AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovo je samo dokaz da mogu i znaju kad hoce. Za 10 minuta su pokazali 100 putw vise nego za prvih 45min.
Samo sto ce oni sad stati i braniti se, e to mene nervira. Zasto ne bi sad nastavili i dali kao sto bayern i barca ubiju protivnike ovako i dadnu im 6-7 komada.
Samo sto ce oni sad stati i braniti se, e to mene nervira. Zasto ne bi sad nastavili i dali kao sto bayern i barca ubiju protivnike ovako i dadnu im 6-7 komada.
Santi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Samo Santi je meni jako gotivan igrac. Tacno se primjeti razlika da on zna sta treba raditi na ovoj poziciji, a ne rafa i puöisic koji su pogubljeni na toj poziciji.
Nikad goreg napadaca posljednjih 30 god Milan nije imao....cak i Jose Mari ( malo stariji navijaci Milana znaju ko je )je klasa za ovog parmaka sa br.7 na ledjima....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 21 mar 2026, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Joj penala
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da Bog dadne da se nije ni vratio....
Ma memo vazda isto. Kao da ce on nesto novo napisati. Santi je daleko najbolji izbor za napadaca sto imamo. Dok je igrao sve eto do kraja oktobra, mi smo licili na neku ekipu, bilo je kombinatorike naprijed, napadi su licili nq nesto jer je on itekako otvorao prostor za Pulisica i za ova dva wing beka, pogotovo je Sale tad izgledao mocno. Nakon povrede bgm sve to izgleda jalovo prema naprijed.
Mene samo zanima sta vi vidite u njemu? toliko je dobro odigrao pocetkom sezone da je jos uvijek u utrci za najboljeg golgetera serije a ( sa nula golova ove sezone )....Meni on lici na Calabriju u napadu, samo moze trcati jer ostale fudbalske kvalitete uopste ne posjeduje....zar nije novo ha?
Pola današnje postave Milana le upitno, ne samo Santi.... Ali na žalost je sve ovo sadašnja realnost Milana. Još ako se obistini da se Arsenal raspituje za Leaoa.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Zamotati ga u 5 eura i poslati preporucenom postom.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Može ako oni prethodno pošalju kovertu sa novcem
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma odlično guraju. Max to hendla koliko zna i koliko može sa ovim ekipom. Ali je neisbalansirana ekipa. Drugi na tabeli, u borbi za Scudetto. Nek guraju kolko mogu.
Samo Leao je teško razočaranje, i ne liči na fudbalera više. Da zna igrati, zna itekako, ali džaba kad je glava u oblacima. Završiti sezonu ovako, ali da opet treba manji remont, trebat će.
Samo Leao je teško razočaranje, i ne liči na fudbalera više. Da zna igrati, zna itekako, ali džaba kad je glava u oblacima. Završiti sezonu ovako, ali da opet treba manji remont, trebat će.
Mislim da smo mi drugi , a inter prvi samo iz razloga sto je napoli 5 mjeseci igrao bez pola ekipe, a opet su tu na korak od nas pa i od njih. Da su imali na raspolaganju KDB, Zambo, stopere nazad i Lukakua ubjedjen sam da bi oni i ove godine digli pehar.
Bas se veselim iducem kolu i okrsaju na maradoni. To ce biti opet prilika da se branimo
i iz kontri i polukontri dobijemo tekmu 
Bas se veselim iducem kolu i okrsaju na maradoni. To ce biti opet prilika da se branimo
Nek nam u suprotnom smjeru pošalju Calafioria i Jesusa svi sretni
Il Club più titolato al mondo!
Calafiori se svakako spominje da je Tare jako zainteresovan za njega. Ja iskreno nista protiv ne bi imao da Rafa ode, jer u ovome Maxovom sistemu nemamo neku korist od njega. Pustiti covjeka nek sebi sklopi ekipu za iducu sezonu i da pocnemo liciti na ekipu.
I da SMS bi nam isto tako legao kao budali samar, a svi znamo da je njega Tare doveo u Lazio.
ako ce Allegri ostati, a vjerovatno hoce nama na ljeto trebaju dva spica, ovog hamelja Füllkrug, Nkunku se rijesiti pod hitno, mekisikanca ostaviti.
Takodjer prodaja Pulisica je izvjesna jer ja ga ne vidim u ovom sistemu da moze mnogo doprinjeti napretku.
Dovesti dva beka kvalitetna i stopera.
Vezni red sa Lukom, Ricciem, Jashariem, Rabiotom pojacati sa 2-3 dodatna igraca za rotaciju.
Fofana koliko god imao dobru statistiku nadam se da ce neko dati 30milki za njega i nek ide.
u svemu ovome za dodatna pojacanja se polaze nada da ce Leao zaista otici i napuniti kasu za ozbiljnja pojacanja.
Takodjer prodaja Pulisica je izvjesna jer ja ga ne vidim u ovom sistemu da moze mnogo doprinjeti napretku.
Dovesti dva beka kvalitetna i stopera.
Vezni red sa Lukom, Ricciem, Jashariem, Rabiotom pojacati sa 2-3 dodatna igraca za rotaciju.
Fofana koliko god imao dobru statistiku nadam se da ce neko dati 30milki za njega i nek ide.
u svemu ovome za dodatna pojacanja se polaze nada da ce Leao zaista otici i napuniti kasu za ozbiljnja pojacanja.
Dobra tekma
3 bitna boda, neriješeno Juventusa, i ja mislim da 8 kola do kraja i 9 bodova top4 je sigurno. Znaci Roma, Como i Juve se takmiče za 4to mjesto.
Scudetto smo nažalost izgubili, al haj, nije ni bio cilj.
Zubonja 69' minuta na terenu i nista nije pokazao. Santi polako ulazi u formu, i da mu je Bertesaghi vratio loptu na peterac bio bi gol.
Penal je nažalost bio, jer da ga nije ometao u trku, Simeone bi stigao do lopte prije Mike i bio bi i penal i najvjerovatnije crveni za Mike jer ga ruši.
Veoma bitna pobjeda za moral i da se pripremimo za Napoli, jer sad idemo tamo rasterećeni, nismo pod moranjem pobjede jer i da izgubimo nije neka šteta jer bježimo 9 bodova.
Leao ce izgleda bit prodan na ljeto, neka, zasluzio je. Dosta smo ga čekali. Rabiot obavezno produžit ugovor, jer bez kralja nema utakmice na terenu.
Strahinja pokazuje koliko je sretan sto je u Milanu, i ako ga mi ne otjeramo, nece nikad otic. Svaka mu čast, i volim onakve odbrambene koji izađu nekad i naprijed. De Winter mnogo uci od njega i to je bitno.
Zubonjq, može lagano gledat na Google flight search kad ima jeftin let za Enlgesku u maju. Nosi to **** iz Milana, za 1,5mil godišnje, onakvi ima i u Premijer ligi BiH
3 bitna boda, neriješeno Juventusa, i ja mislim da 8 kola do kraja i 9 bodova top4 je sigurno. Znaci Roma, Como i Juve se takmiče za 4to mjesto.
Scudetto smo nažalost izgubili, al haj, nije ni bio cilj.
Zubonja 69' minuta na terenu i nista nije pokazao. Santi polako ulazi u formu, i da mu je Bertesaghi vratio loptu na peterac bio bi gol.
Penal je nažalost bio, jer da ga nije ometao u trku, Simeone bi stigao do lopte prije Mike i bio bi i penal i najvjerovatnije crveni za Mike jer ga ruši.
Veoma bitna pobjeda za moral i da se pripremimo za Napoli, jer sad idemo tamo rasterećeni, nismo pod moranjem pobjede jer i da izgubimo nije neka šteta jer bježimo 9 bodova.
Leao ce izgleda bit prodan na ljeto, neka, zasluzio je. Dosta smo ga čekali. Rabiot obavezno produžit ugovor, jer bez kralja nema utakmice na terenu.
Strahinja pokazuje koliko je sretan sto je u Milanu, i ako ga mi ne otjeramo, nece nikad otic. Svaka mu čast, i volim onakve odbrambene koji izađu nekad i naprijed. De Winter mnogo uci od njega i to je bitno.
Zubonjq, može lagano gledat na Google flight search kad ima jeftin let za Enlgesku u maju. Nosi to **** iz Milana, za 1,5mil godišnje, onakvi ima i u Premijer ligi BiH
- Beduin
- Kontakt:
Leao je rezocarenje samo onome ko na njega gleda s nekom emocijom i sezonom kad smo uzeli titulu. A znazad par godina on ni pedlja nije napredovao niti u jednom smislu. Uspio je i nazadovati kad svako drugi skuplja iskustvo i unaprijedi neki segment igre.
On jos uvijek ne zna vratiti normalno loptu nazad, nego ko kakva sirovita je tek ona sutne nazad suigracu nerezonski.
Da je neki jeftin igrac, ne bi ga bilo lose imati da ponekad napravi razliku. A ovako je grehota imati zarobljene pare. Mozda bi negdje i pokazivao znakove zivota i volje.
On jos uvijek ne zna vratiti normalno loptu nazad, nego ko kakva sirovita je tek ona sutne nazad suigracu nerezonski.
Da je neki jeftin igrac, ne bi ga bilo lose imati da ponekad napravi razliku. A ovako je grehota imati zarobljene pare. Mozda bi negdje i pokazivao znakove zivota i volje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I inter je u banani sa formom, njima ce dobro doci ova pauza, bez lautara su druga ekipa. Ehh da dobismo lazia, al eto i ovo nam je previse kako igramo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.