Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13998.htm sjećate li se ovog 

Nemoj tako, dobar je Nurkovic.anlayan je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13998.htm sjećate li se ovog

sad ova dvojica što ih je Ćiro htjeo mogu igrati za BiH..bit će svega
http://transfermarkt.de/de/spieler/3443 ... rofil.html
http://transfermarkt.de/de/spieler/3457 ... rofil.html

http://transfermarkt.de/de/spieler/3443 ... rofil.html
http://transfermarkt.de/de/spieler/3457 ... rofil.html
- Omerbavarac
- Kontakt:
anlayan je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13998.htm sjećate li se ovog
Gdje se necu sjecati, ova informacija je kao bomba odjeknula ali eto sad zatisje, nista od Mallorce, nista od transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
haha ova je dobra bilaanlayan je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13998.htm sjećate li se ovog
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sta ja znam,Krunic po ovoj utakmici sto sam gledao protiv CSKA Moskva,odigrrao je briljantno a sve je to okrunio jos i golom u 49.minuti.U Ciro jos nemam nikakvih sumnji i zdusno ga podrzavam ali ovi prijedlozi nisu na odmet.
BosnaE
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa to mora tako jer je momak rodjen u Novom Pazaru a Novi Pazar je u Srbiji. Pitanje je samo da li ima i nase drzavljanstvo i koliko bi nasi bili zainteresovani da mu daju pasos ukoliko ga nema. Ja sam gledao i proslavu titule na TV-u prije nekoliko dana, i u studiju, svim strancima iz kluba novinari donijeli male zastavice drzava iz kojih strani igraci dolaze (ima u klubu jos par Brazilaca, Portugalaca jos igraca iz Africkih drzava, itd).Tarik14 je napisao/la:SINE je napisao/la:Evo o njemu:badboy je napisao/la:Mehmedovic iz Unirea URZICENI iz Rumunije je extra stoper. Cak je kapiten ekipe. Gledao sam 5-6 utakmica ove sezone a i prosle sezone utakmice koje su igrali u kupu UEFA (ispali od Hamburga). Osvojili su prvenstvo i igrat ce direktno ligu prvaka (grupna faza). Momak je visok, brz i jak a cinjenica da tu ekipu trenira i vodi proslavljeni Dan Petrescu govori dosta o izboru Mehmedovica za prvog stopera i kapitena. Jedini problem je oko drzavljanstva jer je momak Sandzaklija ali ne bi me cudilo da mozda ima i BiH papire kao mnogi iz tog kraja. Osim toga papiri se mogu zavrsiti a takav stoper nam treba. Vjerujte jedino je mozda Spahic bolji od njega, za ostale stopere koje imamo je doktor.
Ersin Mehmedović (born May 10, 1981 in Novi Pazar) is a Serbian football player, who is currently under contract with Romanian team Unirea Urziceni.
The defender was bought by the Liga 1 club FCU Politehnica Timişoara during the winter break of 2005 from Belgian side KAA Gent. He was then loaned out to FC Naţional Bucureşti for the whole 2005/06 season. He returned to "Poli" when his loan ended. Despite earning himself a first team slot with Sorin Cârţu as manager, he was later dropped out of the squad and subsequently transferred to Unirea Urziceni in the summer of 2007.
Igrao za:
FK Remont Čačak
K.A.A. Gent
KV Mechelen
K.A.A. Gent
FCU Politehnica Timişoara
→ FC Naţional Bucureşti (loan)
FCU Politehnica Timişoara
Unirea Urziceni
Na Wikipediji pise da je Ersin Mehmedovic srpski igrac.![]()
Mehmedovicu donijeli zastavicu Srbije da drzi, on je uzeo onako s dva prsta, nasmijao se, drzao par sekundi i spustio na sto ispred sebe. Smijem se kladit da bi covjek igrao za nas ako bi s papirima bilo sve ok. Isto tako strasan je igrac i da Srbija nema onakav izbor igraca u zadnjoj liniji 99% sam siguran da bi ga Antic zvao.
Eto zivi bili pa vidjeli, nije septembar i Liga prvaka daleko, pa cemo ga gledat svi. Sjetite se ovih postova.
na stranici njegovog tima pise da je odigrao samo 12 prvenstenih utakmica ove sezone u rumuniji...
- el-fighter
- Kontakt:
Dobar je on golman, samo nemože da napravi transfer u neki strani klub. Prvo se pisalo da će u Malorcu, a sada da će u Nirnberg. Ma nek pređe gdje bilo, samo nek bježi iz Travnika.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- bosanac723
- Kontakt:
Problem je u tome sto igra u BIH, a jos gore u Travniku sto apsolutno nema nikakvih rezultata. Znas kako je tesko vrlo kvalitetnom igracu naci angazman van BIH u nekom dobrom klubu, vecina steknu slavu preko Ceske, Poljske, Austrije pa onda za ligu 5el-fighter je napisao/la:Dobar je on golman, samo nemože da napravi transfer u neki strani klub. Prvo se pisalo da će u Malorcu, a sada da će u Nirnberg. Ma nek pređe gdje bilo, samo nek bježi iz Travnika.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
newton_heath_lyr je napisao/la:Branislav Krunic je najbolji igrac Moskve ,vodece ekipe u ruskom prvenstvu.Sta hje sa njim.On je na sistemu toplo-hladno cini mi se.
Branislav Krunic je nesto sasvim drugo kada igra za repku BiH .., ni sjena onoga sto pruza u Ruskoj ligi , a takvi nam ne trebaju ..Ciro je to dobro skuuzio ..!!!
Ne znam kakav je taj Mensur Mujdza , hvale ga da je dobar igrac ..zna li ko nesto vise ???
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Bilo bi odlicno kad bi Zec otišao u Stuttgart
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Nebi jel Stuttgart kao klub je dosta slaba ekipa.BegA_SA je napisao/la:Bilo bi odlicno kad bi Zec otišao u Stuttgart
cuj stuttgart slaba ekipa, veze ti nemas stvarnoTarik14 je napisao/la:Nebi jel Stuttgart kao klub je dosta slaba ekipa.BegA_SA je napisao/la:Bilo bi odlicno kad bi Zec otišao u Stuttgart

Od Bratstva do Pro Patrie
evo kakvu smo repku mogli imati neko vrijeme..ovo je širi Muurovićev spisak.jeste da bi neki zbog godina ootpali, ima dobrih igrača pojedinih ali...da Bog sačuva.............
* - trenutni klub
Tomislav Piplica ( Energie Cottbus )
Eldin Jakupović ( Lokomotiva )
Dragan Žilić ( Rijeka ) ND HIT Gorica *
Adnan Gušo ( Panduri )
Džemal Berberović ( Litex ) Denizlispor *
Vedin Musić ( Torino ) Pro Patria *
Mehmedalija Čović ( Sloboda ) Interblock/Gent *
Boris Pandža ( Hajduk )
Semjon Milošević ( Sarajevo ) bez angažmana *
Vule Trivunović ( Khimki )
Velimir Vidić ( Zrinjski ) FC Gossau *
Gradimir Crnograc (Spartak Norki) NK Bratstvo Gračanica *
Goran Dragović ( Voždovac ) Javor Ivanjica *
Vedran Ivanković ( Zagreb )
Mirko Hrgović ( Hajduk ) trenutno bez angažmana *
Elvir Rahimić ( CSKA )
Ajdin Maksumić ( Sarajevo )
Zajko Zeba ( Kamaz )
Dario Damjanović ( Hajduk ) Kaiserslautern *
Darko Maletić ( Partizan ) Kaiserslautern *
Mario Božić ( Videoton ) Ujpest-Slovan Bratislava *
Branislav Krunić ( Moskva )
Edin Husić ( Orašje ) Cibalia *
Vladan Grujić ( Litex ) Moss FK *
Avdija Vršajević ( Čelik ) Tatran Presov *
Aidin Mahmutović ( Čelik ) Teplice *
Sejad Salihović ( Hoffe )
Samir Muratović ( GAK ) Sturm Graz *
Dušan Kerkez ( Rijeka ) AEL Limassol *
Vojislav Vranjković ( Dinamo Bukurešt ) Dinamo Bukurešt II *
Zvjezdan Misimović ( Bochum ) Wolfsburg *
Zlatan Muslimović ( Parma ) PAOK *
Alen Škoro ( GAK ) Sarajevo *
Vedad Ibišević ( Ahen ) Hoffenheim
Edin Džeko ( Teplice ) Wolfsburg *
Jusuf Dajić ( Videoton ) Tubize
Edin Pehlić ( Kaunas ) MTZ Ripo Minsk *
Marko Topić ( Krila Sovjetov ) Saturn *
Ivan Jolić ( Hapoel Tel Aviv ) Interblocka
Dragan Blatnjak ( Khimki )
Mustafa Kučuković ( Furth ) Grenoble
Adnan Čustović ( Muskron ) Gent
Mladen Bartolović ( Hajduk )
evo kakvu smo repku mogli imati neko vrijeme..ovo je širi Muurovićev spisak.jeste da bi neki zbog godina ootpali, ima dobrih igrača pojedinih ali...da Bog sačuva.............
* - trenutni klub
Tomislav Piplica ( Energie Cottbus )
Eldin Jakupović ( Lokomotiva )
Dragan Žilić ( Rijeka ) ND HIT Gorica *
Adnan Gušo ( Panduri )
Džemal Berberović ( Litex ) Denizlispor *
Vedin Musić ( Torino ) Pro Patria *
Mehmedalija Čović ( Sloboda ) Interblock/Gent *
Boris Pandža ( Hajduk )
Semjon Milošević ( Sarajevo ) bez angažmana *
Vule Trivunović ( Khimki )
Velimir Vidić ( Zrinjski ) FC Gossau *
Gradimir Crnograc (Spartak Norki) NK Bratstvo Gračanica *
Goran Dragović ( Voždovac ) Javor Ivanjica *
Vedran Ivanković ( Zagreb )
Mirko Hrgović ( Hajduk ) trenutno bez angažmana *
Elvir Rahimić ( CSKA )
Ajdin Maksumić ( Sarajevo )
Zajko Zeba ( Kamaz )
Dario Damjanović ( Hajduk ) Kaiserslautern *
Darko Maletić ( Partizan ) Kaiserslautern *
Mario Božić ( Videoton ) Ujpest-Slovan Bratislava *
Branislav Krunić ( Moskva )
Edin Husić ( Orašje ) Cibalia *
Vladan Grujić ( Litex ) Moss FK *
Avdija Vršajević ( Čelik ) Tatran Presov *
Aidin Mahmutović ( Čelik ) Teplice *
Sejad Salihović ( Hoffe )
Samir Muratović ( GAK ) Sturm Graz *
Dušan Kerkez ( Rijeka ) AEL Limassol *
Vojislav Vranjković ( Dinamo Bukurešt ) Dinamo Bukurešt II *
Zvjezdan Misimović ( Bochum ) Wolfsburg *
Zlatan Muslimović ( Parma ) PAOK *
Alen Škoro ( GAK ) Sarajevo *
Vedad Ibišević ( Ahen ) Hoffenheim
Edin Džeko ( Teplice ) Wolfsburg *
Jusuf Dajić ( Videoton ) Tubize
Edin Pehlić ( Kaunas ) MTZ Ripo Minsk *
Marko Topić ( Krila Sovjetov ) Saturn *
Ivan Jolić ( Hapoel Tel Aviv ) Interblocka
Dragan Blatnjak ( Khimki )
Mustafa Kučuković ( Furth ) Grenoble
Adnan Čustović ( Muskron ) Gent
Mladen Bartolović ( Hajduk )
-
- Kontakt:
ja sam pisao prije mozda pola godine na ovom forumu za Ersina Mehmedovica da je dobar stoper jer sam ga gledao protiv hamburga u kup uefa,odigrali tad 0-0 u hamburgu i taj mi se momak pravo dopao,pogotovo je interesantan sto igra u odbrani a mi imamo losu odbranu.iako ima srbijansko drzavljanstvo mislim da bi pristo igrati za BIH ako bi mu sredili papireu jer ionako nema sta traziti u srbiji pored njihove odbrane.prosle godine nije bio kapiten jedino ako je u medzuvremenu posto.nisam znao da mu je klub osvojio titulu u rumuniji jos ako se kvalifikuju u ligu prvaka imacemo priliku da ga gledamo kako igra ali nebi ga bilo lose zovnuti na prijateljsku utakmicu i isprobati jer od viska glava ne boli(sad ce neko napisati sta ce nam on kad nije bosanac a ja cu mu unaprijed odgovoriti sta ce srbiji subotic kad nije srbijanac,al sta ces kad mi imamotakav amaterski savez od kojih niko nema pojma da postoji neki dobar igrac koji bi igrao za BIH a pogledajte samo kako se srbi i hrvati bore za svakog igraca.
Božić u slovačkom prvaku !
Mario Božić, bh. internacionalac koji je ove sezone uspješno nosio dres mađarskog Ujpesta, prema svemu sudeći prelazi u slovačkog prvaka, Slovana iz Bratislave. Špekuliše se da će odšteta iznositi 250-300 hiljada eura. Mario Božić je bivši mladi reprezentativac Srbije, te potencijalni reprezentativac naše zemlje. Debitovao je za našu selekciju u kvalifikacijskom susretu protiv Mađarske. Božić bi odlaskom Rahimića nakon Svjetskog prvenstva, mogao zauzeti njegovo mjesto, s obzirom na to da igra na poziciji zadnjeg veznog.
Izvor: ****
samo su nepoštenjaci preuzeli sa mog bloggera i stavili na http://www.****/site/inde ... &Itemid=57

Mario Božić, bh. internacionalac koji je ove sezone uspješno nosio dres mađarskog Ujpesta, prema svemu sudeći prelazi u slovačkog prvaka, Slovana iz Bratislave. Špekuliše se da će odšteta iznositi 250-300 hiljada eura. Mario Božić je bivši mladi reprezentativac Srbije, te potencijalni reprezentativac naše zemlje. Debitovao je za našu selekciju u kvalifikacijskom susretu protiv Mađarske. Božić bi odlaskom Rahimića nakon Svjetskog prvenstva, mogao zauzeti njegovo mjesto, s obzirom na to da igra na poziciji zadnjeg veznog.
Izvor: ****

samo su nepoštenjaci preuzeli sa mog bloggera i stavili na http://www.****/site/inde ... &Itemid=57

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bhfanatic14, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.