Iskreno, nije mi djelovao nešto brz i eksplozivan. Nadam se da je to samo moja pogrešna percepcija. Raščić je veoma inteligentan, to se vidjelo na terenu, a izborio je penal.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:48Na derbiju? Freeman naš daleko najbolji. Fulao penal pa drvlje i kamenje, al sve ofanzivno izuzev 2-3 situacije je on rodio bukvalno.Zhustri je napisao/la: ↑18 mar 2026, 16:48Ajdin je bio najbolji pojedinac na derbiju, a Freeman mi nije nešto posebno pokazao.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 13:50Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Željezničar uskoro priprema potpis profesionalnih (višegodišnjih) ugovora sa talentovanim dvojcem, koji su već na prvom treningu pokazali da se na njih treba ozbiljno računati za narednu sezonu.
Bravo Savo![]()
Te preostale 2-3 akcije su kombinacija Raščić-Zahirović, tako da svakako mi se sviđa ova prekomanda, potencijala tu ima finog.
Uglavnom, mislim da ako Raščič nastavi istim putem, neće se dugo zadržati u PL BiH. On ima internacionalni kapacitet siguran sam.
Nadam se da će Freeman biti najbolji strijelac Želje, kao što je bio i u onom timu iz kojeg je došao.