A i 40. rodjendan prekosutra, eto njega u ovih dan dva u SA da proslavi i obidje familiju i prijatelje
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma nisu imali prilike nijedne nakon tog iskljucenja. Zapravo nisu imali nikako prilika. Da su odbranili korner nakon penala to bi zavrsilo 2-0.I za onaj drugi gol nije samo karius kriv. Nevjerovatno mi je da 2 igraca Schalkea staje pored igraca Hanovera koji centrira loptu u 98. minuti.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:47Prije bih rekao da ih je Dzekino iskljucenje vratilo u igru.napapijri1987 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:32Katicev penal odluci tekmu. 3 igraca Schalkea staje u 16 i ti pravis faul nad igracem koji iznosi loptu van 16.
Vratio je Hanover u igru sa tim faulom.
Karius kao krava koja da 40 litara mlijeka i onda prospe to sve kada je kanta puna![]()
Kontam nakon prvog gledanja, jel ja to nisam vidio da je bila visoka noga i kopacka u glavu. Jer ovo sigurno nije bilo za direktnog crvenog.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Uh, jest. 42 godine.MiranGlasnic je napisao/la: ↑16 mar 2026, 22:31
![]()
Al nije dao gol makar
-
Edincapitano
- Kontakt:
cetiri banke danas
Sretan ti rodjendan, babuka!
Sretan ti rodjendan, babuka!
Nek je sretan i da slavimo uskoro plasman na SP 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Cesto sam kritican prema Dzeki al ovo sto mu uradi sudija i savez njemacki ne mogu da shvatim. Nepostojeci crvenini jos dvije utakmice kazne. Ovo nema ni kod nas.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ama jeste dao gol, kako nije231983 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 23:06Uh, jest. 42 godine.
Al nije dao gol makar![]()
Jes' s 38 ono kad je igro oko zastaviceizdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 mar 2026, 02:07Ama jeste dao gol, kako nije![]()
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Dobro si. Rat bio nije se imalo struje
Helem, nek Dzeko zabije 2 pa ce bit najstariji sa 2 gola
Dzeki smanjena kazna na samo jednu utakmicu.
Sto je za nas najbolja opcija, odmor prije Velsa, ali je i dalje nevjerovatno da je sudija na danasnjem saslusanju ponovo iznio svoje argumente za crveni, ali je i rekao da bi nakon svega i zuti karton bio sasvim opravdana kazna...pitam se onda sto ga iskljuci legendo, no, hvala ti druze, ovo je OK.

Sto je za nas najbolja opcija, odmor prije Velsa, ali je i dalje nevjerovatno da je sudija na danasnjem saslusanju ponovo iznio svoje argumente za crveni, ali je i rekao da bi nakon svega i zuti karton bio sasvim opravdana kazna...pitam se onda sto ga iskljuci legendo, no, hvala ti druze, ovo je OK.

- Goalgetter
- Kontakt:
Da se ne radi o Dzeki, siguran sam da ne bi smanjili suspenziju.
Velika glupost sudije, nazalost, manje/vise steta sto ce faliti u Darmstadtu, vise sto su izgubili 2 boda na Hannover, do kraja bi mogli bas ta 2 faliti.
Velika glupost sudije, nazalost, manje/vise steta sto ce faliti u Darmstadtu, vise sto su izgubili 2 boda na Hannover, do kraja bi mogli bas ta 2 faliti.
Ma ovdje svi gube bodove, ponavlja se situacija od prosle sezone kad su na nevjerovatan nacin gubili bodove svi redom s vrha, isto kao da niko nije zelio plasman u BL. Evo i sad isto tako.
Bit ce pravo čupavo do kraja.
Bit ce pravo čupavo do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, farenhajt, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, MostarNeretva, Rosicky i 50 gostiju.