rishovski je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:43
Resolute je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:36
rishovski je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:27
Niko ne kaze da Borac nije najbolji u RS ali je postalo providno da im niko iz RS ne moze otkinut bod.. a puno je utakmica u sezoni.. I Real i Barcelonu iznenade u sezoni iako su to dva najjaca kluba u Španiji...
Samo sto Borcu čak i da zaskripi ukazat ce se crveni i sve posteno
A evo da te pitam.. da li si ti, ili vecina ovdje, isto ovako razmisljali ne tako davno, kada je Borac redom gubio od Krupe, od Leotara, od Rudara ? Tada je sve okej bilo, jer Borac nije mogao ni bod uzeti, i jeste, tih sezona smo osrednja ekipa bili dok su zrinja, zeljo, sarajevo avanzovali. E onda, kad je i Borac stao na noge, onda je sve kradja, sve je namjesteno, providno. Ja nikad nisam rekao da Borac nije bio guran od strane sudija i kad treba i kad ne treba, i dosta navijaca nije za to. Ali nemojmo biti licemjeri toliki i zaboravljati sta se s Borcem radilo do prije nekoliko godina.
Pa ja sam prvi pisao o tome i da se stimala liga jos od Žepča i Želje... mnogi su tad ostali kratkih rukava.. ne podržavam to... Nek bude posteno pa kako god.
To sto ti govoris kako Rudar ili Sloga zabijaju po 3 i 4 gola u Sarajevu valjda ti je dovoljno da shvatis da imaju slobodu i da ne igraju pod ručnom i zato i zabijaju... i da bi trebalo da protiv svih ekipa tako igraju.. Zato ti kazem da mi je nelogično da Borcu ne mogu pera odbiti,vise mi djeluje da ne smiju nego da ne mogu...
Jednostavno meni je to previse ocigledno...
Ili je mozda sarajevo lose ?
Daleko od toga, ja vjerujem da ekipe igraju sa manje gasa protiv Borca, nego kada igraju sa ostalima. Da li je to do vrha, ili jednostavno neka Borac ide naprijed kad mi ne mozemo, ne znam.
Ma da, Rudar recimo protiv nas igra max, i izvode najjaci sastav. Radnik takodje.
Sloga jedino zna marifetluke praviti sa ekipom, ali ne znam cemu to.
Takodje, saglasan sam.. volio bih da docekam prvenstvo od prvog do zadnjeg kola, da se igra fer i muski. I da se gleda samo teren, i ko je bolji. A ne da se prvo gleda ko sjedi u savezu, i ko je ciji. Daj posteno da se igra, pa ko prvi kroz cilj. Ruka ruci. Ako je to moj Borac dobro i jeste. Ako je zrinja, sarajevo, zeljo, velez.. opet dobro, posteno. Idemo dalje.