Haris Tabaković
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Starter vs Köln

Uh. U očajnoj formi je. I danas najgori na terenu. Srećom pa je kapiten proradio pred ovaj baraž.
Ne znam ima li kakve veze, al' jedan kolega s foruma kao da urekne ove igrače kad ih hvali: prvo Gazivegovića (prop'o), zatim Huseinbašića (prop'o na kvadrat), evo i Hari Kejn Tabaković, u zadnjih 10 utakmica - 2 gola, a svaku od tih je bio starter.. Bojim se i za Muharemovića, i njega stalno hvali.
Uglavnom, neka mu neko kaže da Kerima ne uzima u usta.
Ne znam ima li kakve veze, al' jedan kolega s foruma kao da urekne ove igrače kad ih hvali: prvo Gazivegovića (prop'o), zatim Huseinbašića (prop'o na kvadrat), evo i Hari Kejn Tabaković, u zadnjih 10 utakmica - 2 gola, a svaku od tih je bio starter.. Bojim se i za Muharemovića, i njega stalno hvali.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
231983 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 20:05Uh. U očajnoj formi je. I danas najgori na terenu. Srećom pa je kapiten proradio pred ovaj baraž.
U pravu si ti al problem je sto ima vrlo malo pravih šansi,evo i danas 1 šut samo xG mu 0.06 tako nesto čini mi se.
On je takav igrac da zavisi od ekipe,a u njega je ekipa malo reci očajna,i zato imaju posebnu težinu tih njegovih 10+ golova.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Majstore mrcino igracino! Bravo kakva razlika kad je uso, namjesti dvije stoposto levatu demirovicu. Plus dobija duele ne pada na pod na svaki kontakt. Cestitke lave zasluzio si
penal hladan kao led.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Moram iskren biti nije me odusevio prateci zadnje njegove utakmice u klubu. Znao sam cesto i srati za njeg, nek mi halali. Sve sto nema nadomjesti borbom. Momak zgrce sve pred sobom, i ima moj respekt za ubuduce.
Hvala ti majstore!!!
Hvala ti majstore!!!
Odlična utakmica. Ogroman broj dobijenih duela i namještenih prilika.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Dobio bukvalno svaki duel od ulaska u igru, podsjetio na Dzekine najbolje dane kad se rvao s Bonnuciem i Chielliniem. Ne bi smetalo i da krene protiv Italijana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gledam tamo hvale amira, basica, kerima na smijesnim stranicama zbog penala,nigdje ne spominju Tabaka nemaju pojma da je njegov penal bio najbitniji. On da je promasio gotovo,nakon demirovog promasaja . A tabak hladan ko špricer. Nevjerovatno koliko je ovaj momak uradio za repku uz nikakvu minutazu i samo 9 nastupa. Jer je klasa !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Haris je toliki mismatch bio za stopere Walesa, kad ga gledaš imaš dojam da bi Rüdigera mogao na leđima komotno nosit i dobit svaki duel (a nije da ne bi makar pola
). Sve slabosti u driblingu, tehnici, nadomjesti sirovom snagom i građenjem. A ima i njuh za gol, bolji je u petercu od Demirovića svakako.
nisam ga gotivio do sinoć, djelovo mi je bezveze, al sinoć je pokazao kakav je igrač, trka, snaga, svaki duel je dobio, pravi target man, dok još malo djeca sazriju (Kerim i Esmir) po krilima i on u sredini odlična kombinacijaviKK je napisao/la: ↑27 mar 2026, 00:31Haris je toliki mismatch bio za stopere Walesa, kad ga gledaš imaš dojam da bi Rüdigera mogao na leđima komotno nosit i dobit svaki duel (a nije da ne bi makar pola). Sve slabosti u driblingu, tehnici, nadomjesti sirovom snagom i građenjem. A ima i njuh za gol, bolji je u petercu od Demirovića svakako.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Goalgetter, Proximic, Sheyi, Sveti, VivaLaLiberta i 96 gostiju.