FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 19 mar 2026, 11:09

nokee je napisao/la:
19 mar 2026, 07:51
H8Z7 je napisao/la:
18 mar 2026, 23:08
UtdBiH21 je napisao/la:
18 mar 2026, 23:00

Evo recimo otisao je Mirvic i sta onda ocekujes , bit cemo prvaci ? bit ce titula :D ? , imam osjecaj da ti i tebi slicni samo lupaju bez ikakvih argumenata u smislu da ode Mirvic da ode Mario , pa kad neko dodje samo da ode ovaj drugi i sve ce se promjeniti i tako u krug , ova sezona je katastrofa al ko god da dodje dok je situacija u savezu ovakva nama je max 3 mjesto u ligi i borba za kup jeste li toliko ograniceni da to ne mozete shvatiti ? Jedino sto je katastrofa kod Mirvica je sto ne pokrece pitanje stadiona bar da necemu imamo koristi od njega , jer dok se situacija u savezu ne promjeni u nasu korist bili tu Mirvic ili dosao Roman Abramovic umjesto njega nista se nece promjeniti , zato samo stadion u iducim godinama mora biti prioritet !
Lobiranje, ali najlakše je reći dok je savez ovdje nama naprijed nije. Lobiranje, od Čeferina pa nadalje.
Kakvo ba crno lobiranje, politika sa drzavnog nivoa se bukvalno prelila na NSBiH. To ti je ko da kazes sto ne lobira Konakovic ili Niksic da se ukine RS. Jednostavno se krenulo sa rusenjem svega sto ima veze sa drzavom BiH.
Pa evo gledaj gdje si igralo finale sinoc. Dovoljno. I to se odluka donijela kad znas učesnike tog finala. Ne budite djeca.

Nista opravdanje nije za ove rezultate u predhodnom periodu i ja mislim od prvog dana da Citanovic nema kapacitet za ovako veliki i zahtjevan klub. To stoji.
Ali sto se tice ovoga dok je ovakav savez, mi nikad osvojiti titulu nećemo, to je 100% tacno. Ni mi ni bilo ko drugi osim 2 godine Borac jedna Zrinjski, otprilike. Preslikana politika, bukvalno.
Nisam ni mislio na našem državnom nivou, evo Tan je bio u klubu, ima konekcije na najjačem fudbalskom nivou, zašto nije uradio nešto? Od naših političara ne treba ništa očekivati, to ni ne mislim da uradimo šta, ali kad imaš povezanost sa vrhom svjetskog fudbala očekujem da barem to uradiš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 19 mar 2026, 11:41

Ammko99 je napisao/la:
19 mar 2026, 10:36
Mirvic treba da rekonstruise klub iznutra.Koga treba dovest?-ne znam ali znam da mu trebaju ozbiljni ljudi u klubu kao sto to ima Zrinjski a ne razni savjetnici koji samo klimaju glavom.
To je osnova. Ljudi koji poznaju teren gdje dolaze i koji su spremni u borbu. Nece to ici lako, ali to je jedini spas. Snazan klub bez ikakvog kontakta sa cetnicko-uzp kpalicijom. Politiku ukljuciti kao i oni, grupa mora biti uz klub i vjetar u ledja u toj borbi.

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 19 mar 2026, 11:45

E možeš sve braniti ali horde nikako, pogotovo sad, a pogotovo ekipa koja je trenutno na sjeveru. Znamo da dosta momaka pravih sa sjevera trenutno ne ide po sjeveru, jer se trenutno na sjeveru pita kriminalac koji sprovodi silu iz druge zemlje, a ovde ima svoje potrčke. Zbog toga i jesu ovakve brojke hordi u zadnje vrijeme.

O svemu možete a ovoj garnituri hordi nemojte, fuj ! Vratit će se ZLO ponovo.
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 19 mar 2026, 12:15

bozovic10 je napisao/la:
19 mar 2026, 11:41
Ammko99 je napisao/la:
19 mar 2026, 10:36
Mirvic treba da rekonstruise klub iznutra.Koga treba dovest?-ne znam ali znam da mu trebaju ozbiljni ljudi u klubu kao sto to ima Zrinjski a ne razni savjetnici koji samo klimaju glavom.
To je osnova. Ljudi koji poznaju teren gdje dolaze i koji su spremni u borbu. Nece to ici lako, ali to je jedini spas. Snazan klub bez ikakvog kontakta sa cetnicko-uzp kpalicijom. Politiku ukljuciti kao i oni, grupa mora biti uz klub i vjetar u ledja u toj borbi.
Kuce su od cokolade, prozori od marmelade

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 mar 2026, 12:42

Momci, da vas obavijestim da sam se povukao sa mjesta moderatora teme zbog nekih mojih privatnih obaveza...
Imate @Gis-a i @MaroonBjelave, to su momci koji to mozda i bolje obavljaju od mene, jer ja sam ipak malo nervozniji... :urnebes:

Zahvalio bi se i Adminu foruma na povjerenju i korektnom odnosu...

Posebno VELIKA HVALA I VAMA SVIM NASIM FORUMASIMA, jer ste zaista temu itekako doveli u redu i HVALA VAM na korektnosti...
Nadam se da se nisam ni o koga ogrijesio, a ako mi neko nesto zamjera neka mi uz ove Mubarek dane halali, mislim da znate da nije bilo namjerno...

Jesmo pitari, jesmo brate gadni, ali smo najbolji... :salut:

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 19 mar 2026, 13:04

Problem vidljiv i na mrezama i forumima. Koljemo se medjusobno, valja nam grupa pa ne valja, valja Mirvic pa ne valja a vozovi prolaze. Kad smo zadnji put bili svi kao jedan, kad smo svi bili Sarajevo? I ko ima koristi od naseg nejedinstva? Jedino i samo cetnicko-uzp koalicija koja po naredbama politike rusi sve bosansko.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 mar 2026, 13:07

stokastoka23 je napisao/la:
19 mar 2026, 08:48
Sezona je otisla u q onog momenta kad je otisao Zoran Zekic. Ne zbog toga sto je to Zoran Zekic nego zbgo toga sto se raspalo sve sto je radjeno u proteklih godinu dana. Jednostavno je nemoguce bilo ista vise ocekivati od ovoga. Od svih da dovođenja u zadnji čas - bilo trenera - bilo igraca - jedino su pogidli sa Carlosom, sve ostalo su totalni promasaji. Jednostavno mislim da je uprava kluba, Krste, Zoran, Ismir ko već, dužan objasniti koja je vizija i koji su ciljevi u idućem periodu. Izgleda da ni mi ni oni više to ne znamo - niti je afirmacija mladih igrača - jer imamo 15 igrača starijih od 25 godina, niti je stabilizirati klub po pitanju dolazaka i odlazaka.

Evo treći put ponavljam što se tiče trenutnog SŠ - Mario sa ovim CV ne smije biti opcija a ne trener Sarajeva - a pošto će se vrlo vjerovatno mijenjati trener moje mišljenje je da ne treba tražiti spas u likovima poput Klafurića i sličnih trenera koji su protutnjali kroz xy klubova u zadnje 3 godine, nadji nekog ko igra napadcki fudbal, ne vezi mu ruke oko sastava i igrača i imat će korist i Mirvić i svi koji su vezani za ovaj klub.
Ja mislim da smo sad bas na pravom putu sto se tice mnogi stvari, dali je to dovoljno da budemo prvaci sledece godine neznam, jer sudiske namjerne greske na stetu SARAJEVA ne da se ne komentarisu u ns bh vec nasi navijaci nerade po tom pitanju nista, nemozete od zelje veleza i njihovi navijaca ocekivat da ce oni nesto uradit jer zeljo jednostavno nema kapacitet da budemo prvak i onda jednostavno to rusi i tu kriticnu masu, al sam ubjedjen da bi bilo svasta da je zeljo na nase mjestu i da se njima ovo radi. Oni mogu pricat ostetio ih je sudija jeste bilo pogreski sl to nisu greske koje su ti uzele titulu mozda jesu gresje koje su ti mozda uzele 4 mjesto i kostalo te evrope. Jer zeljo da je i proso slogu velez i zrinjski bi njih 90% izbacili.

Velez tu gdje treba da bude osjeti se da su dovoljno zasticeni znaju da nemaju kapacitet za prvaka ima ce fer sansu u kupu pa ako uspju osvoit uspiju al osjete oni da mogu izborit evropu sa sudjenjem koje imaju.

E sad igracki; Musija, Mujkic, Maroodza,Maita,Krdzalic, ignjatkov. To je 6 igraca plus MEHMEDOVIC, Draca, plus moguce jevda jos neko iz akademije ili posudjeni igraca se ugura medju 25.

Takodje imas Renana i Turkesa koji ce otic, gdje ces moci dat uz carlosa sansu Risticu.

Cimirot banic beganovic kupresak bralic su igraci koji su tu vec duze i koji ce ostat tu jos dugo

Adem Ristovski ce bit tu jos minimum godinu dana.

Gojkovic ce ostat ako bude htio produzit ugovor za manja primanja i da bude igrac koji krpi rupe. U suprotnom ce bit raskinut

Krdzalic ce bit produzen uz nesto manja primanja i smatram da ce on pristat jer svjstan je on da novac koji uzima trenutno tesko da ce mu ko to platit a i minutazu koju mu mi dajemo slabo ce gdje imat posebno u jacim klubovima.

Ovo pisem zato sto smatram da smo mi prisiljeni od VICA I BEUSA I BALIJA U NS BH da moramo PRODAVAT, jer novac koji zrinjski i borac uzimaju kroz evropu koju im savez obezbjedi je ogroman i tesko da to Mirvic moze stizat iz godine u godinu bez prodaje igraca. Ali u ovom trenutku ako bi mi prodali ili nedobog igrac se povrijedi mi imamo zamjenu iste sekunde, zrinjski ima kontinuitet u ekipi jer upravo ima zamjene u slucaju povreda, takodje oni slabo prodavaju igrace jer njihovi igraci nisu trazens roba, jer ljudi koji kupuju vide da njihovi igraci kao i borcevi igraci dolaze do rezultata na osnovu pomocni tockova, takodje njihovi igraci su stari al isto tako ti igraci i nemaju neka primanja i oni to mogu finansirat i samim tim nisu toliko ni primorani da imaju sirok mlad roster. Mora se priznat da zrinjski ima fizicki naj spremniju ekipu zadnjih 5 godina, i smatram da ti proizlazi iz tog kontinuiteta.

Tako da bi mi mogli uc u sledecu sezonu

Banic
Rustovski bralic (x) maroodza
Beganovic cimirot ignjatkov adem Menalo
Carlos

Zamjene
Krdzalic mujkic hujber kupresak musija ivanisevic mehmedovic dreca novi spic

I da prodamo Elezija i da raskinemo turkesa i da ne produzimo renana i gojkovica. Imas 10 igraca u prvih 11 koji ce bit starosjedioci i svi ce imat jednu sezonu citavu zajedno osim Carlosa koji ce u tom slucaju bit samo polu sezonu i eventualno stoper novi.

Takodhe imas na klupi krdzalica mujkica kupresaka hujbera koji ce bit orvi u rotaci uz mehmedovica Dracu koji ce moci popunjavarmt u21 kao i Maitu i maroodzu.

Smatram da ovoj ekipi treba trener poput Marija, trener koji je defanzivno orjetiran i kome je prioritet da sredi odbranu, jer bez odbrane nema igre, jurisanje i parola mi smo SARAJEVO mi moramo ici full presig i onda jedna kontra kraj, jedna sudacka pogreska kraj. Moramo odbranu utec to mario zna, samim tim kad to sredimo, srednji red je ok uz neke manje korekcije uz dobru obranu i oni ce bit bolji sigurni, takodje Carlos je vec pokazao da zna uz jos jednog spica drugaci karakteristika smatram da ce i napad bit bolji.

Takodje ako se uspijedne sredit fudbalski kanton sarajevo i tu budemo ubacili ljude svoje i kroz te pozicije imenovat ljude u ns bh do pocetka sezone to bi bio vec dobar poso. Jos ako bi poceli radovi na kosevu bilo bi to dobro.

Posebno ako je istina da ce ISMIR i sanin radit zajedno u sinergi i da nece dopustit da im Vico-beus bace kosku moglo bi se svasta desit.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 19 mar 2026, 13:30

Vanja8 je napisao/la:
19 mar 2026, 12:42
Momci, da vas obavijestim da sam se povukao sa mjesta moderatora teme zbog nekih mojih privatnih obaveza...
Imate @Gis-a i @MaroonBjelave, to su momci koji to mozda i bolje obavljaju od mene, jer ja sam ipak malo nervozniji... :urnebes:

Posebno VELIKA HVALA I VAMA SVIM NASIM FORUMASIMA, jer ste zaista temu itekako doveli u redu i HVALA VAM na korektnosti...
Nadam se da se nisam ni o koga ogrijesio, a ako mi neko nesto zamjera neka mi uz ove Mubarek dane halali, mislim da znate da nije bilo namjerno...

:salut: Pošteno odrađeno i koliko mi god bili bolesni od pitarititisa, tema nam je najaktivnija i najzdravija. Razilazimo se u mišljenjima većina, ali za to forumi služe. Fino ste vas trojica ovo ustrojili i nema više onih padobranaca toliko ko prije kad sam samo čitao temu. Vrijeđanje je na minimumu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 19 mar 2026, 13:53

Pitar6785 je napisao/la:
19 mar 2026, 13:07
Sezona je otisla u q onog momenta kad je otisao Zoran Zekic. Ne zbog toga sto je to Zoran Zekic nego zbgo toga sto se raspalo sve sto je radjeno u proteklih godinu dana. Jednostavno je nemoguce bilo ista vise ocekivati od ovoga. Od svih da dovođenja u zadnji čas - bilo trenera - bilo igraca - jedino su pogidli sa Carlosom, sve ostalo su totalni promasaji. Jednostavno mislim da je uprava kluba, Krste, Zoran, Ismir ko već, dužan objasniti koja je vizija i koji su ciljevi u idućem periodu. Izgleda da ni mi ni oni više to ne znamo - niti je afirmacija mladih igrača - jer imamo 15 igrača starijih od 25 godina, niti je stabilizirati klub po pitanju dolazaka i odlazaka.

Evo treći put ponavljam što se tiče trenutnog SŠ - Mario sa ovim CV ne smije biti opcija a ne trener Sarajeva - a pošto će se vrlo vjerovatno mijenjati trener moje mišljenje je da ne treba tražiti spas u likovima poput Klafurića i sličnih trenera koji su protutnjali kroz xy klubova u zadnje 3 godine, nadji nekog ko igra napadcki fudbal, ne vezi mu ruke oko sastava i igrača i imat će korist i Mirvić i svi koji su vezani za ovaj klub.
Ja mislim da smo sad bas na pravom putu sto se tice mnogi stvari, dali je to dovoljno da budemo prvaci sledece godine neznam, jer sudiske namjerne greske na stetu SARAJEVA ne da se ne komentarisu u ns bh vec nasi navijaci nerade po tom pitanju nista, nemozete od zelje veleza i njihovi navijaca ocekivat da ce oni nesto uradit jer zeljo jednostavno nema kapacitet da budemo prvak i onda jednostavno to rusi i tu kriticnu masu, al sam ubjedjen da bi bilo svasta da je zeljo na nase mjestu i da se njima ovo radi. Oni mogu pricat ostetio ih je sudija jeste bilo pogreski sl to nisu greske koje su ti uzele titulu mozda jesu gresje koje su ti mozda uzele 4 mjesto i kostalo te evrope. Jer zeljo da je i proso slogu velez i zrinjski bi njih 90% izbacili.

Velez tu gdje treba da bude osjeti se da su dovoljno zasticeni znaju da nemaju kapacitet za prvaka ima ce fer sansu u kupu pa ako uspju osvoit uspiju al osjete oni da mogu izborit evropu sa sudjenjem koje imaju.

E sad igracki; Musija, Mujkic, Maroodza,Maita,Krdzalic, ignjatkov. To je 6 igraca plus MEHMEDOVIC, Draca, plus moguce jevda jos neko iz akademije ili posudjeni igraca se ugura medju 25.

Takodje imas Renana i Turkesa koji ce otic, gdje ces moci dat uz carlosa sansu Risticu.

Cimirot banic beganovic kupresak bralic su igraci koji su tu vec duze i koji ce ostat tu jos dugo

Gojkovic ce ostat ako bude htio produzit ugovor za manja primanja i da bude igrac koji krpi rupe. U suprotnom ce bit raskinut

Krdzalic ce bit produzen uz nesto manja primanja i smatram da ce on pristat jer svjstan je on da novac koji uzima trenutno tesko da ce mu ko to platit a i minutazu koju mu mi dajemo slabo ce gdje imat posebno u jacim klubovima.

Ovo pisem zato sto smatram da smo mi prisiljeni od VICA I BEUSA I BALIJA U NS BH da moramo PRODAVAT, jer novac koji zrinjski i borac uzimaju kroz evropu koju im savez obezbjedi je ogroman i tesko da to Mirvic moze stizat iz godine u godinu bez prodaje igraca. Ali u ovom trenutku ako bi mi prodali ili nedobog igrac se povrijedi mi imamo zamjenu iste sekunde, zrinjski ima kontinuitet u ekipi jer upravo ima zamjene u slucaju povreda, takodje oni slabo prodavaju igrace jer njihovi igraci nisu trazens roba, jer ljudi koji kupuju vide da njihovi igraci kao i borcevi igraci dolaze do rezultata na osnovu pomocni tockova, takodje njihovi igraci su stari al isto tako ti igraci i nemaju neka primanja i oni to mogu finansirat i samim tim nisu toliko ni primorani da imaju sirok mlad roster. Mora se priznat da zrinjski ima fizicki naj spremniju ekipu zadnjih 5 godina, i smatram da ti proizlazi iz tog kontinuiteta.

Banic
Carlos

Zamjene

I da prodamo Elezija i da raskinemo turkesa i da ne produzimo renana i gojkovica. Imas 10 igraca u prvih 11 koji ce bit starosjedioci i svi ce imat jednu sezonu citavu zajedno osim Carlosa koji ce u tom slucaju bit samo polu sezonu i eventualno stoper novi.

Takodhe imas na klupi krdzalica mujkica kupresaka hujbera koji ce bit orvi u rotaci uz mehmedovica Dracu koji ce moci popunjavarmt u21 kao i Maitu i maroodzu.

Smatram da ovoj ekipi treba trener poput Marija, trener koji je defanzivno orjetiran i kome je prioritet da sredi odbranu, jer bez odbrane nema igre, jurisanje i parola mi smo SARAJEVO mi moramo ici full presig i onda jedna kontra kraj, jedna sudacka pogreska kraj. Moramo odbranu utec to mario zna, samim tim kad to sredimo, srednji red je ok uz neke manje korekcije uz dobru obranu i oni ce bit bolji sigurni, takodje Carlos je vec pokazao da zna uz jos jednog spica drugaci karakteristika smatram da ce i napad bit bolji.

Takodje ako se uspijedne sredit fudbalski kanton sarajevo i tu budemo ubacili ljude svoje i kroz te pozicije imenovat ljude u ns bh do pocetka sezone to bi bio vec dobar poso. Jos ako bi poceli radovi na kosevu bilo bi to dobro.

Posebno ako je istina da ce ISMIR i sanin radit zajedno u sinergi i da nece dopustit da im Vico-beus bace kosku moglo bi se svasta desit.
Druže, nisu nama titulu otele sudije. Vrijeme je više da se stane u kraj toj demagogiji. Na svaku utakmicu u kojoj su nas sudije oštetile u zadnje dvije sezone, sami smo izgubili 3 bez ama baš ikakvog sudijskog uticaja. I juče je počelo kmečanje, sudija nas oštetio, nije dao Lagumdžiji drugi žuti blah blah, a mi odigrali ko mlohave kite.

Stvorio se mit kako nama neko nešto ne da. Ono ko biva igramo atomski fudbal, ali nas kolju. I stvorio se mit kako se Borcu apsolutno sve poklanja, da nema Vice i sudija ispali bi iz lige. Ljudi igraju ubjedljivo najbolji fudbal u državi, dali vise golova nego mi i Zrinjski zajedno. Postavlja se pitanje zašto. Zato što je neko očigledno znao sastaviti tim, iskautirati igrače i dovesti profile koji odgovaraju. Mi 5 godina lutamo sa bekovima, izmijenili smo ih 20, a ni jedan pojma nema. S druge strane, neko je u Borcu zraknuo Herreru i potpuno s njim ubo, jer je lik - povraćali mi na njega ili ne - najbolji bek lige. Neko je odlučio dovesti Juričića i s njim potpuno ubo. Neko je odučio dovesti Jojića koji je bio mrtav igrač i s njim potpuno ubosti. To je ono čime se treba baviti struka. Kao sto neko iznad napisa, jedini igrač za kojeg mozes reci da se pokazao kao hands down pravo pojačanje je Carlos. Ko je onda odgovoran za to sto ovih ostalih 15 dovedenih to nisu?

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 19 mar 2026, 14:01

o cemu vise da pisemo
kako ces dati gol kad ne mozes po golu osutati za 90 minuta ko da su golovi za hokej
jel i tu neko drugi kriv

slika

gade mi se svi komplet :puke:

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 19 mar 2026, 14:05

BegovicRamiz je napisao/la:
19 mar 2026, 14:01
o cemu vise da pisemo
kako ces dati gol kad ne mozes po golu osutati za 90 minuta ko da su golovi za hokej
jel i tu neko drugi kriv

slika

Reći ćemo da je Mario u pravu u jednoj stvari, a to je da je realizacija problem.

Jedan od njih.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 19 mar 2026, 14:08

Mirva umjesto da smijeni Cvitanovica on smijenio Vanju. :roll:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 19 mar 2026, 14:10

gh0stHZ je napisao/la:
19 mar 2026, 14:05
BegovicRamiz je napisao/la:
19 mar 2026, 14:01
o cemu vise da pisemo
jel i tu neko drugi kriv

slika

Reći ćemo da je Mario u pravu u jednoj stvari, a to je da je realizacija problem.

Jedan od njih.
kad nam je realizacija solidna onda se bas potrefi da nam je odbrana truba
neces dva dobra sastaviti da si hljeb

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 mar 2026, 14:34

Morpheus je napisao/la:
19 mar 2026, 10:04
Kakvu imamo sezonu hahahahahahaha Je li nam ovo sezonu kakav dušman skrojio :crazy:

Možemo li makar treće mjesto zadržati :facepalm: Tražim li puno
Čisto sumnjam prosto ne vjerujem...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 mar 2026, 14:54

Vanja8 je napisao/la:

Evo suze mi same niz ledja idu sto ides...ko te yebe uzeo si pare :tralala:
ljubi brat :ljepota:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 mar 2026, 14:58

Vanja8 je napisao/la:

Živ bio... :salut:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 mar 2026, 15:28

ado-hz je napisao/la:
19 mar 2026, 14:54
Vanja8 je napisao/la:

Evo suze mi same niz ledja idu sto ides...ko te yebe uzeo si pare :tralala:
ljubi brat :ljepota:
:rol: :rol: Klosaru...

Neka su zivi i zdravi nasljednici, a vidim rade u sesnet svi na Aerodromu... :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 mar 2026, 15:52

PeppermintSA je napisao/la:
19 mar 2026, 13:53
Pitar6785 je napisao/la:
19 mar 2026, 13:07

Banic
Carlos

Zamjene

Druže, nisu nama titulu otele sudije. Vrijeme je više da se stane u kraj toj demagogiji. Na svaku utakmicu u kojoj su nas sudije oštetile u zadnje dvije sezone, sami smo izgubili 3 bez ama baš ikakvog sudijskog uticaja. I juče je počelo kmečanje, sudija nas oštetio, nije dao Lagumdžiji drugi žuti blah blah, a mi odigrali ko mlohave kite.

Stvorio se mit kako nama neko nešto ne da. Ono ko biva igramo atomski fudbal, ali nas kolju. I stvorio se mit kako se Borcu apsolutno sve poklanja, da nema Vice i sudija ispali bi iz lige. Ljudi igraju ubjedljivo najbolji fudbal u državi, dali vise golova nego mi i Zrinjski zajedno. Postavlja se pitanje zašto. Zato što je neko očigledno znao sastaviti tim, iskautirati igrače i dovesti profile koji odgovaraju. Mi 5 godina lutamo sa bekovima, izmijenili smo ih 20, a ni jedan pojma nema. S druge strane, neko je u Borcu zraknuo Herreru i potpuno s njim ubo, jer je lik - povraćali mi na njega ili ne - najbolji bek lige. Neko je odlučio dovesti Juričića i s njim potpuno ubo. Neko je odučio dovesti Jojića koji je bio mrtav igrač i s njim potpuno ubosti. To je ono čime se treba baviti struka. Kao sto neko iznad napisa, jedini igrač za kojeg mozes reci da se pokazao kao hands down pravo pojačanje je Carlos. Ko je onda odgovoran za to sto ovih ostalih 15 dovedenih to nisu?
Nekazem da borac i zrinjski nebi bili prvaci al sam 1000% siguran da je sudjenje bilo fer za sva tri kluba da bi mi biki prvaci 2x u zadnjih 5 godina.

Ako u sezoni u 7 utakmica u 4 utakmice osvois 0 bodova a trebas 4 i u te 3 gdje trebas da osvois 9 a osvois 2 sudiskim odlukama, a tvoji konkurenti u 4 utakmice gdhe trebaju da osvoje 4 boda osvoje 12 nemozemo mi govorit o nikakvom mitu, jer nije to samo matematicka prednost i nista vise, tu na ovih 7 utakmica kad budes toliko ostecen OCIGKEDNO normalno da ce to poremetit igrace i fizicki i pshicki samopouzdanje itd itd. Isto tako poguranci djeluju kontra sto je logicno igraci se bolje osjecaju sigurni su nereaguju na sudiske pogreske stvara se lakse klapa, a posebno to kad se to radi 4-5 sezona u nizu.

A da nepricamo o sitnim situacijama koje mozda nisu rezirane od vica vec koje sudije analeziraju i promatrsju gdje bi nas mogli ostetit da nebude providno. Pogledajte sta radi jedan te isti igrac SB protiv Carlosa 2x i 3ci put simulira (0 kartona valjic ce reci da je to slobodna procjena sudije i branice sudije zivotim al to nije slobodna procjena jer ta situacija frustrira naseg igraca i dovodi do zuti kartona)

ISTU STVAR JUCE IGRAC ZRINJSKOG RADI I OPET NISTA ZUTI KARTIN CARLOSU.

Pa onda 4 sezone u nizu sloga BORCU salje juniore dalije neko odgovaro nije.

Umjesto neutralan teren (sjecamo se mi da je bilo price rijat emirati dubaji) prosle godine ove godine na stadionu zrinjskom nista dubaji bec berlin bilino polje.

Sve te stvari frustriraju al sto je jos veci problem niko to ne problematizuje u saveza niti javno to iskomuniciraju, vec 1 prije mi saznajemo od trenera zrinjskig zato.

I za kraj dali mislis igra borca u drugom poluvremenu na grbavici je igra koju oni su igrali u prvom poluvremenu. Pogledaj utakmice sa velezom sa zrinjskim pa i sanama. Gdje god bilo 50/50 sudhenje borac je gubio evo na grbavici je pobjedio borac al realno mogli su izgubit ovu utakmicu. Protiv ekipe koja ima 0 pobjeda 7 mjeseci. Borac je dao go posteno sve stoji bili su bolji u prvom al onaj go se nedaje bas kad si ti u posredjenom polozaju 93 minuta kad tebi neko puse zavrat kad tebi sudije ne navuku 9-10 bodova gdje tebi sudije glavnog konkurenta ne osakate sa 10-15 bodova, vec kad je ovo sve ti izgubis onu utakmicu.

Jojic savic herera jovic hrelja itd itd itd, su igraci dobri al smatram da rustivski adem cimirot mlinaric gulijashvili keremeh banic krdzalic beganovic bi bili isti da istom cak i na vecem nivou da imaju guranje od sudije 5 sezona u cugu.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 19 mar 2026, 16:01

slika

Naš bivši reprezentativac GNojko Cipi Ripi (Cimirot)
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 19 mar 2026, 16:26

adoado je napisao/la:
19 mar 2026, 16:01
slika

Naš bivši reprezentativac GNojko Cipi Ripi (Cimirot)
Šupak je ispo!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 17 gostiju.