Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Ko je koga platio Mufticu? Nisam cuo.
@NazurUso nije li tebe ko dirao?
@NazurUso nije li tebe ko dirao?
Akademac da je bio prisebniji u drugom poluvremenu, mogli su im dati jos makar 3 gola. Treba bas biti delegat, pa naci ocajne Brazilce. Ovaj golman ih je spasio teske rezultatske bruke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li ovo Gera napadnut?
2/3 najodvratnije ekipe ispale. Jos da je kako Borca ugasiti pa futsal bi prodisao
Jes tvoja stara po genitalijama.
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 15 mar 2026, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
ferroviere87
- Kontakt:
Ovo je bila sramota na Mojmilu sinoć. Akademac zasluženo ostaje u ligi.
@NazorUso bruda kakve ti ja veze imam s bubamarom? Pomiješao si me s nekim drugim.
Zbog te iste Bubamare koja je dobila Željeznicu prošle sezone i zbog istog Borca koji je došao rekreativno u zadnjem kolu taj isti GFC je ostao u ligi!
Znam da ti je krivo sto ste ispali. Zasluženo ste ispali. Nema logike pustiti Muanisa i kapitena zbog nekih anonimusa iz Brazila... Dovesti Melhera za trenera?
Ima nesto truhlo u GFC i pojedini su se spasili na vrijeme.
Gera je zasluženo napadnut. Misli da je ova liga njegova igračka. Sreća pa ima Bubamara pa ce i ovu sezonu ostati bez titule. Starac ce se pojesti od zavisti. Osim ako opet ne zamuti sa sudijama. A znamo da mu nije strano i na koji nacin je lomio rivale u prošlosti...
U najavi jedna kvalitetna sezona. Na kraju jedan fijasko. Palac gore za Bubu, Slogu i Zelju. Izginuli su za svaki bod na terenu.
Zbog te iste Bubamare koja je dobila Željeznicu prošle sezone i zbog istog Borca koji je došao rekreativno u zadnjem kolu taj isti GFC je ostao u ligi!
Znam da ti je krivo sto ste ispali. Zasluženo ste ispali. Nema logike pustiti Muanisa i kapitena zbog nekih anonimusa iz Brazila... Dovesti Melhera za trenera?
Gera je zasluženo napadnut. Misli da je ova liga njegova igračka. Sreća pa ima Bubamara pa ce i ovu sezonu ostati bez titule. Starac ce se pojesti od zavisti. Osim ako opet ne zamuti sa sudijama. A znamo da mu nije strano i na koji nacin je lomio rivale u prošlosti...
U najavi jedna kvalitetna sezona. Na kraju jedan fijasko. Palac gore za Bubu, Slogu i Zelju. Izginuli su za svaki bod na terenu.
Mi se zabrinuli za tebe, sto se ljutis?
Nego reci nam koga je Muftic napao i okrivio za poraz?
Nego reci nam koga je Muftic napao i okrivio za poraz?
Dan ored utakmicu u Mostaru sjede Marcinko, Gera i vlasnik Akademca Ivan. I kaze sto je na0adnutMukebir je napisao/la: ↑15 mar 2026, 08:57@NazorUso bruda kakve ti ja veze imam s bubamarom? Pomiješao si me s nekim drugim.
Sto se tice ostalog, sve tacno. GFC je zasluzeno ispao. Mada ni Borac nije bolji ali znamo kako i zasto oni ne mogu ispasti.
Sto se tice toga da je nesto trulo, imao bi svasta napisati, ali nisu neke stvari za foruma !
Kakvo je stanje GFC Zeljo? Ima li prenos kakav?
-
ferroviere87
- Kontakt:
Je li zavrseno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne kontam sta im znaci ova boldirana recenica?SARAJEVO I NEIMARI NAPUŠTAJU ELITU...
Kolo prije završetka regularnog dijela sezone Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine poznata su dva kluba koja naredne sezone neće biti dio elitnog društva - a to su GFC Sarajevo i MNK Neimari Zenica
9.mjesto - ekipa Sarajeva koja je u 17 odigranih mečeva osvojila 15 bodova uz gol razliku -15 (58:73)
10.mjesto - ekipa Neimara (zvanično Salines) koja je u 17 odigranih utamica osvojila 12 bodova uz gol razliku -61 (65:126)
U posljednjem kolu,beznačajnom za ove dvije ekipe,Sarajevo u Gornjem Vakufu igra protiv Sloge dok Neimari na Grbavici igraju protiv Željezničara
Ostaje nam da vidimo da li će u narednoj sezoni ova dva kluba biti dio Prve futsal lige FBiH ili Druge futsal lige FBiH?
@futsal_bosnaihercegovina
#futsal #premijerliga #sarajevo #neimari #federalci
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ferroviere87
- Kontakt:
Neimari će sigurno krenut od druge lige jer od grada ne mogu marke dobit. Registrovani su kao Salines, kojem je matica u Tuzli.DamirT je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:36Ne kontam sta im znaci ova boldirana recenica?SARAJEVO I NEIMARI NAPUŠTAJU ELITU...
Kolo prije završetka regularnog dijela sezone Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine poznata su dva kluba koja naredne sezone neće biti dio elitnog društva - a to su GFC Sarajevo i MNK Neimari Zenica
9.mjesto - ekipa Sarajeva koja je u 17 odigranih mečeva osvojila 15 bodova uz gol razliku -15 (58:73)
10.mjesto - ekipa Neimara (zvanično Salines) koja je u 17 odigranih utamica osvojila 12 bodova uz gol razliku -61 (65:126)
U posljednjem kolu,beznačajnom za ove dvije ekipe,Sarajevo u Gornjem Vakufu igra protiv Sloge dok Neimari na Grbavici igraju protiv Željezničara
Ostaje nam da vidimo da li će u narednoj sezoni ova dva kluba biti dio Prve futsal lige FBiH ili Druge futsal lige FBiH?
@futsal_bosnaihercegovina
#futsal #premijerliga #sarajevo #neimari #federalci
Hoce li neko stati u kraj ovim cobanima sa klupe SG Mostara, kakvi su ovo sportisti, kurcevi ? Ja nisam vidio u sportu odvratnije likove, uvijek drama , uvijek pritisak na sudije, provokacije.
Prije 2 godine je u Listici otreso samar Gera sudiji pa nista nije bilo
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Auu Al razvališe bubamarce
O kojoj pravdi, karmi i cemu sve vec ne ovi Fazlinovici govore? Geru treba izbaciti iz futsala dozivotno. Dogovara sa Akademcem, radi sa sudijama a napada sudije koje mu ne odgovaraju.
Amir Barucija tata igre samo sto gram mozga nema.
Deko vrijeme ici, hvala za sve.
Amir Barucija tata igre samo sto gram mozga nema.
Deko vrijeme ici, hvala za sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.