FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ponovo oštećeni protiv Širokog.
J*** Halkicu mrtve i sve mezarove!
Jel istina da je MUP Kantona Sarajevo udarao nase navijace?
J*** Halkicu mrtve i sve mezarove!
Jel istina da je MUP Kantona Sarajevo udarao nase navijace?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ma i ti si zesca pick3tina, kakav crni dugorocni plan i promjena u savezu, kad ti Vico produzi mandat i bude jos deceniju na celu saveza, onda ces ga glabat ko ruska ****, samo sila moze promijeniti stanje u ovoj drzavi konkretno u ovom slucaju u savezu, do kad mislite saburat ko tetke i cekat da nam se nesto promijeni preko noci. Istupiti iz lige svi Bosnjacki klubovi, a grupe da zapale savez, sto ne odjekne svijetom i sto budu tad smjeli raditi ovo sto rade, pljuni me. A vi cekajte da se nase balije u savezu promjene i ne izglasaju Vicu prepostenog.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:04Kakvo napuštanje terena da li ste vi normalni? Nikad racionalno ne razmišljamo, samo emocije neke.
Treba nam da stabiliziramo klub i obezbijedimo opstanak (a napuštanje terena je 0-3 i žestoka kazna u volej neprijateljima u Savezu), a dok je ove strukture u Savezu nemojte pravdu očekivati. Samo dugoročni plan i promjene u Savezu. Pustite se tih pitarskih folova.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nisi ti dobar haveru.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:50Ma i ti si zesca pick3tina, kakav crni dugorocni plan i promjena u savezu, kad ti Vico produzi mandat i bude jos deceniju na celu saveza, onda ces ga glabat ko ruska ****, samo sila moze promijeniti stanje u ovoj drzavi konkretno u ovom slucaju u savezu, do kad mislite saburat ko tetke i cekat da nam se nesto promijeni preko noci. Istupiti iz lige svi Bosnjacki klubovi, a grupe da zapale savez, sto ne odjekne svijetom i sto budu tad smjeli raditi ovo sto rade, pljuni me. A vi cekajte da se nase balije u savezu promjene i ne izglasaju Vicu prepostenog.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:04Kakvo napuštanje terena da li ste vi normalni? Nikad racionalno ne razmišljamo, samo emocije neke.
Treba nam da stabiliziramo klub i obezbijedimo opstanak (a napuštanje terena je 0-3 i žestoka kazna u volej neprijateljima u Savezu), a dok je ove strukture u Savezu nemojte pravdu očekivati. Samo dugoročni plan i promjene u Savezu. Pustite se tih pitarskih folova.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Samo ti cekaj da nas mili dobri Željo i svi ostali klubovi B predznaka posteno izadju iz svega ovoga, do tad ce Vico radit sta radi… Pojma vi izgleda nemate gdje godinama zivite kad mislite da ce se ovdje nesto promijeniti.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:52Nisi ti dobar haveru.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:50Ma i ti si zesca pick3tina, kakav crni dugorocni plan i promjena u savezu, kad ti Vico produzi mandat i bude jos deceniju na celu saveza, onda ces ga glabat ko ruska ****, samo sila moze promijeniti stanje u ovoj drzavi konkretno u ovom slucaju u savezu, do kad mislite saburat ko tetke i cekat da nam se nesto promijeni preko noci. Istupiti iz lige svi Bosnjacki klubovi, a grupe da zapale savez, sto ne odjekne svijetom i sto budu tad smjeli raditi ovo sto rade, pljuni me. A vi cekajte da se nase balije u savezu promjene i ne izglasaju Vicu prepostenog.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:04Kakvo napuštanje terena da li ste vi normalni? Nikad racionalno ne razmišljamo, samo emocije neke.
Nažalost, većina ljudi ovdje poziva na akcije koje jedino idu u korist Vici i savezu i protiv našeg kluba. Ja ne kontam šta vam je, ili ste glupi ili radite za Vicu, volio bih da je ovo prvo razlog.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:52Nisi ti dobar haveru.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:50Ma i ti si zesca pick3tina, kakav crni dugorocni plan i promjena u savezu, kad ti Vico produzi mandat i bude jos deceniju na celu saveza, onda ces ga glabat ko ruska ****, samo sila moze promijeniti stanje u ovoj drzavi konkretno u ovom slucaju u savezu, do kad mislite saburat ko tetke i cekat da nam se nesto promijeni preko noci. Istupiti iz lige svi Bosnjacki klubovi, a grupe da zapale savez, sto ne odjekne svijetom i sto budu tad smjeli raditi ovo sto rade, pljuni me. A vi cekajte da se nase balije u savezu promjene i ne izglasaju Vicu prepostenog.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:04Kakvo napuštanje terena da li ste vi normalni? Nikad racionalno ne razmišljamo, samo emocije neke.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
A ne ide mu u korist da sutis ko picka i saginjes mu se na svaku odluku i redovno te kaznjava i omalovazava, ponizava, klub, navijace, igrace, a on radi kako radi hahahahaha top…Laudrup je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:55Nažalost, većina ljudi ovdje poziva na akcije koje jedino idu u korist Vici i savezu i protiv našeg kluba. Ja ne kontam šta vam je, ili ste glupi ili radite za Vicu, volio bih da je ovo prvo razlog.Lokomotifa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:52Nisi ti dobar haveru.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:50
Ma i ti si zesca pick3tina, kakav crni dugorocni plan i promjena u savezu, kad ti Vico produzi mandat i bude jos deceniju na celu saveza, onda ces ga glabat ko ruska ****, samo sila moze promijeniti stanje u ovoj drzavi konkretno u ovom slucaju u savezu, do kad mislite saburat ko tetke i cekat da nam se nesto promijeni preko noci. Istupiti iz lige svi Bosnjacki klubovi, a grupe da zapale savez, sto ne odjekne svijetom i sto budu tad smjeli raditi ovo sto rade, pljuni me. A vi cekajte da se nase balije u savezu promjene i ne izglasaju Vicu prepostenog.
Ma nema nikakve koristi komentarisati bilo šta.
Pa da je bilo barem pola regularnije ove sezone, imali bi sada 10 bodova više.
Ovaj sudija je bolesni narkoman koji sigurno ima dobru poziciju u Savezu, jer je i sam savez leglo kriminalaca i narko mafije.
Pa da je bilo barem pola regularnije ove sezone, imali bi sada 10 bodova više.
Ovaj sudija je bolesni narkoman koji sigurno ima dobru poziciju u Savezu, jer je i sam savez leglo kriminalaca i narko mafije.
Ma popusis ga i sa mrtvom majkom ako ti je umrla…ako nije onda neko koti je umro a ko ti je dragultra1987 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:34Vidi ovako, **** ti sve mrtvo sto imas al nemoj nikom recPlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:22Jednu utakmicu Zelje gledam s merakom i treba da izadju???
Boli me **** za integraciju ja volim Zelju.Razumio bi da su ovo digli u Bjeljini,Banja Luci ili Prijedoru….
Ovo ba Lištica!!!!
Na kraju koga libo rinas za ovo na fudbalskoj utakmici….uopste se necu spustati na nivo tamo anamo onih! Mi smo ZELJO!
Pa prosvjetli me ti!Travnik1921 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:27Pošto ne znam jesi li bot ali pošto vidim da nemaš pojma što se diglo danas prvo to skontaj pa ćemo dalje pisati što se diglo.Plavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:22Jednu utakmicu Zelje gledam s merakom i treba da izadju???
Boli me **** za integraciju ja volim Zelju.Razumio bi da su ovo digli u Bjeljini,Banja Luci ili Prijedoru….
Ovo ba Lištica!!!!
Na kraju koga libo rinas za ovo na fudbalskoj utakmici….uopste se necu spustati na nivo tamo anamo onih! Mi smo ZELJO!
Koliko sam vidio skidanje table prilikom ulaska regularne vlasti u Grbavicu… reci mi sta sam fulio?
Imas li cerku slucajno? Guzi mi sePlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:01Ma popusis ga i sa mrtvom majkom ako ti je umrla…ako nije onda neko koti je umro a ko ti je dragultra1987 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:34Vidi ovako, **** ti sve mrtvo sto imas al nemoj nikom recPlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:22Jednu utakmicu Zelje gledam s merakom i treba da izadju???
Ovo ba Lištica!!!!
-
Travnik1921
- Kontakt:
Fulio si pdf, nije to 74 slučajno, hajd ti đipke na fks tamo truj J*** ti seloPlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:04Pa prosvjetli me ti!Travnik1921 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:27Pošto ne znam jesi li bot ali pošto vidim da nemaš pojma što se diglo danas prvo to skontaj pa ćemo dalje pisati što se diglo.Plavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:22Jednu utakmicu Zelje gledam s merakom i treba da izadju???
Ovo ba Lištica!!!!
Koliko sam vidio skidanje table prilikom ulaska regularne vlasti u Grbavicu… reci mi sta sam fulio?
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Cek ima li onih baHlija sto su htjeli bukete da spremimo navijacima i igracima Borca HAHAHAHHA JOJ balije su najjace
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Sta mislite da se utalimo da kupimo neke dobre poklone za halkica sivca, lesinare, ustase.... ? Jer mi smo svi isti narod sirimo ljubav HAHAHHAHAHAHHAHA
74 gje godište pametnice iz TravnikaTravnik1921 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:07Fulio si pdf, nije to 74 slučajno, hajd ti đipke na fks tamo truj **** ti seloPlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:04Pa prosvjetli me ti!Travnik1921 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:27
Pošto ne znam jesi li bot ali pošto vidim da nemaš pojma što se diglo danas prvo to skontaj pa ćemo dalje pisati što se diglo.
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Plavi šipu RackuPlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:1474 gje godište pametnice iz TravnikaTravnik1921 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:07Fulio si pdf, nije to 74 slučajno, hajd ti đipke na fks tamo truj **** ti selo
-
Travnik1921
- Kontakt:
hahahahahahahahaha pa jest đipketovo godište hahahahahahaPlavi74 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:1474 gje godište pametnice iz TravnikaTravnik1921 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:07Fulio si pdf, nije to 74 slučajno, hajd ti đipke na fks tamo truj **** ti selo
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Kakva je ovo ovde rasprava? Yebem li vam sve bolesno, chetnici i ustashe se smiju, vi izmedju sebe se koljete 
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Prvo moras balije meðu svojim redovima riješiti da bi se obazirao na ustaše i četalje.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:20Kakva je ovo ovde rasprava? Yebem li vam sve bolesno, chetnici i ustashe se smiju, vi izmedju sebe se koljete![]()
jel istina da je ovo MUP KS koji je krenuo na naše navijače?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.