Penal za BarcelonuMarkinhio je napisao/la: ↑19 mar 2026, 16:10Hahahaha kako si to dobro smislio evo ti priznanje za najretardiraniji komentar godineArtemisFowl je napisao/la: ↑19 mar 2026, 15:56Joelinton (igrač Newcastle Uniteda): "Protiv Barcelone pokušavaš pritisnuti jednog igrača, ali odjednom lopta više nije kod njega jer je sudija svirao faul i dao ti žuti karton. Pokušavaš raditi pritisak, ali samo se vrtiš u krug. Cijelo vrijeme trčiš, a onda na kraju moraš paziti da ne dobiješ drugi žuti."
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
Re: Re: Champions League 2025/26
Vec vidim kako se odvija taj dvomec. Na Campu ce ih Barcelona ugaziti 3-0 ili 4-1, a na Wandi ide preokret u stilu Rome 2018. Nije da nismo navikli od hegemonije da gube 3-4 razlike u gostima.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 16:51Barca redovno gazi Atletico u ligi ali u LP ih Atletico izbacuje. Vidjet ćemo šta će sada biti
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Re: Champions League 2025/26
Bez Kurte na golu,Realu drasticno opadaju sanse protiv Minkena.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 10 gostiju.