ala to ja rokam, al umjerenojasmin256 je napisao/la:quaresma to ja imam kuci. sestra dobila kad je bila u turskoj
ko ima plavusu![]()
jesi ti to zaljubljen u plavušu
Moderator/ica: insider
ala to ja rokam, al umjerenojasmin256 je napisao/la:quaresma to ja imam kuci. sestra dobila kad je bila u turskoj
ko ima plavusu![]()
predobro, samo sto su se moji prerano napili, ali i bolje je tako, nek sam se ja najeo, kobasica, ćevapa, pilećeg fiilea, koke,harry_90 je napisao/la:Kako vam je bilo danas,meni extra,jes da je kisa shebala malo,ali nije lose ..
meni se nije dalo nigdje ic,ja bio u kuci cjelo vrijemeharry_90 je napisao/la:Kako vam je bilo danas,meni extra,jes da je kisa shebala malo,ali nije lose ..
Ja sa jaranima bio u nekakvoj kolibi,znači nije moglo biti bolje.harry_90 je napisao/la:Kako vam je bilo danas,meni extra,jes da je kisa shebala malo,ali nije lose ..
A onoj hrvatici se na.ebem mame seljacke,navalila na onog NASEG krivo joj sto je 100% imao najvise glasova i sto je **** ove njene retarde...neutralan__ je napisao/la:Sra.nja na ovom velikom bratu Boze dragi.![]()
Ne znaju vise sta rade,pa sad neke gluposti izmisljaju.
sigurno te nije onaj neprijatelj zajebavo ,čim ti je bilo extraharry_90 je napisao/la:Kako vam je bilo danas,meni extra,jes da je kisa shebala malo,ali nije lose ..
ne lažiBosco je napisao/la:A yebem ti maj. Ubio sam se ko Hitler,
Vjeruj da bih volio da trenutno lažem. Bogtelegenda reala je napisao/la:ne lažiBosco je napisao/la:A yebem ti maj. Ubio sam se ko Hitler,![]()
![]()
pa laži jbt što govoriš istinuBosco je napisao/la:Vjeruj da bih volio da trenutno lažem. Bogtelegenda reala je napisao/la:ne lažiBosco je napisao/la:A yebem ti maj. Ubio sam se ko Hitler,![]()
![]()
ma jock. nego vidim da neko pati za plavusomQUARESMA 18<<< je napisao/la:ala to ja rokam, al umjerenojasmin256 je napisao/la:quaresma to ja imam kuci. sestra dobila kad je bila u turskoj
ko ima plavusu![]()
kad povucem, pa kad zadimi citava soba
![]()
jesi ti to zaljubljen u plavušu
mene glava boli. mamurluk malo, al budala pio tabletu nakon pive. jesam konjDAVID VILLA 7' je napisao/la:Imal koga zivog ? Il svi povracaju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.