Neka tebe sjedokosi, tu je i brat @virtual
Može se ovdje opet svratiti
Moderator/ica: insider
Šta je konkretno pogrešno napisano? Ne razumijem.VensanKasel je napisao/la: ↑21 mar 2026, 22:07Tebra ti si prije pisao pametne postove , ne znam šta ti se desilo .
Svezali nas na pogresnu pipu... Svi koji se vozite autoputem pored Ilijasa vidjeli ste one cijevi pored puta... To su cijevi iz Ukrajine od razmontiranih naftovoda-plinovoda iz Rusije...
Pa zar nisi gledao fimove RoboCop... Pa oni su masine sta ce njima tona exploziva... Majke mi moje Fate vi ste naivni ako ne vjerujete Holiwoodu... Zaostali ste, seljaci ste, primitivni... Kad ti Holiwood kaze nesto to mora biti tako inace si na nivou Neandretalca...Pensioner26 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:22Koliko bi bilo tek prizora da nisu sakrili i cenzurisali da se sve pokazuje. Zanimljiva je činjenica da imaju samo lakše povrijeđene poslije bombardiranja…
Dokle su ovi tvoji u Dubaiju?
Rosicky na koktelu vitaminske infuzijeIzraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio je kako je njegova zemlja pretrpjela “vrlo tešku večer” nakon iranskih napada na gradove Arad i Dimonu.
Nemam ja nikog svog tamo. A ti si bolestan. Kako si napisao da nije ratno stanje dan za danom informacije iz Dubaija koje ti pisaju po faci. Pozdrav drug i nemoj umrijeti od mrznje.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:32Dokle su ovi tvoji u Dubaiju?
Jesu li počeli umirati od gladi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.