26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Sve ovo što radi Wilson može i Kerim, samo da dobije minute.
I mi konje za trku imamo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad smo kod Bešića nevjerovatno je koliko je čovjek grohno. Zadnji put sam ga vidio u Spartaku iz Subotice igra štopera (koji sigurno ispada iz prve lige Srbije). Btw sad priča ekavicom.
Glory Glory Man United
-
Edincapitano
- Kontakt:
Uzeo pare u Evertonu i halalio se fudbala vec tada.
Kad se sjetim kako je dobio glup crveni protiv Andorre kuci, mi vodimo 3-0 kuci a on baca zvaku na nekog stolara i onda fula utakmicu poslje protiv Velsa kuci koja se bori s nama za direktno mjesto za EP
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ima Memić on ce biti novi Bešić na Wilsonu
Ali problem je Kolašinac na beku cuva brzonogog Jamesa
Znaci danas imamo Kolasinca, Sunjica, Gigovica, Bajraktarevica, Vasilja, Radeljica, Tahirovica i Demirovica na zelenom terenu. Nadam se sto manje minuta za nase i bez povreda naravno.
Nisam naletio na neke informacije, kada je okupljanje igraca (predtpostavljam da ce neki danas doci a ovi sto danas igraju tek sutra). To znaci sutra neki poslijepodnevni trening a utorak vec lete za Vels?
Nisam naletio na neke informacije, kada je okupljanje igraca (predtpostavljam da ce neki danas doci a ovi sto danas igraju tek sutra). To znaci sutra neki poslijepodnevni trening a utorak vec lete za Vels?
Nema tonalija ni danas u sastavu newcastlea u derbiju protiv sunderlanda
Ne seri
naprijed rejal
Benko123 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 11:02Znaci danas imamo Kolasinca, Sunjica, Gigovica, Bajraktarevica, Vasilja, Radeljica, Tahirovica i Demirovica na zelenom terenu. Nadam se sto manje minuta za nase i bez povreda naravno.
Fudbalska reprezentacija BiH će se sutra (ponedjeljak) okupiti u Sarajevu pred baraž za plasman na Svjetsko prvenstvo.
Zmajeve u ovom prozoru očekuje duel protiv Velsa u četvrtak od 20.45 časova u polufinalu baraža, te će u slučaju prolaza dalje igrati na Bilinom polju protiv bolje selekcije iz duela Italija – Sjeverna Irska.
Ukoliko izabranici Sergeja Barbareza ne trijumfuju u Kardifu, meč u Zenici će biti prijateljskog karaktera protiv poraženog tima.
Reprezentacija BiH se okuplja od 21. marta u Sarajevu, a zvanične pripreme počinju 23. marta. Već tradicionalno selektor fudbalske reprezentacije BiH Sergej Barbarez će u glavnom gradu BiH održati pres konferenciju za medije.
Pres konferencija je zakazana za 23. mart u 11 časova u prostorijama NFSBiH u Sarajevu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutra okupljanje i vjerovatno lakši trening. Dobra stvar što dosta potencijalnih startera nije igralo za vikend ili su u subotu završili utakmkice.Vasilj - 17:30 protiv Freibruga
Zlomislić i Radeljić - 16:45 protiv Gorice
Hadžikić - 15:00 protiv Osijeka
Kolašinac - 15:00 protiv Verone
Hadžikadunić - 17:15 protiv Avellina
Šunjić - 16:00 protiv Apollona
Tahirović - 18:00 protiv AGF
Bajraktarević - 16:45 protiv Tolstara
Gigović - 16:30 protiv Lugana
Demirović - 19:30 protiv Augsburga
Bas odvratan lik...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Smeta sa kim se druže, smeta izbor djevojke/žene, smeta šta jedu, smeta kada loše odigraju, smeta muzika koju slusaju, smeta transfer koji naprave…ima li nešto da ne smeta?
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, mirsonetz, Mocvara1991, sagitarius i 99 gostiju.