FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irridu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irridu » 01 maj 2011, 23:12

bilinopolje je napisao/la:i de sada reci realno jesteli se provukli od datog gola do oni sansi silni celika ajde jesteli gledali bht spor t ajde realni navijaci

brate procitaj moj post prije nekolko strana ima jedna recenica u njemu "CELIK NAS UBIO NOGOM SAMO TAKO,AL ET IMALI SMO SRECE" ja nisam ni reko da smo zasluzeno i bod uzeli a kamol trebali pobidjediti ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 maj 2011, 23:12

jos se raspravljaju i svadjaju :lol: :lol: dokle vise :D

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 01 maj 2011, 23:13

irridu je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:i de sada reci realno jesteli se provukli od datog gola do oni sansi silni celika ajde jesteli gledali bht spor t ajde realni navijaci

brate procitaj moj post prije nekolko strana ima jedna recenica u njemu "CELIK NAS UBIO NOGOM SAMO TAKO,AL ET IMALI SMO SRECE" ja nisam ni reko da smo zasluzeno i bod uzeli a kamol trebali pobidjediti ;)
sory nisam procito al ovi forum navijaci kontaju da je vas klub protutnjao zenicom a nijedan nije bio na tekmi
razocara me likce po ko zna koji put .....al

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 01 maj 2011, 23:16

celik bio bolji,idemo dalje.....bitna je samo evropa a ostalo vozi ture,i ture,i ture....izgleda da je preseravanje vid slavlja u novije vrijeme... :roll: :roll: :roll: :roll: ...uzivajte ljudi!!!!!!!!!!!!!!
AMAR OSIM!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 23:16

bilinopolje je napisao/la:]i de sada reci realno jesteli se provukli od datog gola do oni
sory nisam procito al ovi forum navijaci kontaju da je vas klub protutnjao zenicom a nijedan nije bio na tekmi
Nađi post pa ću ti vjerovati.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 maj 2011, 23:18

csh je napisao/la:celik bio bolji,idemo dalje.....bitna je samo evropa a ostalo vozi ture,i ture,i ture....izgleda da je preseravanje vid slavlja u novije vrijeme... :roll: :roll: :roll: :roll: ...uzivajte ljudi!!!!!!!!!!!!!!
Ali shvati ih, drug. Ubili su nas, 1:1. 8-)

Eto ubuduće recept za sve ekipe, kako Želji uzeti bod kući:
1. Obezbijedi da nema kamera.
2. Igraj krvnički.
3. Obezbijedi sudiju koji će trpiti takvu igru.
4. Vrši pritisak na sudije i kad je situacija očita da očitija ne može biti.
5. Igraj krvnički.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 01 maj 2011, 23:29

elSaik je napisao/la:
csh je napisao/la:celik bio bolji,idemo dalje.....bitna je samo evropa a ostalo vozi ture,i ture,i ture....izgleda da je preseravanje vid slavlja u novije vrijeme... :roll: :roll: :roll: :roll: ...uzivajte ljudi!!!!!!!!!!!!!!

2. Igraj krvnički.
5. Igraj krvnički.
dobro to za krvnicku igru smo donekle i sami krivi ,mislim culum,ne kazem sad da celik inace ne igra grubo ili zasto je radio sta je radio na grbavici al ipak pretjerano je bilo jer ono je totalno ne sportski bilo ,ulijece ja mislim dzaficu 2 3 puta klizeci start sa ledja a da ovaj nije jos primio loptu i da ne govorim ono ispocetka 2 3 faula,mozete vi sad pricat ovdje parole NEKA JE ,UBI IH,ZGAZI IH,SLOMI NOGE,...al lik je bukvalno na jedan brutalan nacin polomio veznu liniju celika i sta samo drugo mogli ocekivat u zenici :?: :?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 maj 2011, 23:30

irridu je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

2. Igraj krvnički.
5. Igraj krvnički.
dobro to za krvnicku igru smo donekle i sami krivi ,mislim culum,ne kazem sad da celik inace ne igra grubo ili zasto je radio sta je radio na grbavici al ipak pretjerano je bilo jer ono je totalno ne sportski bilo ,ulijece ja mislim dzaficu 2 3 puta klizeci start sa ledja a da ovaj nije jos primio loptu i da ne govorim ono ispocetka 2 3 faula,mozete vi sad pricat ovdje parole NEKA JE ,UBI IH,ZGAZI IH,SLOMI NOGE,...al lik je bukvalno na jedan brutalan nacin polomio veznu liniju celika i sta samo drugo mogli ocekivat u zenici :?: :?
Da, sa jedne strane Ćulum, a sa druge strane čitav kadar Čelika + pomoćni trener. Da, shvatam.

Samo ti pravdaj, kume. ;)

Rugby
Kontakt:

Post Postao/la Rugby » 01 maj 2011, 23:32

irridu je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

2. Igraj krvnički.
5. Igraj krvnički.
ni svjestan nisi sta vas tek ceka 25 maja, u pravu si zasluge svakako idu vasim kostolomcima 8-)
SAMO ČELIK!!!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 01 maj 2011, 23:33

To ko sad niste nikad kupili utakmicu ?

Pa da vas neko razotkrije a hoce sigurno gori bi bili od Travnika samo vas prikrivaju jer iz veceg grada a Titula vam je Kupljena to se zna !
I sad bi je Kupili da nije Borca :D !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 01 maj 2011, 23:33

ajde ba nemoj sr.a.t sad,sta haj nek mi jos nek nadje se i kaze da sam sad opet manji navijac zelje jer kazem nesto sto mislim.....budi samo malo realn,kakv strucni stab kakav cijeli celik kad je culum sve polomio u privih 15 min,i ja razumijem sta je muska igra al ono nije i u to sam se dns uvjerio kad sam gledo snimak znaci lopta 2 metra od dzafica culum ga vec s ledja srusio i tako jedno 2 3 puta i to je tebi SPORTSKI :?:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 23:36

Rugby je napisao/la: ni svjestan nisi sta vas tek ceka 25 maja, u pravu si zasluge svakako idu vasim kostolomcima 8-)
Šta nas čeka? Dosadan si! Neke prijetnje, priče, ovo-ono, bezveze melješ, fkt...Prošli smo Širokog sa lošijim rezultatom iz prve utakmice, tako ćemo i u Zenici uzeti Kup...Ti misliš da naši igrači neće naučiti neku lekciju od sinoć i da to Amar Osim neće sve fino složiti, grdno se varaš...A ti i dalje možeš pričati šta nas čeka, od džehenema pa do Izraela...
Ž '21!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 01 maj 2011, 23:37

MuhamedTM je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:
irridu je napisao/la:i celik dao gol iz ofsajda :D
hhahha

ja zaboravio da vama nije niko legalan gol dao u prvenstvu sve su to sami opsajdi penali itd a zeba sprvi strijelac lige u penalima ps nepostojecim VELEZ.....siroki brijeg... da ne neabrajam. i da vam napokon otkrijem cjenu karte za kup pripremite za cosak sjevera 20km sory mozete pjevati sada SABA LOPOVE ili objavite bojkot tekme nako vas nedodze na gostovanje vise od 56ljudi i to pola iz visokog i breze hadzica h
Opsajd? hehehe grdna rano cuj opsajd heheheh . Offside se kaze samo da znas .
Sta ispravljas momka, nisi ni ti nista bolje uradio. . . Offside se ne kaze, offside se pise, a kaze se, odnosno izgovara se na bosanskom jeziku ofsajd. . .

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 01 maj 2011, 23:37

CoDe je napisao/la:To ko sad niste nikad kupili utakmicu ?

Pa da vas neko razotkrije a hoce sigurno gori bi bili od Travnika samo vas prikrivaju jer iz veceg grada a Titula vam je Kupljena to se zna !
I sad bi je Kupili da nije Borca :D !

da si ti meni ziv i zdrav brat bratu tekma se ne moze namjestit bez jedno 15 20 hiljada jel tako ...jes
dakle u polusezoni ima15 kola...jel tako jes...znaci to je nekih 500 000E SAD DA TI OBJASNIM NESTO STO SE MALO ZNA....ZELJO JE USTVARI MASONSKI KLUB INACE KADA GRB MASONA UVECAS 10000000000000 PUTA VIDIS OVA KRILA OD LOKOMOTIVE DAKLE ZELJU SPONZORIRAJU MASONI I ONDA JE ON NAJMERNO OVDJE GLUMI DA NEMA PARA ,DA GA NE BI SKONTALI,I KONTAS MASONI NAMA SALJU TE PARE MI SA TIM PARAMA NAMJESTAMO SVE TEKME KOJE STIGNEMO,CAK NAM I OSTANE DA NAMJESTIMO KOJU UTAKMICU U KUPU ,,,,eto jesi zadovoljan sad :x

ethan28
Kontakt:

Post Postao/la ethan28 » 01 maj 2011, 23:40

evo vam link

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 23:40

juveboy je napisao/la:
Sta ispravljas momka, nisi ni ti nista bolje uradio. . . Offside se ne kaze, offside se pise, a kaze se, odnosno izgovara se na bosanskom jeziku ofsajd. . .
Ne piše se offside neko se piše ofsajd, u bosanskom jeziku ima jedno pravilo, a to je kako čuješ tako pišeš...Offside se piše na engleskom jeziku. Moram i lektora glumiti 8-) :lol:
Ž '21!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2011, 23:58

Sta ispravljas momka, nisi ni ti nista bolje uradio. . . Offside se ne kaze, offside se pise, a kaze se, odnosno izgovara se na bosanskom jeziku ofsajd. . .[/quote]

Moja greska,pogresno sam se izrazio .Ali opsajd ? buhaha.Offside je engleska rijec zato sam i napisao na eng a ne na bos. Zato odleprsaj u zaledje :) i tisu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 00:02

irridu je napisao/la:ajde ba nemoj sr.a.t sad,sta haj nek mi jos nek nadje se i kaze da sam sad opet manji navijac zelje jer kazem nesto sto mislim.....budi samo malo realn,kakv strucni stab kakav cijeli celik kad je culum sve polomio u privih 15 min,i ja razumijem sta je muska igra al ono nije i u to sam se dns uvjerio kad sam gledo snimak znaci lopta 2 metra od dzafica culum ga vec s ledja srusio i tako jedno 2 3 puta i to je tebi SPORTSKI :?:
Kome ti?

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 02 maj 2011, 00:02

Eto nas 3500 tamo...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 00:04

Rugby je napisao/la:
ni svjestan nisi sta vas tek ceka 25 maja, u pravu si zasluge svakako idu vasim kostolomcima 8-)
Čeka nas proslava osvajanja kupa usred Zenice. Može li ljepše?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, perodeformero, sebalos i 33 gosta.