Guzom Williamsom i kompanijom. 15 godina je puno. Košarkaška kultura se izgubila, praćenje košarke se svelo na reprezentativno pacenistvo. Pa i ovo što Dubai skuplja skuplja jer igraju Musa i Kamenjaš. Uz sve to, Dubravko je - a ovo ponavljam deseti put - napravio kardinalnu grešku što nije sjeo sa HZ i obezbijedio organizovano navijanje. Mi de facto nemamo domaći teren jer igramo pred pozorišnom publikom. Uz sve povrede i skraćen roster i karine od centara, danas bi prošli da smo imali atmosferu u dvorani. I onda na sve to dodaj da je grad pust. To nikako ljudi da shvate. Ispraznio se.
Nije nikada bilo neke navijacke baze
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobrano se pretjeruje sa ovim kritikovanjem publike na mecevima Bosne.
O cemu mi pricamo ovdje? 15 godina te nema na mapi, pa bi da se sve vrati odjednom i da dolazi 5 hiljada ljudi po mecu!??Malo morgen.FK Sarajevo, u sportu koji je mnogo popularniji kod nas, nema taj prosjek, a Zeljo se tu negdje vrti ponajvise zbog svojih "bolesnika" i cinjenice da je do Grbavice lako doci i otici.Uz to si stavio cijenu karata koja realno jeste preskupa, jer niko na tekmu ne dolazi sam i igras u dvorani koja je totalno neprivlacna i moras se maksuz spremiti da bas odes na Zetru.Da ne pricam o tome da sa teleskopa ne vidis linije terena i da su fakticki jedina mjesta koja valjaju ona uz teren.
Nadalje, ima i toga da je raji pun ku.rac mediokriteta.Sta da dodjes i da gledas? Halilovica, Salica, Zubca?? Pa naravno da nece doci puno ljudi da njih gleda, osim ako protivnik nije atraktivan.Nemojmo se lagati.Publiku treba znati privuci na vise nacina, a kod nas je, uz to, potrebno ponovo izgraditi i taj kult dolaska na utakmice.On ce se graditi sa rastom ekipe, rastom ulaganja, ozbiljnijim takmicenjima itd itd. Ne moze se ovdje postavljati teza pogresno i govoriti da od broja publike zavisi ulaganje!!To je cist spin i Dubravka i svakog onog ko misli tako.
Publika ce se privuci kad, bubam, budzet bude 10-15miliona, kad igraci budu kvalitetni i kad budes igrao minimum Eurokup!! Nema sumnje da bi se tad trazila karta vise.E zbog toga je Zetra puna kad igra Dubai i bice puna i dalje, jer ljudi imaju sta i koga da vide u jakom takmicenju.Ende.
P.S.Sad ce neko reci pa mi nemamo ta ulaganja bla bla.Stvori majstore ako hoces publiku i jako takmicenje.Stvori.Ako ne mozemo to uraditi, onda je ovaj mediokritet nas plafon i to je to, a mediokritet se raji ne gleda za 30KM po mecu.Gledace se kad gostuju Partizan i Zvezda i tako je i bilo ove sezone.
O cemu mi pricamo ovdje? 15 godina te nema na mapi, pa bi da se sve vrati odjednom i da dolazi 5 hiljada ljudi po mecu!??Malo morgen.FK Sarajevo, u sportu koji je mnogo popularniji kod nas, nema taj prosjek, a Zeljo se tu negdje vrti ponajvise zbog svojih "bolesnika" i cinjenice da je do Grbavice lako doci i otici.Uz to si stavio cijenu karata koja realno jeste preskupa, jer niko na tekmu ne dolazi sam i igras u dvorani koja je totalno neprivlacna i moras se maksuz spremiti da bas odes na Zetru.Da ne pricam o tome da sa teleskopa ne vidis linije terena i da su fakticki jedina mjesta koja valjaju ona uz teren.
Nadalje, ima i toga da je raji pun ku.rac mediokriteta.Sta da dodjes i da gledas? Halilovica, Salica, Zubca?? Pa naravno da nece doci puno ljudi da njih gleda, osim ako protivnik nije atraktivan.Nemojmo se lagati.Publiku treba znati privuci na vise nacina, a kod nas je, uz to, potrebno ponovo izgraditi i taj kult dolaska na utakmice.On ce se graditi sa rastom ekipe, rastom ulaganja, ozbiljnijim takmicenjima itd itd. Ne moze se ovdje postavljati teza pogresno i govoriti da od broja publike zavisi ulaganje!!To je cist spin i Dubravka i svakog onog ko misli tako.
Publika ce se privuci kad, bubam, budzet bude 10-15miliona, kad igraci budu kvalitetni i kad budes igrao minimum Eurokup!! Nema sumnje da bi se tad trazila karta vise.E zbog toga je Zetra puna kad igra Dubai i bice puna i dalje, jer ljudi imaju sta i koga da vide u jakom takmicenju.Ende.
P.S.Sad ce neko reci pa mi nemamo ta ulaganja bla bla.Stvori majstore ako hoces publiku i jako takmicenje.Stvori.Ako ne mozemo to uraditi, onda je ovaj mediokritet nas plafon i to je to, a mediokritet se raji ne gleda za 30KM po mecu.Gledace se kad gostuju Partizan i Zvezda i tako je i bilo ove sezone.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:06Dobrano se pretjeruje sa ovim kritikovanjem publike na mecevima Bosne.
Kojih 10-15 miliona brate moj, pa i ovih 3-4 koje imamo bilo je jedva, a tim što dio novca još nije ni uplaćen. Računaj da od karti možeš generisati 1-2 miliona maksimum i to da imaš brutalne posjete. To je neki naš plafon u ovom trenutku i sve iznad toga je naučna fantastika.
Samo me nervira ovo ukidanje "popusta" za navijače FK Sarajevo i Željezničar, te za studente. Brate, ako već nećeš to očuvati do kraja sezone bez obzira na protivnika, nisi trebao ni stavljati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Publika je izgubljena u septembru, kada je objavljeno da se igra u Zetri, i kada su objavljene nakaradne cijene ulaznica. Nakon toga, ne možeš ti to više popraviti. Momentum je bio tu, trebalo ga je iskoristiti, a napravljena je loša procjena i to je to.
Uz Skenderiju, te cijene 10KM tribina i 15KM teleskop (a uz teren i iza koševa radi šta hoćeš), prosječna posjeta bi bila 2000 ljudi veća od trenutne. Bezveze je tražiti bilo šta više na ovom nivou i za sezonu koja je nakon 15 godina prva normalna.
Za veće cijene ulaznica će morati ili imati dobro jaču košarku i ekipu, ili imati dobro jaču dvoranu i program tokom cijele utakmice (barem na nivou od prije 20 godina).
I druga stvar je marketing. Jest puno utakmica, teško je to ispratiti, ali trebaju ti 2 čovjeka koja će napraviti solidnu priču. Danas možeš jako puno kvalitetnim vođenjem društvenih mreža, agitovanjem bivših igrača, porukama koje šalju bivši igrači, naholcavanjem atmosfere po gradu i sl.
Treće, u Zetri ti atmosferu neće napraviti ni navijači Legije iz Varšave, a kamoli običan narod ili neke grupice
S druge strane, u Skenderiji je i sa 1000 ljudi već bolja stvar.
A i Dubai se trebao iskoristiti da se sredi Skenderija. Moglo je, sigurno. Od svlačionica, panel ekrana obodom dvorane, pa do novih teleskopa.
Uz Skenderiju, te cijene 10KM tribina i 15KM teleskop (a uz teren i iza koševa radi šta hoćeš), prosječna posjeta bi bila 2000 ljudi veća od trenutne. Bezveze je tražiti bilo šta više na ovom nivou i za sezonu koja je nakon 15 godina prva normalna.
Za veće cijene ulaznica će morati ili imati dobro jaču košarku i ekipu, ili imati dobro jaču dvoranu i program tokom cijele utakmice (barem na nivou od prije 20 godina).
I druga stvar je marketing. Jest puno utakmica, teško je to ispratiti, ali trebaju ti 2 čovjeka koja će napraviti solidnu priču. Danas možeš jako puno kvalitetnim vođenjem društvenih mreža, agitovanjem bivših igrača, porukama koje šalju bivši igrači, naholcavanjem atmosfere po gradu i sl.
Treće, u Zetri ti atmosferu neće napraviti ni navijači Legije iz Varšave, a kamoli običan narod ili neke grupice
A i Dubai se trebao iskoristiti da se sredi Skenderija. Moglo je, sigurno. Od svlačionica, panel ekrana obodom dvorane, pa do novih teleskopa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista onda brate moj, gledamo sta gledamo i dolazi publike koliko dolazi.Niko vise ne baca pare da gleda nesto bzv, osim ako nije "bolesnik" tog kluba.Usput receno, i 10-15mil budzeta u Evropi skoro nista vise ne znaci.Najbolje ekipe su davno preko 30, al eto nisam htio ici u krajnost.Adnan33 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:12NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:06Dobrano se pretjeruje sa ovim kritikovanjem publike na mecevima Bosne.
Kojih 10-15 miliona brate moj, pa i ovih 3-4 koje imamo bilo je jedva, a tim što dio novca još nije ni uplaćen. Računaj da od karti možeš generisati 1-2 miliona maksimum i to da imaš brutalne posjete. To je neki naš plafon u ovom trenutku i sve iznad toga je naučna fantastika.
Svim kojim je fudbalski grb na slici ili ime nesto u vezi fudbala treba zabraniti na ovaj Forum. Frajer Se zali kako nam jedan centar ima 20 minuta u mecu pa pljuje kako nam je I drugi centar bas los, sam sebi odgovor dao, na ostatak nebuloza sto je momak napisao ne treba Ni obracati paznju klasicna fudbalska toksicnost<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:04Dobro je neko rekao, ekipa se ne vodi jaranski. Kako objasniti nekom da je Halilovic proveo 20 minuta na parketu, o kakvoj inteligenciji trenera sad pricamo. Covjek isporucuje kriminal od kako je dosao u Bosnu, svaki put je nagradjen ozbiljnom minutazom. 20 godina zatvora se daje za ovo sto ovaj kosarkaski degenerik isporucuje. Sta reci onda za igru Salica, momku je potreban psihijatar i ozbiljna terapija lijekova. Ekipa od poraza od Ilirije ne postoji na terenu, ocajne predstava. Pobjeda protiv Igokea je samo lazna slika onoga sta se desava. Sve je nesto nategnuto, fake, akcije ni na mapi. Karakter se pokazuje u kljucnim trenucima. Mislim da je ekipa imala mnogo vise srece nego kvalitete ove sezone, treba biti iskren pa priznati. Neko to shvata kao kritiku, ali vecina vas na forumu treba da bude malo objektivna, ekipa je vec odavno na svom maksimumu, oni vise nista spektakulaeno ne mogu ponuditi.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Bosna igra sezonu bez ozbiljnog centra, ja ne znam sta hocemo vise od ovoga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.