FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

CoDe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CoDe » 01 maj 2011, 23:33

To ko sad niste nikad kupili utakmicu ?

Pa da vas neko razotkrije a hoce sigurno gori bi bili od Travnika samo vas prikrivaju jer iz veceg grada a Titula vam je Kupljena to se zna !
I sad bi je Kupili da nije Borca :D !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 01 maj 2011, 23:33

ajde ba nemoj sr.a.t sad,sta haj nek mi jos nek nadje se i kaze da sam sad opet manji navijac zelje jer kazem nesto sto mislim.....budi samo malo realn,kakv strucni stab kakav cijeli celik kad je culum sve polomio u privih 15 min,i ja razumijem sta je muska igra al ono nije i u to sam se dns uvjerio kad sam gledo snimak znaci lopta 2 metra od dzafica culum ga vec s ledja srusio i tako jedno 2 3 puta i to je tebi SPORTSKI :?:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 23:36

Rugby je napisao/la: ni svjestan nisi sta vas tek ceka 25 maja, u pravu si zasluge svakako idu vasim kostolomcima 8-)
Šta nas čeka? Dosadan si! Neke prijetnje, priče, ovo-ono, bezveze melješ, fkt...Prošli smo Širokog sa lošijim rezultatom iz prve utakmice, tako ćemo i u Zenici uzeti Kup...Ti misliš da naši igrači neće naučiti neku lekciju od sinoć i da to Amar Osim neće sve fino složiti, grdno se varaš...A ti i dalje možeš pričati šta nas čeka, od džehenema pa do Izraela...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 01 maj 2011, 23:37

MuhamedTM je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:
irridu je napisao/la:i celik dao gol iz ofsajda :D
hhahha

ja zaboravio da vama nije niko legalan gol dao u prvenstvu sve su to sami opsajdi penali itd a zeba sprvi strijelac lige u penalima ps nepostojecim VELEZ.....siroki brijeg... da ne neabrajam. i da vam napokon otkrijem cjenu karte za kup pripremite za cosak sjevera 20km sory mozete pjevati sada SABA LOPOVE ili objavite bojkot tekme nako vas nedodze na gostovanje vise od 56ljudi i to pola iz visokog i breze hadzica h
Opsajd? hehehe grdna rano cuj opsajd heheheh . Offside se kaze samo da znas .
Sta ispravljas momka, nisi ni ti nista bolje uradio. . . Offside se ne kaze, offside se pise, a kaze se, odnosno izgovara se na bosanskom jeziku ofsajd. . .

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 01 maj 2011, 23:37

CoDe je napisao/la:To ko sad niste nikad kupili utakmicu ?

Pa da vas neko razotkrije a hoce sigurno gori bi bili od Travnika samo vas prikrivaju jer iz veceg grada a Titula vam je Kupljena to se zna !
I sad bi je Kupili da nije Borca :D !

da si ti meni ziv i zdrav brat bratu tekma se ne moze namjestit bez jedno 15 20 hiljada jel tako ...jes
dakle u polusezoni ima15 kola...jel tako jes...znaci to je nekih 500 000E SAD DA TI OBJASNIM NESTO STO SE MALO ZNA....ZELJO JE USTVARI MASONSKI KLUB INACE KADA GRB MASONA UVECAS 10000000000000 PUTA VIDIS OVA KRILA OD LOKOMOTIVE DAKLE ZELJU SPONZORIRAJU MASONI I ONDA JE ON NAJMERNO OVDJE GLUMI DA NEMA PARA ,DA GA NE BI SKONTALI,I KONTAS MASONI NAMA SALJU TE PARE MI SA TIM PARAMA NAMJESTAMO SVE TEKME KOJE STIGNEMO,CAK NAM I OSTANE DA NAMJESTIMO KOJU UTAKMICU U KUPU ,,,,eto jesi zadovoljan sad :x
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

ethan28
Kontakt:

Post Postao/la ethan28 » 01 maj 2011, 23:40

evo vam link

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 23:40

juveboy je napisao/la:
Sta ispravljas momka, nisi ni ti nista bolje uradio. . . Offside se ne kaze, offside se pise, a kaze se, odnosno izgovara se na bosanskom jeziku ofsajd. . .
Ne piše se offside neko se piše ofsajd, u bosanskom jeziku ima jedno pravilo, a to je kako čuješ tako pišeš...Offside se piše na engleskom jeziku. Moram i lektora glumiti 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2011, 23:58

Sta ispravljas momka, nisi ni ti nista bolje uradio. . . Offside se ne kaze, offside se pise, a kaze se, odnosno izgovara se na bosanskom jeziku ofsajd. . .[/quote]

Moja greska,pogresno sam se izrazio .Ali opsajd ? buhaha.Offside je engleska rijec zato sam i napisao na eng a ne na bos. Zato odleprsaj u zaledje :) i tisu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 00:02

irridu je napisao/la:ajde ba nemoj sr.a.t sad,sta haj nek mi jos nek nadje se i kaze da sam sad opet manji navijac zelje jer kazem nesto sto mislim.....budi samo malo realn,kakv strucni stab kakav cijeli celik kad je culum sve polomio u privih 15 min,i ja razumijem sta je muska igra al ono nije i u to sam se dns uvjerio kad sam gledo snimak znaci lopta 2 metra od dzafica culum ga vec s ledja srusio i tako jedno 2 3 puta i to je tebi SPORTSKI :?:
Kome ti?

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 02 maj 2011, 00:02

Eto nas 3500 tamo...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 00:04

Rugby je napisao/la:
ni svjestan nisi sta vas tek ceka 25 maja, u pravu si zasluge svakako idu vasim kostolomcima 8-)
Čeka nas proslava osvajanja kupa usred Zenice. Može li ljepše?

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 02 maj 2011, 01:13

Joj pressice ! haha
Amar nadr.k.an zbog ovih pitanja. Kaze onaj "vaš cinizam"! haha
Imam ja jednog profesora na fakultetu, ima skoro iste pokrete i degustaciju lica kao Amar, haman da su rodbina :mrgreen: Kako izadje Amar odmah hehe.

ONI ĆE DOMINIRATI NAREDNIH 10 GODINA! :)
Osim - drugo ime za Želju !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 maj 2011, 01:39

rossoner je napisao/la:Joj pressice ! haha
Amar nadr.k.an zbog ovih pitanja. Kaze onaj "vaš cinizam"! haha
Imam ja jednog profesora na fakultetu, ima skoro iste pokrete i degustaciju lica kao Amar, haman da su rodbina :mrgreen: Kako izadje Amar odmah hehe.

ONI ĆE DOMINIRATI NAREDNIH 10 GODINA! :)
Ovi zenički kvazinovinari pokušali da isprovociraju Amara, a on ih onako kulerski otpilio... CAR!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 02 maj 2011, 10:04

Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...

ŽALOSNO !!!
TM87

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 02 maj 2011, 10:11

tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...

ŽALOSNO !!!
eh to je vec sramota .... uvijek su ovi Zenicani bili prica za sebe ... :(
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 maj 2011, 10:16

tm-ovac iz mase je napisao/la:Al mi je najveća žalost u svemu kad navijači Čelika i Slobode idu na Borčevu temu i pišu postove tipa: " mi smo svoje uradili, na vama je red ", " izvuklli smo Želji bodove, sad imate prednost, nemojte je izgubit " ...

ŽALOSNO !!!
A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 02 maj 2011, 10:22

mma_hz je napisao/la:

ŽALOSNO !!!
A pogledaj temu sirokog i vase navijace kako podrzavaju siroki da nas prestignu i kako cestitaju na pobjedi u zvorniku ii kako ce oni na derbiju dobiti itd itd..jel to zalosno..
Ima svega...Ne posjećujem temu Širokog, pa za to i ne znam...Al opet rivalstvo između vas i nas je fakat nenadmašivo pa su i te stvari manje-više normalne...Al da navijači jednog Čelika, il jedne Slobode toliko mogu mrziti sve što dolazi iz glavnog grada...eh to je već bolesno !!!
TM87

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 maj 2011, 10:27

tm-ovac iz mase je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

ŽALOSNO !!!
Ima svega...Ne posjećujem temu Širokog, pa za to i ne znam...Al opet rivalstvo između vas i nas je fakat nenadmašivo pa su i te stvari manje-više normalne...Al da navijači jednog Čelika, il jedne Slobode toliko mogu mrziti sve što dolazi iz glavnog grada...eh to je već bolesno !!!
Aj razumijem uvijek su manji gradovi imali averziju prema glavnom gradu, ali koliko je to izraženo u Zenici, ja ne mogu da vjerujem. Stvarno, nekad mi dođe da im sve najgore poželim. Čuj prodaju se majice tipa Bolje zenički luk nego sarajevski ćevapi itd. More drugih gluposti. Ali pokazat ćemo im mi u kupu, a i u buduće će im bod biti ravan pobjedi u tekmama protiv nas : 8-)

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 02 maj 2011, 10:30

Uvjek sam imao određeni animozitet i veću želju za pobjedom kad smo igrali protiv Zvjezde i Partizana, Dinama i Hajduka...al ovoliku mržnju i nedostatak poštovanja prema institucijama kakve su Željo, Amar Osim i Ivica Osim nisam vidio !
TM87

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 maj 2011, 10:52

mma_hz je napisao/la:

ŽALOSNO !!!
To je drugo. Željo i Sarajevo su gradski rivali i logično je da se ne podupiru. Ulizivanje mi se ne sviđa i jeste žalosno, ali podupiranje mi ne smeta, jer se realno Željovci i pitari nikada i nisu voljeli, ali ove prekonoćne ljubavne scene između robije, fukara i drugih, su degutantne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boki86, BosnianLevi, LukavacBHF, Pact1921 i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []