ajdohordas je napisao/la: ↑22 mar 2026, 02:37
Bordo10 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:46
Bez sreka ne bi bili ni medju tri cetri, nije ovo liga kad si igraca za 2000 maraka mogao dovesti, ovaj tim kosta minimum milion maraka mjesecno, sta mislite potjerate Mirvica i igraci ce halalit ugovore.
Covjek je doveo sve sto drugi sanjaju da imaju, boze moj, nekad ide brze i lakse nekad teze, ali dovesti Mamica, Ljajica, Ristovskog, Elezija, Menala, Cimirota itd, znate li koliko to kosta, mislite neki sponzori to dali hahah
Covjece kod nas glavni sponzor neda 200000 godisnje, za to ne mozes platiti jednog dobrog igraca.
Veze vi nemate kako zivot danas funkcionise, treba Mamica pustit da radi, dati period od 5 godina pa onda suditi, ovo su tek povoji, sve drugo je put u propast.
Dobro sve top.
I šta su nam donijela sva ta silna imena u zadnjih 5/10 godina... A bilo ih je... Ti što si ih nabrojao, pa malo unazad Vrančić, Sušić... Pa malo još unazad Stepanov, Ikande, Delač itd itd.
Jesmo li ostvarili kontinuitet, jesmo li ostvarili šta u Evropi, jesmo li bar konkurentni Zrinjskim i Borcu ? Koliko sam ja upućen u zadnjih 5 sezona kasnimo 100+ bodova za njima.
Ako se ložimo na imena, top onda, poštujem. Medjutim prirodno je da svaki iskreni navijač sanja pobjede, kupove, titule, Evropu itd. Još nisam vidio neki klub na svijetu a ni navijače da drkaju na imena a zanemaruju rezultat.
Ovo što imamo sa Mirvićem, imali smo i prije. 3/4 mjesto, poneki bljesak u Evropi i poneki bljesak u prvenstvu protiv Zrinje, Borca i kona.
Evo ne znam, ja bih volio da me prosvjetliš ti a i svi ostali... Kakvu nam je to drugu dimenziju on doneo ? Osim predmeta sprdnje od strane ostalih klubova i medija generalno, šta smo to postali sa Mirvićem a da prije nismo bili ?
Druže mi 13/14 godina sa investitorom, ne da nismo dominantni kako bi trebali sa tolikim kešom, nego nismo ni konkurentni. Opraštamo se bolan od titula u prvoj polovici prvenstva, pa o čemu pričamo dalje ljudi ?