Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Moras trenera zamjenit, nije moguce da su odjednom svi igraci zaboravili igrati.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedva cekam intervju 
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Sto bi rekli dobro smo i prosli. Prvo poluvrijeme sasvim solidno onda majmun nicim izazvan vraca Doma na beka a Frimponga koji ne zna primit loptu na krilo. Raspad sistema. Onda kad su primili vraca Doma u sredinu a Jonesa na beka pored zivih bekova na klupi. Gakpo koji mora igrati je prica za sebe. Bas me zanima statistika kad njega nema i s njim u ekipi potrazit cu bas. Kontanstatno igrac manje na terenu.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Realno, sve nas najvise boli ova anti-igra. Nije da nismo znali gubiti i prije, ali je bio drugaciji pristup, pa to nekako lakse bude podnijeti.
Od ovog bole oci, plus nam se sad i igraca povrijedilo. Sezona citava za ****. Ovakve oscilacije u igri su nerealne jednostavno.
Nista, ostaje nam samo osvojiti Ligu prvaka *stavlja pistolj na glavu placuci*
Od ovog bole oci, plus nam se sad i igraca povrijedilo. Sezona citava za ****. Ovakve oscilacije u igri su nerealne jednostavno.
Pa znali smo izgubiti gdje lopta nece u gol pa nam ljudi udare kontru i zabiju i poraz, ali ove sezone kad izgubimo trebamo biti sretni sto su porazi samo s jedan razlike, razvale nas ekipe na proste faktoreFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:50Realno, sve nas najvise boli ova anti-igra. Nije da nismo znali gubiti i prije, ali je bio drugaciji pristup, pa to nekako lakse bude podnijeti.
Ko ce bolan Slota otjerat, jedan pregovara sa arapima novi posao a drugi retard kmeci sto mu tata Henry ne kupi novu igracku da glumi masterminda u nekom svom Strazburu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma jasta ce, bezobrazan lik malo je reci.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Presaugat ce svi igraci jos koje kolo. Ionako zajase 12 igraca i jase ih dok se povrijede pa onda jase zamjene i tako dok ne bude eto povrede nas unistile. Najbolji period ove godine onih nekoliko utakmica kad se Gakpo povrijedio. 4 pobjede uvezali inter brighton tot i wolvesi ali tu je vec igrao 5 min i nije uhvatio formu pomaganja protivnicima.
Mislim da je ovo zadnji voz za otkaz jer ide reprezentativna pauza. Ukoliko ne bude onda kraj sezone tako da ovih par dana je kljucno ili se pripremiti na patnju do kraja sezone i popuslic LP tako da novi trener nece imati sredstva za pojacanja jer logicno nismo izborili LP.
Mislim da je ovo zadnji voz za otkaz jer ide reprezentativna pauza. Ukoliko ne bude onda kraj sezone tako da ovih par dana je kljucno ili se pripremiti na patnju do kraja sezone i popuslic LP tako da novi trener nece imati sredstva za pojacanja jer logicno nismo izborili LP.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sa celom na klupi mozemo se samo nadat da bude minimum 3 gola razlike,PSG ne prasta ljudi melju.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Reklo bi se da smo igrali 16 kola u LP
Nesposoban lik i tjt
27 od 31
27 od 31
Kad se pogleda raspored do kraja i trenutno stanje male su šanse da se izbori LŠ, sa Slotom na čelu gotovo nikakve. Ne znam da li je kasno da se pokuša sa Xabiem do kraja sezone ili sa bilo kim drugim da se dobije nekakav new manager boost.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.