Koga god poznajem isto kaze, ovaj ramazan je sve pregazio. Valjda taj mali razmak, previse san isprekidan. Jos ko ima malu bebu, to sve ide na jos veci level, jer te pored sehura i ona prekida po cijelu noc. Nikad se vise Bajramu nisam radovao iskreno.Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:11Satrao me mal razmak sehur-posao, dnevno 3-5 sati citav mjesec spavao, jos nocas kadr dati max i to je to, kod nas 26 na 27 kadr kao da je fiks, nista hadis zadnjih deset dana u neparnim nocima, u BiH znaju kad je tacno19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:26Zadnja trecina me prebrzo prosla. Al' mi se zato od 16.do 20.dana oteglo k'o mjesec.![]()
Ako se dobro sjecamakse bilo ljeti 18+ sati nego ovih 13 a moguce da sam zaboravio kako je onda bilo.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Wilshere10
- Kontakt:
Kakav li je osjecaj imati 22 propertya? Ja znam za 15.Članovi tima P0skoka među najbogatijim tužiocima u BiH: Čabrajić VSTV-u prijavio šest, Nina Šahinpašić devet, a Jovo Karić čak 22 nekretnine; Šef P0skoka na računu ima 650 hiljada KM.
I ja burazeru ali ne iz tog razloga nego vec 5 sedmica nisam pive popionapoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 08:19Koga god poznajem isto kaze, ovaj ramazan je sve pregazio. Valjda taj mali razmak, previse san isprekidan. Jos ko ima malu bebu, to sve ide na jos veci level, jer te pored sehura i ona prekida po cijelu noc. Nikad se vise Bajramu nisam radovao iskreno.Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:11Satrao me mal razmak sehur-posao, dnevno 3-5 sati citav mjesec spavao, jos nocas kadr dati max i to je to, kod nas 26 na 27 kadr kao da je fiks, nista hadis zadnjih deset dana u neparnim nocima, u BiH znaju kad je tacno19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:26
Zadnja trecina me prebrzo prosla. Al' mi se zato od 16.do 20.dana oteglo k'o mjesec.![]()
Ako se dobro sjecamakse bilo ljeti 18+ sati nego ovih 13 a moguce da sam zaboravio kako je onda bilo.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
ništa ljepše od cuganja za ramazan
Nah man, respeK, a i neka malo ciscenja (organizma). A cini mi se da nisi prosli ramazan cugao zbog ukucana.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Neki dan popio dvije kruške, nije me peklo uopšte, ko da je sok. I onda neko kaže da ramazan nije odabrani mjesec
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sto kaze alem nek se malo organizam ocisti, ja par piva popio u zadnjih mjesec dana, nije da mi fali onaj jutarnji mamurluk 
- JayCatwright
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
RespeK , pij čitav ramazan nemoj ostalih 11 mjeseci .
Ne ide ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kakav mahmurluk to je za djecu, pitaj @vensana ima'l mahmurluka, jedino ako bas presaugam (sto je rijetkost), a i tad cim ujutru glava boli odma povratim i gotovo/prodje.
@Elvise e jebga sad, ides u krajnost
U Europskoj uniji najviše je ugrožena Italija, koja godišnje iz zemalja uz Perzijski zaljev uvozi robu vrijednu oko 9,8 milijardi dolara, pokazalo je istraživanje.
Brojka uključuje i uvoz ukapljenog plina iz Katara u vrijednosti od oko 4,4 milijarde dolara godišnje, te propana u vrijednosti približno 3,2 milijarde dolara.
Belgija pak uvozi katarski LNG u vrijednosti od oko 5,8 milijardi dolara godišnje, uglavnom preko luke Zeebrugge, i jako je izložena gospodarskim rizicima, pokazalo je istraživanje.
Uz trgovinu plinom, Hormuški tjesnac važna je ruta i za svjetsku trgovinu dijamantima, koji putuju na potezu od Ujedinjenih Arapskih Emirata do Antwerpena.
A smooth sea never made a skilled sailor.
napoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 08:19Koga god poznajem isto kaze, ovaj ramazan je sve pregazio. Valjda taj mali razmak, previse san isprekidan. Jos ko ima malu bebu, to sve ide na jos veci level, jer te pored sehura i ona prekida po cijelu noc. Nikad se vise Bajramu nisam radovao iskreno.Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:11Satrao me mal razmak sehur-posao, dnevno 3-5 sati citav mjesec spavao, jos nocas kadr dati max i to je to, kod nas 26 na 27 kadr kao da je fiks, nista hadis zadnjih deset dana u neparnim nocima, u BiH znaju kad je tacno19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:26
Zadnja trecina me prebrzo prosla. Al' mi se zato od 16.do 20.dana oteglo k'o mjesec.![]()
Ako se dobro sjecamakse bilo ljeti 18+ sati nego ovih 13 a moguce da sam zaboravio kako je onda bilo.![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
Ja radim za bajramnapoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 08:19Koga god poznajem isto kaze, ovaj ramazan je sve pregazio. Valjda taj mali razmak, previse san isprekidan. Jos ko ima malu bebu, to sve ide na jos veci level, jer te pored sehura i ona prekida po cijelu noc. Nikad se vise Bajramu nisam radovao iskreno.Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:11Satrao me mal razmak sehur-posao, dnevno 3-5 sati citav mjesec spavao, jos nocas kadr dati max i to je to, kod nas 26 na 27 kadr kao da je fiks, nista hadis zadnjih deset dana u neparnim nocima, u BiH znaju kad je tacno19vendetta87 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:26
Ima uvijek gore ali makar mogu jesti i konzumirati vodu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako ce vas pec na onom svijetu, i to ne zbog alkohola, nego zbog jezika!BosniaBoston je napisao/la: ↑19 mar 2026, 13:03Neki dan popio dvije kruške, nije me peklo uopšte, ko da je sok. I onda neko kaže da ramazan nije odabrani mjesec
- Pensioner26
- Kontakt:
Ko fol oni duhoviti i zanimljivi.zemuntrg je napisao/la: ↑19 mar 2026, 15:56Kako ce vas pec na onom svijetu, i to ne zbog alkohola, nego zbog jezika!BosniaBoston je napisao/la: ↑19 mar 2026, 13:03Neki dan popio dvije kruške, nije me peklo uopšte, ko da je sok. I onda neko kaže da ramazan nije odabrani mjesec
Pa šta vas boli što oni ovakve stvari pišu. Oni ih pišu, a ne vi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Visoka predstavnica Evropske unije za vanjsku politiku Kaja Kallas saopćila je kako su se zemlje Zapadnog Balkana usaglasile s odlukom EU da Iransku revolucionarnu gardu (IRGC) proglasi terorističkom organizacijom.

Valjda nas pušenje ku.rca ćif.utima dovuče bar do 30% teritorije ili da ne bude opet heljp Baznija
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Ozymandias
- Kontakt:
Dobro Iranci udaraju i sa 0% preostalog balistickog kapaciteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.