Forum kao forum, ne obaziri se ili im **** mater.Wagner96 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:41I sutra ce rec netko da smo mi nacionalisti. Nikad bolji prikaz koliko je malo dovoljno da se u BiH zakuha na ovom nivou.
Na osnovu odluke ni manje ni vise nego Halkica po zapovijedi delegata po Bog zna cijoj dalje zapovijedi, meni pola foruma yebe zive i mrtve, manijaci prvi krecu sa ustasama i gle cuda, smeta im sto im se uzvraca sa balije. Do tog trenutka nikome nije ni bilo jasno koji je problem niti koji je transparent. Doslovno nas zaboli neka stvar, pisem ovdje samo zato sto napaceni bosnje misle da mi imamo nesto protiv tog transparenta.
Ali da ti kazem, trebalo bi te zanimati. Ta ista ideologija jucer nije dala tvom narodu da obiljezi stradanje u Derventi gdje u poredjenju 91vs13 nedostaje 20.000 Hrvata (to je skoro isto ljudi kao sto kompletna opcina Siroki ima stanovnika, a 3x vise nego grad Siroki), da ne nabrajam dalje. Ova ideologije je prepolovila broj tvog naroda, a iskorijenila ga skoro sa podrucja RSa.