San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Mig_Mig
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Mig_Mig » 20 mar 2026, 10:40

Kugla3 je napisao/la:
20 mar 2026, 04:57

A ponekad i razumijem ove sudije,plata redovna a njih zaboli K za igrom,mogo je Green ovdje napraviti jos sigurno 3-4 koraka vise i opet ne bi nista svirali!
Neznam sta bi Bookeru na zadnjem posjedu,išijas ga uhvatio!? :rol:
Meni je najtužnije sto niko iz iz prvih redova osim jednog lika ne pokazuje da su koraci. Golemo!
Wemby na bajram :ljepota:
Max Allegri

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 mar 2026, 10:43

cirkus koji ja više i ne pratim i ne gledam ,osim što pratim statistike pojedinaca

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 mar 2026, 12:04

Mig_Mig je napisao/la:
20 mar 2026, 10:40
Kugla3 je napisao/la:

A ponekad i razumijem ove sudije,plata redovna a njih zaboli K za igrom,mogo je Green ovdje napraviti jos sigurno 3-4 koraka vise i opet ne bi nista svirali!
Meni je najtužnije sto niko iz iz prvih redova osim jednog lika ne pokazuje da su koraci. Golemo!
Rekao je Elliott odmah da su koraci, ali sta da se radi!? :rol:

Bitna je pobjeda.

@Kugla Booker malo folirao, a trener mu poslije rece da je nesto sje.bo i clanak. :roll:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 mar 2026, 21:36

NEZALAGANJE je napisao/la:
20 mar 2026, 12:04
Mig_Mig je napisao/la:
20 mar 2026, 10:40
Kugla3 je napisao/la:

Rekao je Elliott odmah da su koraci, ali sta da se radi!? :rol:

Bitna je pobjeda.

@Kugla Booker malo folirao, a trener mu poslije rece da je nesto sje.bo i clanak. :roll:
Ma publika mirno gleda, niko nista!
Izjavio je da mu je Fox stao na nogu i da se cudi kako nije svirano.. smijurija
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 mar 2026, 23:15

Jbg to je Amerika, ne Evropa.Ljudi uzivaju, ne sude tekmu. :mrgreen:

A Booker? Placko vazda bio i ostao.Samo kuka sudijama.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 21 mar 2026, 10:11

@mig ma moze on izjavit sta hoce ali nije njemu Fox stao na nogu,nego je on Foxu stao na nogu zato je i iskreno zglob.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 mar 2026, 14:28

Jos 2 pobjede ili kombinacija pobjede i poraz LAL da zakljucamo zvanicno i 2. seed.

Imamo jos 5 gostovanja, jedan b2b, a vidim da je Mitch vec lagano krenuo i sa odmaranjem igraca sto je izuzetno pametno.Prosle sedmice su odmarali Castlea i Vassella, a noces nema Korneta i Foxa.

Dobro @raul nedavno napisa...Itekako ce nam valjati 2 sedmice kuci prije pocetka POa bez putovanja. Od 6.aprila vise nemamo gostovanja i to ce uraditi cuda za igrace.

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 26 mar 2026, 09:38

Uz ovakav zalet i lakši raspored od okc do kraja sezone, ni prvo mjesto nije nedostižno

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 mar 2026, 12:13

hugoviana je napisao/la:
26 mar 2026, 09:38
Uz ovakav zalet i lakši raspored od okc do kraja sezone, ni prvo mjesto nije nedostižno
Ne znam koliko je uopste pametno ganjati to 1.mjesto, ako ce par na 4.i 5. mjestu biti DEN-MIN.

Nek idu na OKC. :D

Mada, nama ce biti je.bena i 1.runda ako LAC uzmu PHXa u play inu.

NeckoPD
Kontakt:

Post Postao/la NeckoPD » 26 mar 2026, 14:03

Za ekipu koja pomnije dosta i dublje prati, koja ekipa bi nam najvise odgovarala stilski u prvoj rundi?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 mar 2026, 14:39

NeckoPD je napisao/la:
26 mar 2026, 14:03
Za ekipu koja pomnije dosta i dublje prati, koja ekipa bi nam najvise odgovarala stilski u prvoj rundi?
Od ovih sto su dole u borbi za 7.mjesto, niko nam ne odgovara, realno.PHX je ekipa koja je cvrsta, igra dobru odbranu, sutira dosta za 3 i ima par odlicnih scorera. S druge strane, LAC su iskusna ekipa, odlicno vodjena i ima jednog od najboljih PO igraca ikad u Kawhiu.

Medjutim, koga god da dobijemo, na nama je da igramo i da pokazemo zasto smo tu gdje jesmo.Jak test u 1.rundi je ubijek dobra stvar.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 27 mar 2026, 14:11

Mogao bi Wemby ovo i uzeti na kraju,iako ekipa ne bude zavrsila kao 1seed.
Mozda i bolje ako Denver ostane na 4-5 mjestu!

Portland bi nam najbolje sjeo u prvoj rundi a kasne samo jednu tekmu za LAC!

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 28 mar 2026, 22:30

Vidi se po njemu da zeli bas MVP-a,danas je previse forsirao u zelji da sto vise zabije a Mitch ga je realno mogao cijelu 4Q ostaviti na klupi.
Harper se igra kosarke,mislim da bi lagano bio ROTY da igra za lottery ekipu.
Keldon fenomenalan cijelu sezonu ali ovo sto pokazuje u zadnje vrijeme je izvanredno!Nikad nije igrao bolje a ni pametnije!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 mar 2026, 22:47

Dobro, danas je bio agresivan i mogao je ranije na klupu, ali mi moramo poceti igrati startere malo vise minuta. Ovi blowouti nisu najbolja priprema za PO, zbog cega mi je drago da iduce sedmice imamo LAC, DEN i PHI (trebali bi biti kompletni) zaredom.
To ce biti dobri testovi.

Gledaj ovo:

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 28 mar 2026, 22:54

28 mar 2026, 22:47
Dobro, danas je bio agresivan i mogao je ranije na klupu, ali mi moramo poceti igrati startere malo vise minuta. Ovi blowouti nisu najbolja priprema za PO, zbog cega mi je drago da iduce sedmice imamo LAC, DEN i PHI (trebali bi biti kompletni) zaredom.
To ce biti dobri testovi.

Gledaj ovo:
Da slazem se treba nam koja tekma visokog inteziteta gdje ce rezultat biti egal do samog kraja a mislim da bi sljedeca subota protiv DEN na gostovanju mogla biti ta tekma!
Sto se tice videa nemam sta dodati,Wemby je vanserijski igrac i to je to!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2026, 14:20

Raul_64 je napisao/la:
11 mar 2026, 11:53

Bilo bi fino doci do 60 W, u tom smo ritmu.
Haman da hocemo, bez velike potrosnje.
Dostize se nivo igre gdje sve osim finala konferencije bi bilo razocarenje.Zelim Denver da bude na OKC putu.

Poslije all stara, nekih 20 tekmi uzorak ;

Castle na 3,3 pokusaja po tekmi 40% za tri poena
Harper na 3,0 pokusaja po tekmi 46% za tri poena

Da, nije to volumen Doncica, al to su ti sutevi koji im protivnici dopustaju i oni to mecu.Velik razlog zasto smo 16-2 u tom periodu.

To je ta mana ekipe i pomenutih (vidjet cemo u playoffu naravno, sa max pritiskom) al vidjeti napredak obojice kroz sezonu je jako fino.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 29 mar 2026, 15:50

20 mar 2026, 23:15

Pa da bas me zanima kad bi ove zvijezde američke došle recimo u Begrad protiv Partizana. Sjeli bi na centar i plakali bi dok sudija ne izbaci sve navijače iz sale, kao onomad kad je LBJ onog nekog izbacio zato sto mu je dobacio nesto sto mu se nije svidjelo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 mar 2026, 16:26

Sport90 je napisao/la:
29 mar 2026, 15:50

Pa da bas me zanima kad bi ove zvijezde američke došle recimo u Begrad protiv Partizana. Sjeli bi na centar i plakali bi dok sudija ne izbaci sve navijače iz sale, kao onomad kad je LBJ onog nekog izbacio zato sto mu je dobacio nesto sto mu se nije svidjelo
Tako je.U Americi su striktna pravila u dvoranama.Ko je bio zna o cemu pricam.Ako sam ja previse glasan u smislu da psujem i skacem sto je kod nas normala, tamo ti neko hladno moze poslati zastitara.I onda si na milosti ili nemilosti lika, da li ce te samo upozoriti ili ce te ispratiti iz dvorane.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 mar 2026, 16:37

Raul_64 je napisao/la:
29 mar 2026, 14:20
Raul_64 je napisao/la:
11 mar 2026, 11:53

Bilo bi fino doci do 60 W, u tom smo ritmu.
Haman da hocemo, bez velike potrosnje.
Dostize se nivo igre gdje sve osim finala konferencije bi bilo razocarenje.Zelim Denver da bude na OKC putu.

Poslije all stara, nekih 20 tekmi uzorak ;

Castle na 3,3 pokusaja po tekmi 40% za tri poena
Harper na 3,0 pokusaja po tekmi 46% za tri poena

Da, nije to volumen Doncica, al to su ti sutevi koji im protivnici dopustaju i oni to mecu.Velik razlog zasto smo 16-2 u tom periodu.

To je ta mana ekipe i pomenutih (vidjet cemo u playoffu naravno, sa max pritiskom) al vidjeti napredak obojice kroz sezonu je jako fino.
Narasli su definitivno apetiti.Upravu si, sad se fakat cini da je sve ispod finala konferencije razocarenje, ali izgleda da cemo do tamo morati bas sredinom autoputa. Mislim da ce nas nas na 7.mjestu cekati LAC (iako PHX u toj play in tekmi kuvi nije za podcijeniti), a vrlo je moguce da i MIN padne na 6.mjesto, gdje su realno favoriti u odnosu na LAL, bez obzira na HC.To bi bila 2 bas jaka, jaka protivnika do finala.

Nama je svakako za uzivati, jer ce ovu nasu grupu igraca, eventualni neuspjeh samo jos vise potpaliti.To sam siguran, jer se to vidi u svakom od njih.

Sto se tice ovih suterskih procenata Castlea i Harpera, pogadjaju i bolje nego sto se iko od nas nadao.Davno sam pisao, ne mora se nista izmisljati, pa da se sutira iz nekih dribliga za 3, pull upa i sl.Sutiraj i pogadjaj samo spot up suteve kad si sam.Nista drugo.I to i rade odlicno. 25 tekmi vise nije slucajnost.To je napredak.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 mar 2026, 17:22

29 mar 2026, 16:26
Sport90 je napisao/la:
29 mar 2026, 15:50

Tako je.U Americi su striktna pravila u dvoranama.Ko je bio zna o cemu pricam.Ako sam ja previse glasan u smislu da psujem i skacem sto je kod nas normala, tamo ti neko hladno moze poslati zastitara.I onda si na milosti ili nemilosti lika, da li ce te samo upozoriti ili ce te ispratiti iz dvorane.

Jbg,skacu i na Collegeu sve je to normalno a NBA je ipak Gospodska liga,gdje mozes i za djecom otici bez da gledas divljanje .

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: filip13 i 1 gost.