Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Prelijepe scene iz Dimone večeras. Nadajmo se samo što više žrtava 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Kad bi nuklearna na Izrael pala bilo bi 14 povrijedjenjih samo..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:06Prelijepe scene iz Dimone večeras. Nadajmo se samo što više žrtava![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Izgleda da ovo sad postaje poprilično ozbiljno. Iran se ne šali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Stvarno nisam htio previse citat istrazivat i opterecivati se ovim...no jedno me zanima samo
Sta bi bilo da Iran nije bio pod sankcijama godinama ?? Kad je ovako recemo ravnopravno. .
Sta bi bilo da Iran nije bio pod sankcijama godinama ?? Kad je ovako recemo ravnopravno. .
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Muka natjera čovjeka da čini nemoguće i nešto van svojih mogućnosti.feniksptica je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:24Stvarno nisam htio previse citat istrazivat i opterecivati se ovim...no jedno me zanima samo
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nije ovo ni blizu ravnopravnog, šteta koju trpi Teheran je neuporedivo veća, ali vidjeti ovakva razaranja izraelskih gradova je nešto što se nije moglo ni zamisliti zbog propagande o neprobojnosti koju su širili decenijama.feniksptica je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:24Sta bi bilo da Iran nije bio pod sankcijama godinama ?? Kad je ovako recemo ravnopravno. .
Odeš na one izraelske "alert" sajtove, upozorenja idu svakih par minuta, to znači da Iranci rokaju bez prestanka.
Ovi snimci od večeras su strašni, čitavi kvartovi zgrada nestaju, još ako se gađa ova Dimona gdje su navodno nuklearna postrojenja, vrlo brzo bi sve moglo otići u **** lijepu materinu. Zapamti da na svaki težak pogodak Irana ide pet takvih u Teheranu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa Iranci se na ovo spremaju decenijama. Samo su cekali idiota poput Trumpa, koji ce mislit da je ovo "in-and-out" posao. Njemu pritisak kuci raste i ne bi me cudilo da spusti rep. Svakako ne radi nista logicno. E tek onda bi vidjeli "snagu" kupole.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo će se nažalost završit nuklearnom na Iran.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
To je najrealniji scenario, Izrael je nemilosrdan i neće prezati od takvog poteza. Ovo večeras bi mogla biti prelomna tačka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Marsal
- Kontakt:
Ne mračim ali ko što kaže Virtual sve ide ka tome, a iskreno ne vidim drugi način na koji oni mogu porazit Iran. Također vjerujem da ni jedan ni drugi hajvan ne mogu sad da se vrate podvijenog repa.
Ratuješ protiv zemlje čiji vojni budget je veći nego vojni budžeti Kine, Rusije, Njemačke, Indije i Britanije zajedno.
Plus protiv njenog satelita, koji je najveći primalac američke vojne pomoći nakon WW2.
Iranci posjeduju takav raketni program, kakav ima možda još 8 zemalja na svijetu. Učilo se od Rusa, kupovalo na crnom tržistu od Sj. Koreje, onda izvrsni odnosi sa Kinom, koji su 2021. krunisani ugovorom o saradnji na 25 godina.
Izgrađeni su podzemni gradovi, kao iz nekog sci-fi romana Williama Bradshawa.
Iran je neuništiv.
Plus protiv njenog satelita, koji je najveći primalac američke vojne pomoći nakon WW2.
Iranci posjeduju takav raketni program, kakav ima možda još 8 zemalja na svijetu. Učilo se od Rusa, kupovalo na crnom tržistu od Sj. Koreje, onda izvrsni odnosi sa Kinom, koji su 2021. krunisani ugovorom o saradnji na 25 godina.
Izgrađeni su podzemni gradovi, kao iz nekog sci-fi romana Williama Bradshawa.
Iran je neuništiv.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 21 mar 2026, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ne vidim da bilo sta ide ka tome. Nece nuklearka sprijeciti Iran da ponovo baca rakete iz onolike zemlje, ako je to pobjeda. Ne znam sta ce postici sa tim.
Ni tako ga neće poraziti, ne sumnjam da Iran ima spreman odgovor na to, imaju oni dovoljno hipersoničnih da poravnaju Tel Aviv.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- gringoBasJa
- Kontakt:
Pozdrav Virtu@!
Iran je najskolovanija nacija na svijetu, mlada nacija, imaju natalitet debelo u plusu! Imaju ono izmedju nogu, pravi su vjernici iako nisam vjerujuci postujem kad je neko istinski vjernik...
(Iako mi se sve oko nasih Dzamija gadi(ljudi naravno) ja besplatno uvijek popravljam nesto sto bi inace ovamo debelo naplatio... Sarajlije kada budete prolazili pored Fahdove Dzamije obratite paznju na satelitsku antenu to je vas gringo postavljao prije 15-20 godina, vidi se kada se ide od "Trovaca" prema gore onom cestom... Cisto postujem tradiciju, znam ko sam i znam ko su mi bili preci do 10+ genercija u nazad!).
Ovo je prvi put u historiji da se USA susrela sa iole ozbiljnijim takamcem i vidis kako prolaze... Napustaju ono sto je davalo vrijednost dolaru koji je bez arapskih zemalja obicni toalet papir... Oni su umjetna nacija, nemaju temelj, nemaju na cemu temeljiti svoju zrtvu... Zalosno je sto im jedino krv nemocnih daje neku satisfakciju... Ukratko receno bolesna nacija bez temelja!
Nuks: Ne zaboravite da Izrael ima nuklearnu elektranu ako na nju blebne raketa nema vise zapadne obale bliskog istoka... U Cernobilu je samo malo iscurilo iz reaktora i citava Europa je bila u qr.u... Zamislite da explodira rekator sta bi se desilo... Iskljucite to slobodno! Namjerno sam stavio ovaj video da se vidi moja sijeda glava i da pamtim puno vise od vecine forumasa!
Iran je najskolovanija nacija na svijetu, mlada nacija, imaju natalitet debelo u plusu! Imaju ono izmedju nogu, pravi su vjernici iako nisam vjerujuci postujem kad je neko istinski vjernik...
(Iako mi se sve oko nasih Dzamija gadi(ljudi naravno) ja besplatno uvijek popravljam nesto sto bi inace ovamo debelo naplatio... Sarajlije kada budete prolazili pored Fahdove Dzamije obratite paznju na satelitsku antenu to je vas gringo postavljao prije 15-20 godina, vidi se kada se ide od "Trovaca" prema gore onom cestom... Cisto postujem tradiciju, znam ko sam i znam ko su mi bili preci do 10+ genercija u nazad!).
Ovo je prvi put u historiji da se USA susrela sa iole ozbiljnijim takamcem i vidis kako prolaze... Napustaju ono sto je davalo vrijednost dolaru koji je bez arapskih zemalja obicni toalet papir... Oni su umjetna nacija, nemaju temelj, nemaju na cemu temeljiti svoju zrtvu... Zalosno je sto im jedino krv nemocnih daje neku satisfakciju... Ukratko receno bolesna nacija bez temelja!
Nuks: Ne zaboravite da Izrael ima nuklearnu elektranu ako na nju blebne raketa nema vise zapadne obale bliskog istoka... U Cernobilu je samo malo iscurilo iz reaktora i citava Europa je bila u qr.u... Zamislite da explodira rekator sta bi se desilo... Iskljucite to slobodno! Namjerno sam stavio ovaj video da se vidi moja sijeda glava i da pamtim puno vise od vecine forumasa!
Ka tome će otići jer je sa druge strane bolesni i sujetni režim koji ne preza ni od čega, kojem ljudski život ne vrijedi apsolutno ništa, deset ljudskih života, sto, hiljadu ili milion, njima to ništa ne znači. Jedina nacija na planeti zemlji koja je spremna to da uradi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ti baš navalio na nuklearnu .
Nema šanse da je iko baci , previše bi uništenja bilo .
Nije Mossad toliko glup .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Da li se auto mora registrovat u kantonu u kojem živiš tj imaš prijavljen CIPS.
- VensanKasel
- Kontakt:
Tebra ti si prije pisao pametne postove , ne znam šta ti se desilo .Virtu4l je napisao/la: ↑21 mar 2026, 22:03
Ka tome će otići jer je sa druge strane bolesni i sujetni režim koji ne preza ni od čega, kojem ljudski život ne vrijedi apsolutno ništa, deset ljudskih života, sto, hiljadu ili milion, njima to ništa ne znači. Jedina nacija na planeti zemlji koja je spremna to da uradi.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jeste najbolesnija, ali nisu to blekani kakvi. Sta ce dobiti od nuklearke? Vojno?
Za njih se jedino ovaj rat idealno razvija jer ih zaboli za ekonomiju i cijene goriva. Zaboli ih i za haos u regiji, hoce li Iran pogoditi kakvu rafineriju i uvuci Saudijce u rat. Zapravo navijju za to. To su brige za Trumpa koji se bruka u ratu. Samo im je bitno da pobiju sto vise Iranaca, a i da Iranci sto vise uniste vojno i politicki.
Za njih se jedino ovaj rat idealno razvija jer ih zaboli za ekonomiju i cijene goriva. Zaboli ih i za haos u regiji, hoce li Iran pogoditi kakvu rafineriju i uvuci Saudijce u rat. Zapravo navijju za to. To su brige za Trumpa koji se bruka u ratu. Samo im je bitno da pobiju sto vise Iranaca, a i da Iranci sto vise uniste vojno i politicki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.