Premijer liga BiH - aktuelno
-
MostarReds22
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puza mostarski
A kakav procenat od karata hajde objasni molim te, ko da smo Dortmund pa nekakva posjeta i neko se obogati od karti. Hajd da ste rekli reket ili nekako drugo da se podmazuju navijaci, ali sta se imaju od procenta karti namirivati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Što niste opet stupili u bojkot kad je svima jasno postalo da je Ajla i dalje u klubu? Da ne pricamo o nekim ozbiljnijim stvarima, kakvi vi i vas identitet, i kluba i grupe.Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 11:51Pa navijači Sarajeva se nikad nisu mirili da budu prosječan klub, otjerali su se razni hoštapleri, otjerat će se i Mirvić.
Za razliku od vas, 15 godina bez trofeja, ne znate ko vam klub vodi, kako ulaže i na koji način će vratit svoje pare.
Malo nikom te ne damo, malo uzmi nas molim te, malo daj od države, malo radnička klasa i tako prođe 15 godina.
Pogubljeni u traženju vlastitog identiteta, identifikujete se sa svakim ko vam ruku pruži.
Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nije hordama bilo u interesu, isto kao i vaši samo interes. Pravi navijač će doći na utakmicu, njega ne zanima ko vodi klub i ko je trener, jer pravi navijač dolazi zbog kluba a ne zbog trenera ili predsjednika.nastrojeni21 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:22Što niste opet stupili u bojkot kad je svima jasno postalo da je Ajla i dalje u klubu? Da ne pricamo o nekim ozbiljnijim stvarima, kakvi vi i vas identitet, i kluba i grupe.Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 11:51Pa navijači Sarajeva se nikad nisu mirili da budu prosječan klub, otjerali su se razni hoštapleri, otjerat će se i Mirvić.
Za razliku od vas, 15 godina bez trofeja, ne znate ko vam klub vodi, kako ulaže i na koji način će vratit svoje pare.
Malo nikom te ne damo, malo uzmi nas molim te, malo daj od države, malo radnička klasa i tako prođe 15 godina.
Pogubljeni u traženju vlastitog identiteta, identifikujete se sa svakim ko vam ruku pruži.
Ne bi ja pričao o Hz dok mi u kopu stoji šmrk.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:26Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
MNON
Sve je to isto, oni su kao prst i nokat.Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:29Ne bi ja pričao o Hz dok mi u kopu stoji šmrk.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:26Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
u kojem kopu?Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:29Ne bi ja pričao o Hz dok mi u kopu stoji šmrk.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:26Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
željo i hajduk
Ne znam ja ga nisam nikad u zivotu vidio osim na crnoj hronici . A ja samo dajem prijedlog ja sam ti ionako protiv naseg investitora pa ja ionako zelim da BH fudbal se igra za navijace a ne za par ljudi iz Amerike .Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:29Ne bi ja pričao o Hz dok mi u kopu stoji šmrk.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:26Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Protiv Borca na Grbavici.f16 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:35u kojem kopu?Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:29Ne bi ja pričao o Hz dok mi u kopu stoji šmrk.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:26Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
MNON
Ma ja drug za našeg Mirvića 3 godine govorim da je debil američki, ubleha u pravom smislu, parola mu je sve ovo ja, a rezultat nula bodova.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:36Ne znam ja ga nisam nikad u zivotu vidio osim na crnoj hronici . A ja samo dajem prijedlog ja sam ti ionako protiv naseg investitora pa ja ionako zelim da BH fudbal se igra za navijace a ne za par ljudi iz Amerike .Noke995 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:29Ne bi ja pričao o Hz dok mi u kopu stoji šmrk.Pact1921 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:26Ma najbolje ovim iz HZ da naprave novi klub . Eto imate sportsko drustvo Bosna imaju sve sportove osim fudbala . Ionako su slicne boje. I samo trazis da se unutar sportskog udruzenja napravi klub FK Bosna Sarajevo . I nek rade sto hoce i onda ce sam mirvic otici iz FK Sarajevo jer sta ce ti klub ako ti niko ne dolazi . Jer klub ne cine trofeji i ime kluba nego navijaci .
Samo ovaj dio za Horde, da se razumijemo da sam dio toga sigurno ne bi pisao na ovom forumu, ali vidim kakva je situacija jer odem povremeno na sjever i na normalnija gostovanja i baš je teško povjerovat da tribina na kojoj je prosjek godina 20 ako je i toliko može reketirati bilo koga.
MNON
Sad ćete da vidite bezbroj novih nickova na temi Sarajeva, tako to uvijek ide, odmah se poltroni i oni na zadatku aktiviraju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Na kraju ce samo Rudar ispasti,a Slogu cemo jos gledat cini se.
NKŠB
Pometi te ispred svojih vrata **** vam Nijaz mater
Rijetko pouzdan i informisan forumaš, imali smo dosta "sukoba" u prošlosti, ali kad je FKS u pitanju uvijek je imao informacije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Tu je delegirano i smeće od Efendića ako bi zatrebaloSogandolma21 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 17:19Na kraju ce samo Rudar ispasti,a Slogu cemo jos gledat cini se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.