Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 mar 2026, 12:33

Sad samo ostaje da se nadamo da se Komo raspadne pod pritiskom, mada eško jer imaju lakši raspored do kraja od nas.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 mar 2026, 12:52

Ono što me najviše nervira kod Spalletia i to se uopšte ne popravlja otkako je došao, protivnici nam preplako dolaze do gola, do šansi i izgled ih situacija, sinoć je samo jedna od takvih
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 mar 2026, 12:55

Zato moramo igrati sa trojicom u vezi da to zaustavimo.
Lokateli-Tiram-Kop, gore Kenan, Čiko, Vlahović do kraja prvenstva.
MANIJACI JUG 1987

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 mar 2026, 12:59

BocaJuniors1905 je napisao/la:
22 mar 2026, 12:55
Pa bilo je i sinoć tri u vezi, Locatelli Thuram McKennie i opet je Sassuola poprilično lako dolazio do našeg 16erca,bez nekog pritiska, to je baš bolno za gledat
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 mar 2026, 13:29

Ono sto je prednost Coma je sto nema slagirane Italijane u ekipi, ljudi shvatili koliko su domaći igrači ocajni i odlučili da ih ne bude u rosteru.

Mi imamo debila Cambiasa koji nas svake sezone kosta bar 10 bodova, ove sezone kad bi pogledali direktnu krivicu za gol on bi imao hladno 12 bodova na dusi.
Mediji i druzba su pravili hajke na Cancela kao beka koji ne zna igrati odbranu, a ovu panjugu gledamo iz sedmice u sedmicu bez ikakve odgovornosti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 mar 2026, 13:29

GIBRA je napisao/la:
22 mar 2026, 12:59
Pa bilo je i sinoć tri u vezi, Locatelli Thuram McKennie i opet je Sassuola poprilično lako dolazio do našeg 16erca,bez nekog pritiska, to je baš bolno za gledat
Nije bilo, sinoć je bilo 4-2-3-1 s tim da je Mekeni kao i uvijek imao slobodu da radi što hoće, ali utakmicu si počeo sa dvojicom u vezi.
Trebamo igrati 4-3-3 s trojicom u vezi.
MANIJACI JUG 1987

Manuel5
Kontakt:

Post Postao/la Manuel5 » 22 mar 2026, 13:36

Gledam na ovom forumu i sekiram se samo, kad vidim o čemu pišete ljudi. Ne mogu vjerovat da još uvijek nakon 5 sezona neko pise o formaciji ovoj ili onoj.

Kad ćete konacno shvatit da nema KVALITETA u ovoj ekipi. I kad to shvatite bice vam lakše. Gleda li iko utakmice kroz cijelu sezonu, vidi li iko da se naši igrači muče u običnim dodavanjima na dva metra, dalje ne treba...

Gledam Como upravo, ljudi imaju 7 dana priprema za Pisu, znate sta im rade, JEDU ih ne daju im disati, trce 150 na sat. A nama sinoc nekakav Kone, mrtvi Volpato, i Muharemović drze loptu po 5 minuta, ko Barcelona u prajmu...

Manuel5
Kontakt:

Post Postao/la Manuel5 » 22 mar 2026, 13:40

Evo ga Baturina nekakav zabija golove, i Pavlidis... Ovi ce igrat Ligu prvaka, donedavno igrali po klubovima u regionu, ili drugim ligama. A nase zvijezde, ide novo snimanje za trening, koji vam je glumac najdraži, koju vam je najbolji film i ostale zajeb.ncije

Weston klaun zabavlja kamermane sve lijepo, a što sinoc ne moze pogodit svog saigraca loptom, to nikom ništa

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 mar 2026, 16:22

GIBRA je napisao/la:
22 mar 2026, 12:59
Od ove trojice, samo Thuram moze nesto defanzivno da uradi...od ove dvojice sto ostadose, bolje ja mogu od njih igrati defanzivu...kad su to mogli Lok i McDonalds napraviti pritisak??? NIKADA, niti ce moci..
Najvecem talentu koji je dosao u klub zadnjih 20/30 godina, uzima mu se penal, da bi neki talijan pucao... :puke: Bolje ga prodajte, neka momak napreduje u karijeri..

Za Spalu sam bio da mu se produzi ugovor, da mu se omoguci vrijeme potrebno da napravi ekipu...zbog njegove tvrdoglavosti i glupiranja, vise nisam...
Odmah treba traziti novog trenera...odgovorno tvrdim da je Pirlo bolji trener od Maxa, Krampolitanca, SraMotte, Tudora i Spale...vratite ga nazad...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 mar 2026, 16:33

Italia je napisao/la:
22 mar 2026, 10:56
Evo ga opet trener kriv, a ja sam ocekivao renesansu kad se skloni talijanstina i dovedu moderni treneri

Btw ako sam dobro upratio, svaki trener je ili propustao ligu prvaka ili je fatao u zadnjim minutama (Pirlo, Motta/Tudor, evo sad i Spaleti). Ovako covjek kad posmatra sa strane, ispade najbolja godina bila ona kad smo imali kazne i penale za transfere. Tad smo bili stabilno 2, osvajali Coppu (iako je sramota sto Juventus osvoji i raduje se tom troferu :rol: ) i jos u taj vakat dali prve minute i promovisali 10 omladinaca (koje smo sve masno prodali da bi nam Motta i Guintolli skrojili ekipu za 5-o mjesto).

Jedina pozitivna stvar u svemu tome jeste kad vidis kako odvratno Milan igra. Imaju srece sto su drugi, cak i dalje u kombinacijama za Scudetto, ali ljudi tako ruzno igraju da je to Boze sacuvaj. Bolje ovako gubis ali brate igras lijepo za oko.
Znas sta je meni kod tebe zanimljivo...ti talijani...trebaju nam talijani, bez njih nema nista, treba nam talijanski sistem, bez njega nema nista...i onda kad te pitam...KO SU TI TALIJANI, kako ih dovesti, itd...ti samo propadnes u zemlju...nigdje te nema...pa evo da te opet pitam, vjerovatno po stoti puta...ko su ti talijani, kako ih dovesti?????????

Taj omladinski pogon je STVORIO Andrea...poslije njega ostaje pustos, Elkanna nije briga za Juventus, njega je samo briga za fashion i ostali ****...a levat nece da proda klub nekome ko voli Juventus...
Nego, gdje su ti talijani u tom omladinskom pogonu???
Molim te, ne nabrajaj mi ove sto mogu igrati u Genovi, Fiorentini i ostalim "velikanima"...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 mar 2026, 20:31

Juventinisimo je napisao/la:
22 mar 2026, 16:33
Italia je napisao/la:
Evo ga opet trener kriv, a ja sam ocekivao renesansu kad se skloni talijanstina i dovedu moderni treneri

Btw ako sam dobro upratio, svaki trener je ili propustao ligu prvaka ili je fatao u zadnjim minutama (Pirlo, Motta/Tudor, evo sad i Spaleti). Ovako covjek kad posmatra sa strane, ispade najbolja godina bila ona kad smo imali kazne i penale za transfere. Tad smo bili stabilno 2, osvajali Coppu (iako je sramota sto Juventus osvoji i raduje se tom troferu :rol: ) i jos u taj vakat dali prve minute i promovisali 10 omladinaca (koje smo sve masno prodali da bi nam Motta i Guintolli skrojili ekipu za 5-o mjesto).

Jedina pozitivna stvar u svemu tome jeste kad vidis kako odvratno Milan igra. Imaju srece sto su drugi, cak i dalje u kombinacijama za Scudetto, ali ljudi tako ruzno igraju da je to Boze sacuvaj. Bolje ovako gubis ali brate igras lijepo za oko.
Znas sta je meni kod tebe zanimljivo...ti talijani...trebaju nam talijani, bez njih nema nista, treba nam talijanski sistem, bez njega nema nista...i onda kad te pitam...KO SU TI TALIJANI, kako ih dovesti, itd...ti samo propadnes u zemlju...nigdje te nema...pa evo da te opet pitam, vjerovatno po stoti puta...ko su ti talijani, kako ih dovesti?????????

Taj omladinski pogon je STVORIO Andrea...poslije njega ostaje pustos, Elkanna nije briga za Juventus, njega je samo briga za fashion i ostali ****...a levat nece da proda klub nekome ko voli Juventus...
Molim te, ne nabrajaj mi ove sto mogu igrati u Genovi, Fiorentini i ostalim "velikanima"...
Sa Interom osvajaju titule vec godinama unazad.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 mar 2026, 21:39

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 mar 2026, 02:24

Italia je napisao/la:
22 mar 2026, 20:31
Juventinisimo je napisao/la:
22 mar 2026, 16:33
Italia je napisao/la:

Sa Interom osvajaju titule vec godinama unazad.
U 5ekti sve ukupno ih ima 8, kod nas 7...fail, probaj ponovo...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.