Prestao sam brinuti o cijenama bilo cega nakon sto sam ovo procitao.Nermin Nikšić: Federalna vlada se ubija od posla
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Facts, 75% svijeta imaju baze. Najvise u historiji je 40%. Znaci goatCentre forward je napisao/la: ↑20 mar 2026, 04:45Čuj Ameri nisu dobili nijedan rat. U svakom kutku Planete se pije Coca Cola. Niko sem njih to nije uspio.
Bajram serif mubarek olsun svim muslimanima na forumu
- akisarajevo92
- Kontakt:
istinska legenda, boze evo ti bibija vrati čaka

Vrijedi svake marke. Krompir (pekarski) kao iz restorana.
- Wilshere10
- Kontakt:
Laz. Stavim "bogdu" ulja, taman da zacini ostanu na krompiru.Wilshere10 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 17:08Vise kancerogenih materija nego u iranskim nuklearnim postrojenjima![]()
A bataci... ispadnu vrh vrhova. Kozica hrskava samo tako
Preporuka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo ljeti najjace. Ne pusta toplinu kao normalna pecnica.

Hladan bajramski Paulaner.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tek danas cujem za aircash, tipa ima se kupiti kartica na pumpama, da su uveli i google pay i podizanje novca na svim bankomatima
ima li neko ovdje da to koristi i da li vrijedi uzeti
Don't believe the hype.
Imam ja. Prejaka stvar za nekog ko nema velike transakcije preko toga u toku mjeseca. Ja koristim za kladaru i online kupovine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 18:45tek danas cujem za aircash, tipa ima se kupiti kartica na pumpama, da su uveli i google pay i podizanje novca na svim bankomatima
- akisarajevo92
- Kontakt:
kontam i ja za to uzeti, da ne placam glavnom karticom i dajem svuda podatke kad placam online, pa i isplacivati novac na nju sa online kladaraarelinho je napisao/la: ↑20 mar 2026, 18:46Imam ja. Prejaka stvar za nekog ko nema velike transakcije preko toga u toku mjeseca. Ja koristim za kladaru i online kupovine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 18:45tek danas cujem za aircash, tipa ima se kupiti kartica na pumpama, da su uveli i google pay i podizanje novca na svim bankomatima
pretpostavljam ima neka sitna provizija? gdje si je ti kupio
iskocilo mi da su uveli i google pay za BiH i isplatu na svim bankomatima
Don't believe the hype.
Bajrambarecula ekipa, imam jedno pitanje, zanima me jel imao neko slicno iskustvo
Danas mi istice zabrana voznje al necu moc podic vozacku do ponedjeljka zbog praznika, pa me zanima da li bih smio voziti dok ne podignem vozacku. Znam da mogu dobit kaznu zbog neposjedovanja dokumenta kod sebe fizicki vec me zanima da li sam u sistemu idalje pod zabranom sve dok je ne podignem ili ona istice automatski sa datumom isteka zabrane?
Danas mi istice zabrana voznje al necu moc podic vozacku do ponedjeljka zbog praznika, pa me zanima da li bih smio voziti dok ne podignem vozacku. Znam da mogu dobit kaznu zbog neposjedovanja dokumenta kod sebe fizicki vec me zanima da li sam u sistemu idalje pod zabranom sve dok je ne podignem ili ona istice automatski sa datumom isteka zabrane?