FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovako su neki, mozda isti ovi, svojedobno zivotom branili Kusturicu, Selimovica, Sabrinu i kompanije razne. Mentalitet je to isti. Mentalitet jadnih podanika.
- FKS -
Bolje kažu da nas sprdaju jer smo najbogatiji a da imamo isti uspjeh kao Čelik.
Nikad poraz, samo lekcija.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovo je trebalo poceti onda kada se saznalo zvanicno za Aylu. Mozda bi sad imali Superkup u rukama i polufinale kupa.
Sada nemamo nista, i ova borba za evropu je zaqurac. Neka ovo bude borba protiv mirvica i ozdravljenje kluba.
Nadam se da ce se princ opet aktivirati.
Sada nemamo nista, i ova borba za evropu je zaqurac. Neka ovo bude borba protiv mirvica i ozdravljenje kluba.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ljudi zaboravljaju da je princ usao u klub, nije sigurno samo zbog akademije.
Sarajevo je bilo i prije Mirvica, a biti ce i poslije Mirvica. Nikakva sudbina celika i te gluposti. Kako se Mirvic pojavio da preuzme dio, tako ce se opet neko pojaviti. Nije mu sigurno bio san od malena da investira u nas klub, nego mu je neko predstavio projekat i on vidio da se moze zaraditi(i zaradio je) pare. Sto se tice najave HZ vidjet cemo, mozda se uopste Mirvic ne tjera nego silne ublehe iz kluba. Ali ovo sto dozivljavamo sa Mirvic zadnjih godina, najveci dusmanin ne bi ostvario.
Sarajevo je bilo i prije Mirvica, a biti ce i poslije Mirvica. Nikakva sudbina celika i te gluposti. Kako se Mirvic pojavio da preuzme dio, tako ce se opet neko pojaviti. Nije mu sigurno bio san od malena da investira u nas klub, nego mu je neko predstavio projekat i on vidio da se moze zaraditi(i zaradio je) pare. Sto se tice najave HZ vidjet cemo, mozda se uopste Mirvic ne tjera nego silne ublehe iz kluba. Ali ovo sto dozivljavamo sa Mirvic zadnjih godina, najveci dusmanin ne bi ostvario.
Jes jes, uz najteži mogući raspored svi nam se naguzili i sklonili sa puta, Bože sačuvaj kakve nebuloze se pričaju.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:55Buraz kup je namješten. To i konobari znaju.plisek je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:52Jbg svako ima svoje misljenje, skupina koja je diretkno ostetila svoj klub sa lazimo o namjestenom kupu sad hoce da tjera investitora. Ja ih ne podrzavam. I bit cu na istoku sutra i necu ih podrzat. **** mi se za ismira, retard ko i svaki drugi bogatas, al se bar malo razumijem u investicije i upravljanje kapitalom, a nama se ne pise dobro ako odluci da ide. Znam da mora nekom prodat, al isto tako to moze trajat godinama pa da ne placa plate, i da onda odemo skroz u khurac. A vidjelu smo da se vrlo brzo moze u cvajtu na primjeru plavih. Jbg sjetit cete me se
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Treba shreku jasno i javno poruciti sta o njemu misle navijaci, pa sta god dalje da bude.
Konobarčino, imaš li kakav dokaz ili samo bezveze palamudiš po forumu?Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:55Buraz kup je namješten. To i konobari znaju.plisek je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:52Jbg svako ima svoje misljenje, skupina koja je diretkno ostetila svoj klub sa lazimo o namjestenom kupu sad hoce da tjera investitora. Ja ih ne podrzavam. I bit cu na istoku sutra i necu ih podrzat. **** mi se za ismira, retard ko i svaki drugi bogatas, al se bar malo razumijem u investicije i upravljanje kapitalom, a nama se ne pise dobro ako odluci da ide. Znam da mora nekom prodat, al isto tako to moze trajat godinama pa da ne placa plate, i da onda odemo skroz u khurac. A vidjelu smo da se vrlo brzo moze u cvajtu na primjeru plavih. Jbg sjetit cete me se
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Balerine bi nam sigurno znale igrati fudbal da je Ismir otišao, daj ba.. ne pretjerujJet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:39Ovo je trebalo poceti onda kada se saznalo zvanicno za Aylu. Mozda bi sad imali Superkup u rukama i polufinale kupa.
Ristovski bi postao prime Maldini, Adem bi odigrao kao u svom primeu, Banić bi imao reflekse Neuera..
daBogda Ismir sutra otišao, ali strašno se pretjeruje.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 21 mar 2026, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Do sutra mi možete pisati kako je Mirvić napravio prejako Sarajevo, nego nas sudije kradu...međutim vidjeli smo u par zadnjih utakmica da ne ličimo ni na šta. Nije nikakav problem da on svu zaradu uzima sebi, ali mi navijači želimo rezultate! Rezultata nema, nikakvih..
-
rimljanin90
- Kontakt:
Podrske od mene za horde kada ih se skupi vise od 300 na domacoj utakmici
Neki dan pisem da nas unistava nejedinstvo i evo grupa mi dade za pravo. Ne bih ulazio i razloge objave, ima istine u napisanom. Obecavano nam je svega necega, ali zaboravljamo da u sportu nema garancije. Moram reci da bi i grupa energiju trebala trositi na borbu sa cetnicko-uzp koalicijom vise nego na ovo.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Cudna vremena dosla kada konobari imaju neki uvid o stvarima koje ni ne mogu koncipiratiTorino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:55Buraz kup je namješten. To i konobari znaju.plisek je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:52Jbg svako ima svoje misljenje, skupina koja je diretkno ostetila svoj klub sa lazimo o namjestenom kupu sad hoce da tjera investitora. Ja ih ne podrzavam. I bit cu na istoku sutra i necu ih podrzat. **** mi se za ismira, retard ko i svaki drugi bogatas, al se bar malo razumijem u investicije i upravljanje kapitalom, a nama se ne pise dobro ako odluci da ide. Znam da mora nekom prodat, al isto tako to moze trajat godinama pa da ne placa plate, i da onda odemo skroz u khurac. A vidjelu smo da se vrlo brzo moze u cvajtu na primjeru plavih. Jbg sjetit cete me se
Grupa da se bavi politikom? Stvarno?bozovic10 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:57Neki dan pisem da nas unistava nejedinstvo i evo grupa mi dade za pravo. Ne bih ulazio i razloge objave, ima istine u napisanom. Obecavano nam je svega necega, ali zaboravljamo da u sportu nema garancije. Moram reci da bi i grupa energiju trebala trositi na borbu sa cetnicko-uzp koalicijom vise nego na ovo.
Hahahahaharimljanin90 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:57Podrske od mene za horde kada ih se skupi vise od 300 na domacoj utakmici
Nemoj ih ti podržavat, sendvič navijači im ne trebaju.
🇵🇸
Treba izračunati, koliko love je dato za kazne.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:07Hahahahaharimljanin90 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:57Podrske od mene za horde kada ih se skupi vise od 300 na domacoj utakmici
80 000 odnešeno Borcu za kup. Selamfks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:09Treba izračunati, koliko love je dato za kazne.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:07Hahahahaharimljanin90 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:57Podrske od mene za horde kada ih se skupi vise od 300 na domacoj utakmici
🇵🇸
Ljudi koji su igrali lp dođu i onda im neki Bandić pos.re karijeru. Naravno da nemaju volju igrati.Neza je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:53Do sutra mi možete pisati kako je Mirvić napravio prejako Sarajevo, nego nas sudije kradu...međutim vidjeli smo u par zadnjih utakmica da ne ličimo ni na šta. Nije nikakav problem da on svu zaradu uzima sebi, ali mi navijači želimo rezultate! Rezultata nema, nikakvih..
-
rimljanin90
- Kontakt:
Konobar pise kao insajder
Pitao sam te, jesmo li morali i željkanu, i Zrinjskom odnijeti ? Nemoj da j.deš vnago, sa takvom pričom si veći dušman klubu nego iko drugi.
Mislio sam na koaliciju u savezu. Tu je nas najveci problem. Nama je smrdo Dodikov uzeo dvije titule u svojih 5 godina carovanja.TETRAPAK je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:02Grupa da se bavi politikom? Stvarno?bozovic10 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:57Neki dan pisem da nas unistava nejedinstvo i evo grupa mi dade za pravo. Ne bih ulazio i razloge objave, ima istine u napisanom. Obecavano nam je svega necega, ali zaboravljamo da u sportu nema garancije. Moram reci da bi i grupa energiju trebala trositi na borbu sa cetnicko-uzp koalicijom vise nego na ovo.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, NeSamSafetee i 38 gostiju.