FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Beli98
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Beli98 » 19 mar 2026, 12:47

🚨 Službeno: Joan García nije ozlijeđen!

✅ Medicinski testovi pokazali su da je s golmanom sve u redu te je Klub izdao službeno priopćenje da će 24-godišnjak biti dostupan za naredne susrete Barcelone.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2026, 16:59

Napokon lijepe vijesti u vezi s povredama

Joan i eric garcia su vrlo bitni kotaci nase ekipe

Do atletico madrida trebali bi biti spremni i de jong i kunde

To sto igramo prvu kod kuce po meni je bolje za nas, da nasi bez pritiska odma mogu napasti i napraviti dobar rezultat i onda i u revamsu da budu opusteniji, bolje nego da se mora ganjati rezultat kod kuce a ovi u bunkeru
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 19 mar 2026, 18:33

Romariooo je napisao/la:
19 mar 2026, 16:59
Napokon lijepe vijesti u vezi s povredama

Joan i eric garcia su vrlo bitni kotaci nase ekipe

Do atletico madrida trebali bi biti spremni i de jong i kunde

To sto igramo prvu kod kuce po meni je bolje za nas, da nasi bez pritiska odma mogu napasti i napraviti dobar rezultat i onda i u revamsu da budu opusteniji, bolje nego da se mora ganjati rezultat kod kuce a ovi u bunkeru
Po meni glupo pravilo,sta nama ima odredjivat mrtvi tottenham,logicnije je da ko je bolji u ligaskoj fazi da igra kod kuce uzvrat

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2026, 18:55

Glupo ili ne, mislim da ne igra neku ulogu ko je domacin u revansu, mozda sano teoretski da godi biti domacin u revansu, medjutim realno kome sta vise godi, zavisi od profila ekipa

Profil ekipe barce je takav mislim da nam godi prva kod kuce, a i atletico je klub iz iste drzave protiv kojeg cesto igramo, dakle samo ove sezone u ligi i kupu cemo odigrati protiv njih cetiri utakmice prije lige prvaka, tako da gostovanej na wandi ne bi trebalo previse nas impresionirati

Po meni atleticu godi prva kod kuce da naprave neki rezultat i onda u gostima se bunkerisu i brane, a nasim godi odma da napadnu i zato bolje da to bude kod kuce odma i napdacki , a ako dobijemo onda u gostima je dosta laksi poso kad se atletico otvori
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 19 mar 2026, 19:26

Samo, povratkom na Nou Camp, atmosfera na stadionu se znatno popravila nego ranije. Sad je prava fudbalska.
Godinama su zabranjivali navijace, valjda su uvidjeli da sa turistima, imaju mrtvilo na stadionu.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 mar 2026, 19:36

Godinama su zabranjivali samo Boixos Nois sto zabranjuju i dalje, ostali su bili tu do nedavno. Samo je Monjuic takav stadion plus je navijačima bilo mrsko ići na isti, što ne razumijem.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 mar 2026, 19:45

Elrond je napisao/la:
19 mar 2026, 19:26
Samo, povratkom na Nou Camp, atmosfera na stadionu se znatno popravila nego ranije. Sad je prava fudbalska.
Godinama su zabranjivali navijace, valjda su uvidjeli da sa turistima, imaju mrtvilo na stadionu.
To sam i ja primjetio. Ne moze se mrtvi Montjuic porediti sa Campom, pogotovu ne u atmosferi.
Npr. sinoc je bilo odlicno navijanje citavu tekmu. Znaci i prvo poluvrijeme kad su igrali lose i primali golove, navijalo se zestoko i davala podrska. Posebno kasnije u drugom poluvremenu kad je odcepilo sa golovima.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 19 mar 2026, 20:59

xaviesta je napisao/la:
19 mar 2026, 19:36
Godinama su zabranjivali samo Boixos Nois sto zabranjuju i dalje, ostali su bili tu do nedavno. Samo je Monjuic takav stadion plus je navijačima bilo mrsko ići na isti, što ne razumijem.
Uzbrdo, pa se tesko popeti
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 21 mar 2026, 17:43

xaviesta je napisao/la:
19 mar 2026, 19:36
Stadion Monjuic nije stadion osmišljen za fudbal, totalni promašaj u smislu atmosfere. Pravljen prije 100 godina, čisti beton i ništa drugo. Nešto poput Koševa. Ništa što moderno zdanje nudi. Ko je bio, gledao tekmu, znaš šta pričam. Bio tri puta, teško da bih se natjerao otići ponovo.

Camp Nou je što bi rekli "state of the art". Proteklih godina na UTC-u su testirane specijalne akustične ploče dizajnirane za kontrolu zvuka unutar stadiona. Njihova funkcija je da dio zvučne energije apsorbiraju, a dio reflektuju nazad prema unutrašnjosti, čime se smanjuje gubitak zvuka prema vani i pojačava atmosfera na tribinama. Cilj ovakvih rješenja je da se buka i navijačka energija “zadrže” unutar stadiona, stvarajući intenzivniji doživljaj za gledaoce. Evidentno je da su sjajno pogodili. Pored tehničkih naprednih rješenja, digli su cijene ulaznica na min 300 evra i zaključali ih na socios only čime su eliminisali one kinesko- japanske trabante. Žao mi je što sam i ja kolateralna šteta te pogrešne odluke.

Imate mnogo dokumentarnih filmova po internetu gdje se prezentiraju najnovija, najnaprednija rješenja u arhitekturi i građevinarstvu implementirana na Camp Nou.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 21 mar 2026, 19:26

Vidim da mediji govore kako kounde i balde nisu nedostupni na ljeto te ce sagledat ponude za njih...Laporta I Deco nisu normalni.Istina je da balde i kounde nisu dobri ove sezone ali cemu prodaja,pa tko ce nam igrat ako odu,nek se proda Araujo

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2026, 19:45

Markinhio je napisao/la:
21 mar 2026, 19:26
Vidim da mediji govore kako kounde i balde nisu nedostupni na ljeto te ce sagledat ponude za njih...Laporta I Deco nisu normalni.Istina je da balde i kounde nisu dobri ove sezone ali cemu prodaja,pa tko ce nam igrat ako odu,nek se proda Araujo
Dobri jesu, ali nisu toliko dobri da budu nedodirljivi. Ako dođu dobre ponude za njih, ne vidim zašto ne bi dolazile u razmatranje. Pogotovo na desnom beku gdje imaju opcija među mlađim igračima.

Ima nedodirljivih, i treba biti nedodirljivih, Kounde pogotovo ne treba biti među njima. Balde manje više, mlad je i nema nekih opcija na lijevom beku.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 21 mar 2026, 20:03

Donnie Darko je napisao/la:
21 mar 2026, 19:45
Markinhio je napisao/la:
Dobri jesu, ali nisu toliko dobri da budu nedodirljivi. Ako dođu dobre ponude za njih, ne vidim zašto ne bi dolazile u razmatranje. Pogotovo na desnom beku gdje imaju opcija među mlađim igračima.

Ima nedodirljivih, i treba biti nedodirljivih, Kounde pogotovo ne treba biti među njima. Balde manje više, mlad je i nema nekih opcija na lijevom beku.
Pa da ali nece nam espart igrat na beku,kounde je bolji od njega sigurno,a i da ide nemamo sirinu na klupi za bekove

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2026, 20:16

Markinhio je napisao/la:
21 mar 2026, 20:03
Donnie Darko je napisao/la:
21 mar 2026, 19:45
Markinhio je napisao/la:

Pa da ali nece nam espart igrat na beku,kounde je bolji od njega sigurno,a i da ide nemamo sirinu na klupi za bekove
Kounde ove sezone stvarno nije nešto posebno dobar, od samog starta, ima puno više loših ili prosječnih utakmica nego dobrih. Ako mogu uzeti ozbiljnu lovu za njega, ne bi bio neki poseban gubitak.

Prošle sezone je stvarno bio dobar, ove nije. Ako Flick vjeruje Espartu, jer nemamo ni blizu dovoljno velik uzorak da mu sudimo još uvijek, nemam problem s prodajom Koundea. I mnogo manje nahajpani igrači su dobijali priliku u prvoj ekipi i dokazali da pripadaju (Martin, Fermin i tako dalje). Tu je i Fort, koji je bio odličan u ligi do povrede.

Sumnjam da bi prodali i Baldea i Koundea, ako budu prodavali prodati će jednog od njih. Što je ok.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 mar 2026, 23:02

Ne vidim sto bi prodavali kundea i koga bi doveli umjesto njega, nama ocajno treba stoper i kunde moze napokon i to igrati za sta je i bio predvidjen, desji bek je pozicija na koju je realno zavaljen i snalazi se tu kako tako

Umjesto da se dovodi novi stoper opcija je dovesri desnog beka nekog a kundea ostaviti da igra stopera

Balde vise manje, al i njeg bolje ostaviti nego davati za male pare, nek se bori sa cancelom za poziciju prvotimca, ako uspije malo ukljuciti mozak i ako ga ima ikako moze bit dobar bek, ovako je cesto ko muha bez glave
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 22 mar 2026, 13:49

Svaki ozbiljan tim danas ima dupliran kvalitet na svakoj poziciji. Igra se pretjerano puno utakmica, svako malo neka povreda, nema razloga prodavati provjeren igrače, osim ako imaju u planu adekvatnu zamjenu. A ja ih ne vidim.
Danas idemo jako, Flick izveo provjereno osim uljeza na desnom beku. Sretno momci! Jako i hrabro!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 mar 2026, 14:07

Opet zicer u prvoj :urnebes:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 22 mar 2026, 14:23

Kako je Fermin strasan fudbaler.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 mar 2026, 15:45

Lose i danas. Dobro ce doci reprezentativna pauza.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 22 mar 2026, 15:47

Kako ce da ga prime

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 mar 2026, 16:01

Kakva guzovača od pobjede, al ovako se osvaja titula

Ne pamtim ovako losu utakmicu pedrija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.