Veliki pad na ATP listi. Od ponedjeljka 77. ili 78.Neznam55 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 22:35Ovaj put mi ga neće biti ni žao kad zaglavi na Challengerima. Ovo je stvarno više postalo degutantno, a nagledao sam se Damirovih cirkusa
Nije mi problem to što gubi, gubio je on od dosta lošijih protivnika, ali ponašati se ovako, pogotovo kao stariji igrač, je užas.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Što je najgore, dobija povoljan ždrijeb od početka sezone. Da je Damir od prošle godine lagano bi skupio nekih 200 poena do sada
Tea došla do polufinala na J300 u Porto Alegreu, konačno solidan nastup ove godine, +80 bodova ako se ne varam.
Tea došla do polufinala na J300 u Porto Alegreu, konačno solidan nastup ove godine, +80 bodova ako se ne varam.
Kvalifikant pa Sinner
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Protivnik Ignacio Buse
Jedan tenisač iz Brazila, Igor Marcondes, vodio 4-2 Busea u trećem setu u Riu nedavno gdje je Buse i skupio ove bodove što su ga lansirali na vrh. Zanimljivo prošle godine taj Marcondes igrao s mojim frendom pretkvalifikacije futuresa u Poreču
Taj pomenuti Marcondes igra ozbiljan tenis ove godine, za svoja očekivanja. Fariu dva puta dobio a ozbiljan igrač je Faria, Deliena isto negdej pobjedi. Eto šta ti je sport, za godinu dana od najnižeg nivoa do igranja na ATP nivou.
A bio je on u naletu 2022., osvojio 2 challengera, došao među 260 i onda mu krnu zabranu igranja 3 godine jer je nekoliko puta propustio doping kontrolu. S druge park strane Sinner i slični mogu šta hoćeFort je napisao/la: ↑19 mar 2026, 11:57Taj pomenuti Marcondes igra ozbiljan tenis ove godine, za svoja očekivanja. Fariu dva puta dobio a ozbiljan igrač je Faria, Deliena isto negdej pobjedi. Eto šta ti je sport, za godinu dana od najnižeg nivoa do igranja na ATP nivou.
Damir na SK10
Izgleda opet patnja
Izgleda opet patnja
Patnja, ne može forhend ne pogodit nego ne može ga ubacit u teren. Al i tako uze set momku koji igra tenis života.
Uvijek mu se sere za psihu, al izvuko je na psihu ovaj set, znaci nista ga ne ide i opet je nekako izrudario. Kako god završilo nadam se ako ne danas da će pročepit uskoro igra jer baš se vidi koliko se pati, svjestan je i on toga. Idemo Damire, samo borba dok ne pročepi

Uvijek mu se sere za psihu, al izvuko je na psihu ovaj set, znaci nista ga ne ide i opet je nekako izrudario. Kako god završilo nadam se ako ne danas da će pročepit uskoro igra jer baš se vidi koliko se pati, svjestan je i on toga. Idemo Damire, samo borba dok ne pročepi
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Tako je doktore.Nek se spremi Grešnik. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, napokon pobjeda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ipak puno bolje nego zadnjih par meceva
Zasluzio je pobjedu, bez obzira sto je ovaj mali prakticno statirao zadnji set.
Hajdemo uzivati protiv Sinnera

Zasluzio je pobjedu, bez obzira sto je ovaj mali prakticno statirao zadnji set.
Hajdemo uzivati protiv Sinnera
Baš haha gledam i ne vjerujem, ne može servis polje da prebaci, a kad potegne, 8 metara u aut i skontah ok - bolje mojne potezatii hahaFort je napisao/la: ↑19 mar 2026, 23:11Patnja, ne može forhend ne pogodit nego ne može ga ubacit u teren. Al i tako uze set momku koji igra tenis života.
Uvijek mu se sere za psihu, al izvuko je na psihu ovaj set, znaci nista ga ne ide i opet je nekako izrudario. Kako god završilo nadam se ako ne danas da će pročepit uskoro igra jer baš se vidi koliko se pati, svjestan je i on toga. Idemo Damire, samo borba dok ne pročepi![]()
Idemo džumiiii
- BiHSportman
- Kontakt:
Kako mu je onu lopticu plasirao pod noge iz vrlo teške pozicije na meč lopti za ovog malog.
Sutra sa Sinnerom, jos se ne zna termin 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.