Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Da hipoteticki ne osvojimo nista ali da barem do kraja sezone prikazujemo ovakve ili priblizne partije, onda neka Slot ostane. Barem da pokaze neki osnov da ga se zadrzi.
Srce, čast i ponos!
Meni i jeste najveća zamjerka mrtva igra. Kod Kloppa na početku nismo imali rezultate ali si po onome kako ekipa izgleda mogao da vidiš da se stvara nešto posebno.
Nekako se i stima da napravimo puni krug, evo tacno godinu dana smo k.arina od one utakmice s PSGom i ove nove s njima, mozda i proigramo 
Kako ovo ponisti?
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nemoj ga da ostaje.Ova ekipa nije zaboravila igrat ,mogu kad hoce dobit svakog.Al postoji neki razlog sto su u fazonu bolikurac cijelu sezonu,a mi obicni smrtnici to necemo saznat.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- JayCatwright
- Kontakt:
Uzimamo Barcu 7-5 u finalu.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Kazu prva sa PSG-om u gostima, druga kući. Nije sve jos 100 posto gotovo 
- JayCatwright
- Kontakt:
Arne Slot lalala
Vcrs je kloppmaxovao
Nakon svih muka ove sezone i toliko losih utakmica, veceras stari, dobri, mocni, najbolji Liverpool. Nadam se samo i mislim da je vrijeme da nastavimo ovako igrati jer se moze i mora. Idemoo daljeee
Uff
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Postoji li sansa da Isak zaigra u mecevima sa PSG
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Odlično
Milosa vrijedi pomenuti, kako njemu samo stima jak intezitet i high press
Valjda Xabi slaze kockice, i priprema kapitalca na dmfu kao dva krilna igraca
Valjda Xabi slaze kockice, i priprema kapitalca na dmfu kao dva krilna igraca
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne bih ja letio tako poslije sinocnje pobjede, jeste izgledalo dobro pogotovo drugo pol. napokon punokrvan performans ali jedna od mana ovog tima ove sezone je nekonstantnost. Vidjet cemo dalje, slijedi Brighton koji ce biti neugodan protivnik, u ligi se mogu cupati samo ako do kraja dobiju sve tekme preostale, nista manje od toga. jer su usrali pogotovo zadnje dvije i izgubili 6 bodova na pravdi Boga.
Kad smo doveli Frimponga mislio sam da je logika iza njegovog dolaska da se Salahu omoguci da sto manje bude u aut liniju, a sto vise u half space-u i generalno blize golu.
Nestvarno izgleda da se to tek sada pocinje implementirati.
Srce, čast i ponos!
- Cassano2024
- Kontakt:
Ako niste zapratili imamo dobru igru na forumu: viewtopic.php?t=19434
Commando Ultrà Curva Sud
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Sve u svemu, dobra, odlicna predstava sinoc. Nismo dali protivniku sanse i once again je presudjujuci faktor bila atmosfera na Anfieldu, kad je to on point, tesko koja ekipa moze sprovesti svoje planove i taktiku uspjesno. Naravno, ne treba se zanositi, na kraju dana, to je (uz duzno postovanje) bila "samo" Galata. Ali mora covjek reci da je to izgledalo toliko bolje, zivlje, vibrantnije u odnosu na dosadasnje blijede predstave.
Gledajuci Arnea kako skace, vristi, dozivljava svaki trenutak tekme srcano, je podsjetilo na neka ljepsa vremena. Ne mora stalno biti taj lik, ali sigurno je da se publika i navijaci identifikuju s tom strascu, zeljom za pobjedom, srcanoscu. Tako da, ne skodi da dopusti da ga emocije ponesu, a ne stalno stoicki da se odnosi prema tekmama, rezultatima. Pokazi ljudima da si covjek od krvi i mesa, priznaj da ces grijesiti along the way, ali da ces uvijek davati sve od sebe i ljudi ce biti uz tebe 10000 posto.
Naravno da stalozenost pomaze, ali fudbal prije svega mora biti u servisu produkta emocije, a ne samo statistike, brojeva itd.
A sinoc je bila jedna takva noc, puna jakih emocija, koje su se efektivno odrazile na teren i donijeli nam zeljenu pobjedu.
Ukupno jos 8 tekmi do kraja u ligi, slijedi neugodni Brighton. Apsolutno svaki bod je bitan do kraja sezone i igraci to znaju, ne sumnjam da ce se u subotu dati 110% mogucnosti da se tri boda osvoje.
Problem je sto poslije toga ide pauza za kvalifikacije za SP, pa tek 4.4.2026 igramo FA Cup sa Cityem. Nadam se da se u tom periodu nece desiti neki reset, pa da ponovo upadnemo u neko sivilo, no otom-potom.
Radujem se dvomecu sa PSG-om, po meni imaju vise sansi za proci, ali, sto je najbitnije, mi nismo za otpisati, pogotovo sto tu drugu tekmu igramo kuci. Ako bi se kojim slucajem to proslo, dalje je sve zivo moguce.
Gledajuci Arnea kako skace, vristi, dozivljava svaki trenutak tekme srcano, je podsjetilo na neka ljepsa vremena. Ne mora stalno biti taj lik, ali sigurno je da se publika i navijaci identifikuju s tom strascu, zeljom za pobjedom, srcanoscu. Tako da, ne skodi da dopusti da ga emocije ponesu, a ne stalno stoicki da se odnosi prema tekmama, rezultatima. Pokazi ljudima da si covjek od krvi i mesa, priznaj da ces grijesiti along the way, ali da ces uvijek davati sve od sebe i ljudi ce biti uz tebe 10000 posto.
Naravno da stalozenost pomaze, ali fudbal prije svega mora biti u servisu produkta emocije, a ne samo statistike, brojeva itd.
A sinoc je bila jedna takva noc, puna jakih emocija, koje su se efektivno odrazile na teren i donijeli nam zeljenu pobjedu.
Ukupno jos 8 tekmi do kraja u ligi, slijedi neugodni Brighton. Apsolutno svaki bod je bitan do kraja sezone i igraci to znaju, ne sumnjam da ce se u subotu dati 110% mogucnosti da se tri boda osvoje.
Problem je sto poslije toga ide pauza za kvalifikacije za SP, pa tek 4.4.2026 igramo FA Cup sa Cityem. Nadam se da se u tom periodu nece desiti neki reset, pa da ponovo upadnemo u neko sivilo, no otom-potom.
Radujem se dvomecu sa PSG-om, po meni imaju vise sansi za proci, ali, sto je najbitnije, mi nismo za otpisati, pogotovo sto tu drugu tekmu igramo kuci. Ako bi se kojim slucajem to proslo, dalje je sve zivo moguce.
Zadnja izmjena: FieldsOfAnfieldRoad, dana/u 19 mar 2026, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno ne mogu nekad da shvatim odluke ovih menadžera. Vodiš 4:0, igraš utakmicu za 63 sata (i to zadnju pred reprezentativnu pauzu) i vršiš zadnje 3 izmjene u 89.minuti. Zašto, nije mi jasno, kad je sve gotovo i imaš priliku da ti 4-5 najboljih igrača odmori zadnjih 25-30min.
Ne treba puno letit u visine jer ovakvu utakmicu nismo dugo odigrali. Ako će se ovako igrat jednom u 6-7 mečeva, nema od tog ništa.
Teško je bit optimističan, ali PSG je također lošiji nego prošle sezone, nije da nemamo šanse.
Protiv ovakvog Citya svako ima šanse proći, čak i u gostima, problem je samo što koliko god je City loš ove sezone, mi uspijemo bit lošiji.
U Ligi moli Boga da i peti ide u LP, a i tad nismo sigurni.
Ne treba puno letit u visine jer ovakvu utakmicu nismo dugo odigrali. Ako će se ovako igrat jednom u 6-7 mečeva, nema od tog ništa.
Teško je bit optimističan, ali PSG je također lošiji nego prošle sezone, nije da nemamo šanse.
Protiv ovakvog Citya svako ima šanse proći, čak i u gostima, problem je samo što koliko god je City loš ove sezone, mi uspijemo bit lošiji.
U Ligi moli Boga da i peti ide u LP, a i tad nismo sigurni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.