U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Mi da nismo kaparisali Kerima za U15, ko zna da li bi on ikada igrao za nas. Vrlo moguće da ne bi nikako.
Zamisli da Amar Dedić kao dječak ne može nastupiti za u15 ili u17 selekciju jer je savez odlučio da gura samo domaće, a ne dijasporce.
Veze s vezom to nema.
Za reprezentaciju moraju igrati najbolji nebitno gdje igraju i žive. Eh, druga je stvar što se selektiranje vrši po, u najmanju ruku, mutnim kriterijima.
Zamisli da Amar Dedić kao dječak ne može nastupiti za u15 ili u17 selekciju jer je savez odlučio da gura samo domaće, a ne dijasporce.
Veze s vezom to nema.
Za reprezentaciju moraju igrati najbolji nebitno gdje igraju i žive. Eh, druga je stvar što se selektiranje vrši po, u najmanju ruku, mutnim kriterijima.
Tako je sve si tacno napisaoCAGarfia je napisao/la: ↑18 mar 2026, 15:50Mi da nismo kaparisali Kerima za U15, ko zna da li bi on ikada igrao za nas. Vrlo moguće da ne bi nikako.
Veze s vezom to nema.
Muminovic, Delimehic, Jakupovic da ima sluha ti svi momci treba da igraju za nasu u17
To je nasa najveca greska sto cekamo da neko postane igrac i onda ga trazimo, a kad odbije onda zovemo tog igraca izdajicom
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Mnogo novca se vrti u tim mlađim uzrastima.NoDi80 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 15:52Tako je sve si tacno napisaoCAGarfia je napisao/la: ↑18 mar 2026, 15:50Mi da nismo kaparisali Kerima za U15, ko zna da li bi on ikada igrao za nas. Vrlo moguće da ne bi nikako.
Veze s vezom to nema.
Muminovic, Delimehic, Jakupovic da ima sluha ti svi momci treba da igraju za nasu u17
To je nasa najveca greska sto cekamo da neko postane igrac i onda ga trazimo, a kad odbije onda zovemo tog igraca izdajicom
-
General505
- Kontakt:
Neki golman Doko pozvan ni gdje brani ne znaju, petnesta ligaa
Koliko li je para Krunic uzeo za ovaj poziv. Cuj golman Brotnja u u21 reprezentaciji

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Zasto samo 2 napadaca?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Minus za spisak, fali Miske junior. Velika nepravda.
Šta je s Tubićem?
Dobro se sjetili, trebali su na dan utakmice objavit. Da vidimo Deketa kakav je, nadam se da ce bit masina.
Ostalo ovo sve isto osjm Kospe i Malica koji su ranije receno da ce igrat.
Ostalo ovo sve isto osjm Kospe i Malica koji su ranije receno da ce igrat.
Hamza Jaganjac - HNL 15/1, PLBiH 19/3
Zar stvarno nema boljeg napadača od ovog ? 
it's football day
-
Imperator98
- Kontakt:
Sta je s Mikulica..zna li se na cemu smo s njim?
Nagađam ali nema šanse da nije imao mjesta na spisku ispred Hamze Redžića, moguće da je odbio poziv.
Sudeci po onom sto je rekao Muratovic, vjerovatno je odbio poziv.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobra stvar je sto ce Deket vjerovatno dobiti sansu, jer ima samo Jaganjac kao drugi napadac.U međuvremenu su se pojavile i priče da bi defanzivac Grasshoppersa Luka Mikulić mogao promijeniti reprezentativni dres. Sam igrač je nedavno otkrio da je imao kontakt sa selektorom mlade reprezentacije Hrvatske Ivicom Olićem.
„Interesantan je igrač i pozivali smo ga do sada. Moje mišljenje je jednostavno – ko želi igrati za nas, dobrodošao je, a ko ne želi… nemamo se šta ljutiti. Drugi se odlučuju za druge zemlje, ali isto tako i mi ‘krademo’ igrače poput Malića, Alajbegovića…, koji su također mogli igrati za neku drugu reprezentaciju. Toga je uvijek bilo i bit će“, poručio je Muratović naglasivši koliko je važno da igrači istinski žele nositi dres Zmajeva.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije valjda da se onaj nada Dalićevom pozivu? E svasta. Pa ni kod nas ne bi bio među 5-6, kamo li tamoDamirT je napisao/la: ↑20 mar 2026, 11:33Dobra stvar je sto ce Deket vjerovatno dobiti sansu, jer ima samo Jaganjac kao drugi napadac.U međuvremenu su se pojavile i priče da bi defanzivac Grasshoppersa Luka Mikulić mogao promijeniti reprezentativni dres. Sam igrač je nedavno otkrio da je imao kontakt sa selektorom mlade reprezentacije Hrvatske Ivicom Olićem.
„Interesantan je igrač i pozivali smo ga do sada. Moje mišljenje je jednostavno – ko želi igrati za nas, dobrodošao je, a ko ne želi… nemamo se šta ljutiti. Drugi se odlučuju za druge zemlje, ali isto tako i mi ‘krademo’ igrače poput Malića, Alajbegovića…, koji su također mogli igrati za neku drugu reprezentaciju. Toga je uvijek bilo i bit će“, poručio je Muratović naglasivši koliko je važno da igrači istinski žele nositi dres Zmajeva.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mikulica ne bih pozvao niposto u A-reprezentaciju u junu ili za Ligu Nacija, vise nego ocito on i menedzer pokusavaju isforsirati poziv u A-repku, kojeg u momentu jos nije zasluzio. Vjerujem da ni strucni stab nece nasjesti na to.
Taj mikulic je hamelj zestoki
Ma nada se on prvenstveno Hrvatskoj, pa i toj u21 selekciji. Trenutno on u A selekciji Hrvatske ne moze ni cunjeve nositi na treningu, a kamoli da igra.231983 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 11:52Pa nije valjda da se onaj nada Dalićevom pozivu? E svasta. Pa ni kod nas ne bi bio među 5-6, kamo li tamoDamirT je napisao/la: ↑20 mar 2026, 11:33Dobra stvar je sto ce Deket vjerovatno dobiti sansu, jer ima samo Jaganjac kao drugi napadac.U međuvremenu su se pojavile i priče da bi defanzivac Grasshoppersa Luka Mikulić mogao promijeniti reprezentativni dres. Sam igrač je nedavno otkrio da je imao kontakt sa selektorom mlade reprezentacije Hrvatske Ivicom Olićem.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nažalost, ovo znači očito da je Mikulić odlučio da igra za U21 hrvatsku. Zbog par utakmica za U21 reprezentaciju čovjek je sebi prokockao reprezentativnu karijeru.
U seniorima će mu biti konkurencija Vuskovic koji je i mladji od njega i ima samo 19g i biće jedan od najboljih svjetskih stopera.
Gvardiol koji igra za City, igrači koji igraju standardno u spanskoj, italijanskoj i drugim jakim ligama.
Lakše bi mu bilo upasti ko stoper u spanskoj reprezentaciji.
Očito ga loše savjetuju kad je pomislio da je velik nakon samo par utakmica u švicarskoj, a do jučer igrao po bosanskim pašnjacima.
Taj će u seniorskoj karijeri za Hrvate odigrati ukupno 2 utakmice i to tek toliko da ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju.
U seniorima će mu biti konkurencija Vuskovic koji je i mladji od njega i ima samo 19g i biće jedan od najboljih svjetskih stopera.
Gvardiol koji igra za City, igrači koji igraju standardno u spanskoj, italijanskoj i drugim jakim ligama.
Lakše bi mu bilo upasti ko stoper u spanskoj reprezentaciji.
Očito ga loše savjetuju kad je pomislio da je velik nakon samo par utakmica u švicarskoj, a do jučer igrao po bosanskim pašnjacima.
Taj će u seniorskoj karijeri za Hrvate odigrati ukupno 2 utakmice i to tek toliko da ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, CAGarfia, Cwirek, Drum, Edincapitano, Godfather, HariTz, labostarmomosa, MiranGlasnic, MostarNeretva, myself i 112 gostiju.