Sport i TV
Re: Sport i TV
Pa ovi samo pomjeraju datume, yebem ih nesposobne vise. Bilo je februar, pa april, pa jesen...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Pa ako bi ostavili SK radile bi samo reklame i neke emisijeELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:19Samo traziti raskid ugovora kad ukinu SK ali oni su lopovi ostavit ce oni nama SK HR ali sa restrikcijama
Zadnja izmjena: passatb6, dana/u 21 mar 2026, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci kupuju ih bhtovci cim se spominje spajanje
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ako se i odobri kupovina Telemacha onda mora Telecom kredit da mu se odobri pa dok se to odobri na sjednici itd itd trebat ce jos godina za arene 
otkazana skupština telekoma, ne može se osigurati kvorum, Nikišić ne želi poslati vladinom opumonoćenik, tako da se ništa ne zna. Očiglednovlada još nije odlučila šta i kako.
Jesi procito post prije? Naveli su da ce krajem marta doci do spajanja dviju firmu.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:21Ako se i odobri kupovina Telemacha onda mora Telecom kredit da mu se odobri pa dok se to odobri na sjednici itd itd trebat ce jos godina za arene![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Cisto sumnjam ali eto, ja bi volio ali iskreno mislim da do kraja marta nema sanse da se bilo sta desi.passatb6 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:00Jesi procito post prije? Naveli su da ce krajem marta doci do spajanja dviju firmu.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:21Ako se i odobri kupovina Telemacha onda mora Telecom kredit da mu se odobri pa dok se to odobri na sjednici itd itd trebat ce jos godina za arene![]()
Spajanje, a sve ostalo do jeseni i to u najboljem slucaju.passatb6 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:00Jesi procito post prije? Naveli su da ce krajem marta doci do spajanja dviju firmu.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:21Ako se i odobri kupovina Telemacha onda mora Telecom kredit da mu se odobri pa dok se to odobri na sjednici itd itd trebat ce jos godina za arene![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imam neki osjecaj da ce se cim SK ugasi ubaciti Arene Sport, tako je bilo i sa crnogorskim Telemachom.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:21Ako se i odobri kupovina Telemacha onda mora Telecom kredit da mu se odobri pa dok se to odobri na sjednici itd itd trebat ce jos godina za arene![]()
Ma i oni su sami sebi kontradiktorni, kako koji radnik dodje tako i oni pisu na Telemacheru.

Zadnja izmjena: StormX, dana/u 21 mar 2026, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nisam ih ja pisao, vidis da sam odgovor dobio 5 Arena premium kanala 7 obicnih + tenis i adrenalin.Mislim sta ja znam koliko ce i da li ce uopste ubacivati, samo pisem kako su kontradiktorni sami sebi.Jedan dan nece biti, drugi dan bit ce cim se spojimo, treci dan toliko arena i cekamo zeleno svjetlo.
Negdje sam procito da su pisali u komentarima "uskoro dobijamo sav sportski sadržaj". Mozda Arene dođu dan, dva ili tri nakon ukidanja SK u BiH. A navodno Pinkovi ostaju na TM.StormX je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:37Pa nisam ih ja pisao, vidis da sam odgovor dobio 5 Arena premium kanala 7 obicnih + tenis i adrenalin.Mislim sta ja znam koliko ce i da li ce uopste ubacivati, samo pisem kako su kontradiktorni sami sebi.Jedan dan nece biti, drugi dan bit ce cim se spojimo, treci dan toliko arena i cekamo zeleno svjetlo.
Pa ako ih ne ubace, sami bi sebi pucali u nogu.StormX je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:37Pa nisam ih ja pisao, vidis da sam odgovor dobio 5 Arena premium kanala 7 obicnih + tenis i adrenalin.Mislim sta ja znam koliko ce i da li ce uopste ubacivati, samo pisem kako su kontradiktorni sami sebi.Jedan dan nece biti, drugi dan bit ce cim se spojimo, treci dan toliko arena i cekamo zeleno svjetlo.
Da li ce i moto gp ici na nasim arenama?
Moto gp je veceras na SK1, mislim na nedelju 23:30h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.