Ne smeta njemu brate, delegat levat vidio i upozorio par puta preko razglasa i onda njega zvali da prekine.itatabisine je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:32**** li ti Halkicu sve jel te to stid sto si Bosnjak pa ti smeta slika reintegracije Grbavice
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
zeljojedanjedini
- Kontakt:
Ma napustit teren
-
MisterBlue
- Kontakt:
Za sve ovo je kriv Halkić debil klocina. Što ovako ne prekidaju u Banjaluci. Zbog svega ovoga što se dešava na tribinama kriv je delegat iz Mostara i klošar iz Sanskog Mosta. Jbm im obojici komplet familiju.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jel vam sad jasno J*** li vam majku u picku fgrovsku i komunisticku?
Gdje su oni koji pozivaju na dobrodoalice navijacima Borca, Sirokog.. nemoj im pjevati, dirati ih.
Gdje su oni koji pozivaju na dobrodoalice navijacima Borca, Sirokog.. nemoj im pjevati, dirati ih.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Bravo za manijake iako sam navijac sar
jbm li vam pleme ustasko
Halkicu pizdo ona celava, prodana
Halkicu pizdo ona celava, prodana
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Za sce su krivi Bosnjaci ovi sto vode ovo sve. Jer politicki se ne zna koja je strana ispravna. Uglavnom samo mi prihvatamo da sklanjamo zastave Armije BiH. Trebalo je Ognjena Valjica ubiti tamo 2010 kad je na Kosevu prekinuo utakmicu. Ali ne, policija njega stiti, umjesto da ga uhapse.MisterBlue je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:40Za sve ovo je kriv Halkić debil klocina. Što ovako ne prekidaju u Banjaluci. Zbog svega ovoga što se dešava na tribinama kriv je delegat iz Mostara i klošar iz Sanskog Mosta. Jbm im obojici komplet familiju.
De pustite Halku ..neka vas karindžaju..dok god je vama i hordašima cilj da hebete jedni druge tako i treba ,vi Sarajlije trebate biti predvodnici borbe za zdrav fudbal i ozdravljenje lige..no međutim vama je bitnije da zabijete nož u leđa hordašima i oni vama....ovo je slučajno na vašoj stranici..komotno je moglo i kontra
-
Travnik1921
- Kontakt:
Bez Manijaka ne nastavljajte meč! Neka nas iz lige izbace ako je zbog ovog.
-
Travnik1921
- Kontakt:
Bez Manijaka ne nastavljajte meč! Neka nas iz lige izbace ako je zbog ovog.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Navijač sam Željezničara koji je ovdje uvijek pisao protiv nacionalizma među našim navijačima. I dalje sam protiv toga i pisat ću kad god to primijetim. Ali ovaj današnji transparent o reintegraciji Grbavice apsolutno nije sporan i sramota je šta nam Savez radi, i Halkić i delegat i svi ostali. A najgori su Bošnjaci u Savezu koji sve ovo aminuju i ne smiju pisnuti. Cijela Pecara skandira "gazi Balije", hoće li njima zatvoriti tribinu? Neće, jer tamo neki Beus će se boriti za njih, a naš Irfan Durić se prodao za dnevnicu. Eto to vam je pravo stanje braćo.
A ovi što opet koriste politiku i spominju neke fgr i komunjare u ovakvoj situaciji, njima se sjetim najmilijih. Klošari, ništa im sveto nije.
A ovi što opet koriste politiku i spominju neke fgr i komunjare u ovakvoj situaciji, njima se sjetim najmilijih. Klošari, ništa im sveto nije.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
MisterBlue
- Kontakt:
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
dovoljno je samo pogledat ovu glavu glupu od halkica majku li mu J*** izdajnicku,prvo mi sa svojima trebamo izdajnicima raskrstit pa onda dalje majku im J*** sta nam vise rade nama pro bosanskim klubovima
Renato infarkt veceras na kucnom pragu dozivio
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Znate kad bi se ovaj meč nastavio da je Amar Osim trener? Nikad.
Toliko.
Toliko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PointBlank
- Kontakt:
-
GavranBeli
Napustit teren momentalno oni igraju. Fuj
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
E jel moguće da imbecili nastaviše igrati?
Jedva cekam da vidim nasu kaznu, za nesto sto je Dejtonom dobijeno u odnosu na njihovo “Gazi balije”
Mrtve vam yebem prodane.
Jedva cekam da vidim nasu kaznu, za nesto sto je Dejtonom dobijeno u odnosu na njihovo “Gazi balije”
Mrtve vam yebem prodane.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.