Hahaaa guzim ti sav blizi rod i potomke ako ih ikad budes imao
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad sve na stranu, gol sirokog neregularan! Jel moguce da ga nije zvao da makar pogleda???
Mi dosta dobro izgledali prvo, cak bolji dosta od domacina, drugo necu komentarisati jer se nije ni igralo
Slijedi derbi, fks kvalitetnije al mi igramo kuci, sve je moguce
Mi dosta dobro izgledali prvo, cak bolji dosta od domacina, drugo necu komentarisati jer se nije ni igralo
-
MisterBlue
- Kontakt:
-
GavranBeli
Ne seri ziv bioMisterBlue je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:09Jeste jer lično znam par drotova koji su bili sa francuzicama na glavi.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Za pola sata ti počinje njanjajevo gavraneee debiličino.GavranBeli je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:11Ne seri ziv bioMisterBlue je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:09Jeste jer lično znam par drotova koji su bili sa francuzicama na glavi.
Evo tek sad skontah, od bijesa dobro i države nisam promašio kamoli kantone
- BiHSportman
- Kontakt:
Tukli su nas Hrvati i to je to. Naši su nas zaštitili, koliko, toliko. Dobro je da nije mrtva glava pala.
-
GavranBeli
Debilcino ti prepozno nekog, majmune bolesniMisterBlue je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:16Za pola sata ti počinje njanjajevo gavraneee debiličino.GavranBeli je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:11Ne seri ziv bioMisterBlue je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:09
Jeste jer lično znam par drotova koji su bili sa francuzicama na glavi.
Gol Sirokog je bio jako upitan i nije se gledao VAR, jer je banda tako odlucilaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:44Sad sve na stranu, gol sirokog neregularan! Jel moguce da ga nije zvao da makar pogleda???
Danas su se nasi igraci trebali solidarisati sa manijacima kad je stoka krenula pendreciti i izbacila ih. Tad je trebalo odmah napustiti utakmicu... nema vracanja nakon onoga ! kakav fudbal i neke price ! ... po cijenu 3-0 registracije za domacina.
Yebo te bodovi, budi covjek jednom u zivotu.
Nije problem bodova, rizikujes dodatno oduzimanje bodova i izbacivanje iz lige, da ne pricamo o novcanoj kazni koja nam svakako ne treba...let3 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:35Gol Sirokog je bio jako upitan i nije se gledao VAR, jer je banda tako odlucilaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:44Sad sve na stranu, gol sirokog neregularan! Jel moguce da ga nije zvao da makar pogleda???
Slijedi derbi, fks kvalitetnije al mi igramo kuci, sve je moguceal je zato banda iz VAR sobe na istoj Pecari jesenas gledala svaki Zeljin gol i ponistili cak 3 gola, tad je Adzem bio u pravu kad je rekao "zasmetali smo mnogima"...jbm li im pleme bezobrazno
![]()
Danas su se nasi igraci trebali solidarisati sa manijacima kad je stoka krenula pendreciti i napustiti utakmicu... nema vracanja nakon onoga ! kakav fudbal i neke price ! ... po cijenu 3-0 registracije za domacina.
Yebo te bodovi, budi covjek jednom u zivotu.
U svakom slucaju izlazak sa terena nista ne bi promjenio.
Bilo bi samo registrovano 3-0 za domacina, jer smo napustili i to je to. Ne moze se dodatno oduzimati bodove.
A ja ti kazem da su npr. Amar ili Edis bili danas klupi, oni bi zbog onog napada na manijake i izbacivanja ( i zbog cega su napadnuti
Ne prizivam ih, samo kazem.
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
Zadnja izmjena: NekoSaDaleka, dana/u 22 mar 2026, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Član 56. Igrač ili nogometni/fudbalskii radnik koji nagovara tim da iz bilo kojih razloga napusti teren, ili ne započne odreĎenu igru, će biti kažnjen: • zabranom igranja u trajanju od šest mjeseci do godinu dana i novčanom kaznom od 500 do 2.000 KM • zabranom vršenja funkcije u trajanju od šest mjeseci do godinu dana i novčanom kaznom od 500 do 2.000 KM a u težem ili ponovljenom slučaju: • zabranom igranja ili vršenja funkcije od jedne do dvije godine i novčanom kaznom od 2.000 do 5.000 KM Ako se prihvati nagovaranje i teren napuste do tri igrača, a ostali nastave igru, igrači koji su napustili teren će biti kažnjen: • zabranom igranja od šest mjeseca do godinu dana. Ako teren napuste najmanje četiri igrača, ili tim ne otpočne igru, će biti kažnjen: • igrači - zabranom igranja od šest mjeseci do godinu dana. • tim - oduzimanjem od tri do 12 bodova, odnosno od tri do 12 negativnih bodova.
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
treba ovakve levate malo isprepadat ako je Peljto mogao da odbije da sudi nama i Sarajevu treba i ovakve levate, izdajnike dosta su bolan sudije krojile sudbinu klubova
Bravo ManijaciTražili su da skinemo zastavu REINTEGRACIJE GRBAVICE. Tražili su da pljunemo na svoju istoriju i na svoje rane. Izbacili su navijače, ali nisu mogli izbaciti prkos.
Možete isprazniti sektor, ali ne možete ugasiti ljubav onih koji su Grbavicu dizali iz pepela. MANIJACI, kapa do poda! Lekcija iz dostojanstva usred Širokog Brijega.
Vraćamo se kući uzdignute glave. Ponosni na dres, ponosni na tribinu!
Kome smeta, neke yebe sebi mater ili nek se lijeci. Dosta je bilo neke politicke korektnosti.
Pizda im materina ustaska, sta njima smeta zastava reintegracije Grbavice.
Amar ili Edis bi vec gubili 2:0 tkd bilo bi svejedno.let3 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:46Bilo bi samo registrovano 3-0 za domacina, jer smo napustili i to je to. Ne moze se dodatno oduzimati bodove.
A ja ti kazem da su npr. Amar ili Edis bili danas klupi, oni bi zbog onog napada na manijake i izbacivanja ( i zbog cega su napadnuti) povukli ekipu sa terena i ne bi se vratili.
Ne prizivam ih, samo kazem.
A imas primjer sta se desilo kad je FKS napustilo teren, dobijes opomenu a vec sljedeci put idu zestoke kazne. Evo da su izasli sta bi mi tacno sa tim dobili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.