Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovaj kup u budućnosti trebaju igrati isključivo rezervisti i omladinci pa dok mogu neka guraju, ovako samo potroši ekipu i fizički i mentalno a kraju i da osvojiš bez lige kao da nisi ništa ni osvojio.
Poslije povrede Merina sredina terena je spala na dva čovjeka i to je ono što bi nas moglo koštati na kraju sezone.
Poslije povrede Merina sredina terena je spala na dva čovjeka i to je ono što bi nas moglo koštati na kraju sezone.
Sredinu je Arteta sveo na dva covjeka od Augusta mjeseca. On odbija igrati bilo koga drugog sem ove dvojice zbog kojih smo poceli gubiti utakmice.chily-rz je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:38Ovaj kup u budućnosti trebaju igrati isključivo rezervisti i omladinci pa dok mogu neka guraju, ovako samo potroši ekipu i fizički i mentalno a kraju i da osvojiš bez lige kao da nisi ništa ni osvojio.
Zvucim ko pokvarena ploca, ali Rice u onom poslu koji treba da radi je u zadnje vrijeme zivo smece.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Treba bit iskren i reci da je Partey nivo iznad Ricea i Zubimendija. Ono sto je on sam radio u sredini, ova dvojica ne mogu ni zajedno. Da mi sad neko ponudi zdravog Parteya sa 26-7 godina, ovu dvojicu bih dao bez razmisljanja.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Samo da pozdravim familije igracima i Arteti, yebo vas svako.
Ovakva igra u finalu, ne bi se cudio da i ligu spusimo
Ovakva igra u finalu, ne bi se cudio da i ligu spusimo
Ovo se jednostavno ignorise zbog naseg pristupa utakmicama i jer igramo ekstremno sporo, na prekide i igra kroz sredinu nema nekog znacaja.AshburtonG je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:43Treba bit iskren i reci da je Partey nivo iznad Ricea i Zubimendija. Ono sto je on sam radio u sredini, ova dvojica ne mogu ni zajedno. Da mi sad neko ponudi zdravog Parteya sa 26-7 godina, ovu dvojicu bih dao bez razmisljanja.
City je zatvorio kanale iz zadnje linije i sva nesposobnost Ricea je izasla na vidjelo. Vec duze vrijeme on ne igra nista i samo sto napravi je par highlight uklizavanja.
Covjece Gabriel je danas imao 50 ispucavanja koja su samo reciklirala posjed za City, pa mene bi bilo stid da sam Rice i da ne smijem se yebeno jednom spustit i prenijet loptu i skinuti pritisak sa zadnje linije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zao mi Salibe, fenomenalna utakmica
- AshburtonG
- Kontakt:
To i jest Riceova najbolja rola u sredini. On bi trebao igrat striktno DMFa jer za gore nema znanja. Arteta hoce na silu od njega napravit atleticniju verziju Xhake a ovaj jednostavno nije taj tip igraca. Od kvaliteta za WC B2B igraca ima samo pluca, koja mu je Arteta uzeo do pocetka marta.Brokula je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:50Ovo se jednostavno ignorise zbog naseg pristupa utakmicama i jer igramo ekstremno sporo, na prekide i igra kroz sredinu nema nekog znacaja.AshburtonG je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:43Treba bit iskren i reci da je Partey nivo iznad Ricea i Zubimendija. Ono sto je on sam radio u sredini, ova dvojica ne mogu ni zajedno. Da mi sad neko ponudi zdravog Parteya sa 26-7 godina, ovu dvojicu bih dao bez razmisljanja.
City je zatvorio kanale iz zadnje linije i sva nesposobnost Ricea je izasla na vidjelo. Vec duze vrijeme on ne igra nista i samo sto napravi je par highlight uklizavanja.
Covjece Gabriel je danas imao 50 ispucavanja koja su samo reciklirala posjed za City, pa mene bi bilo stid da sam Rice i da ne smijem se yebeno jednom spustit i prenijet loptu i skinuti pritisak sa zadnje linije
Ziheraski pristup Artete svakako. Da je Kai zabio, vjerovatno bi se povukli odmah i do kraja utakmice branili, a vrlo vjerovatno i izgubili opet. Covjeku danas ofanziva nije ocigledno bila ni u malom mozgu. Isao je na to da cemo dati nesto u prvih 15ak minuta, pa parkirat autobus. Nevjerovatno kako covjek blokira potencijal ove ekipe.
Zubimendi i Rice iz komfort zone ne izlaze, zato i ne možemo meda jer oni ne postoje u jačim tekmama, dva DMFa nam igraju u **** materinu.Brokula je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:50Ovo se jednostavno ignorise zbog naseg pristupa utakmicama i jer igramo ekstremno sporo, na prekide i igra kroz sredinu nema nekog znacaja.AshburtonG je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:43Treba bit iskren i reci da je Partey nivo iznad Ricea i Zubimendija. Ono sto je on sam radio u sredini, ova dvojica ne mogu ni zajedno. Da mi sad neko ponudi zdravog Parteya sa 26-7 godina, ovu dvojicu bih dao bez razmisljanja.
Bolje bi bilo da je Skellya poslao na teren mjesto Zubimendija, taj je pojeo Madridovu sredinu prošle godine ali ga je ovaj kreten ubio sa neigranjem ove sezone, isto tako poslao Nwanerija na posudbu a frajer je nivo iznad Sake trenutno.
Debilana trener i treba ga nabit nogom poslije ove sezone, **** koja daj Bože i da ligu uzme.
Ja nisam ni bio sretan radi ovog takmicenja jer smo igrali dodatne dvije tekme sa Chelsea, vise umora, povrede moguce, ali kad smo vec dosli do finala nadao sam se pobjedi.
Ovo ako im sad ne bude motivacija za dalje, onda ne znam. Mislim da su sad vec svi preumorni. Uzeti PL bi mogo biti najrealniji cilj od svega sto je ostalo gledavsi prednost koju za sad imaju.
Ovo ako im sad ne bude motivacija za dalje, onda ne znam. Mislim da su sad vec svi preumorni. Uzeti PL bi mogo biti najrealniji cilj od svega sto je ostalo gledavsi prednost koju za sad imaju.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
barem nesto pozitivno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Napokon su nešto naučili nakon prošle katastrofe u prijateljskim utakmicama reprezentacija. Nek niko ne ide.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.