English Premier League

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

coelho41
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la coelho41 » 22 mar 2026, 19:47

chily-rz je napisao/la:
22 mar 2026, 19:42
coelho41 je napisao/la:
22 mar 2026, 19:34
Kao što rekoh neki dan premalo ih yebete kad možete, gledaj zuluma što vam čine zbog EFL kupa :yawn:
Ma ebeš čarapa kup, neka malo radosti i laburistima u ovoj sezoni gdje imaju više poraza nego Arsenal i United kombinovano a navijače Tereka svakako razumijemo, oni znaju da neće proslaviti pobjedu svog kluba nad Arsenalom pa se vode onom:"daj šta daš".
Odem da provjerim kad je Krezopul ispo iz energetskog kupa, da vidim šta im je tesseract-odakle crpe snagu, možda ih je prvak City izbacio, pa to je neki argument...odgovor me baš iznenadio: ispali u oktobru prošle godine od Crystal Palacea :urnebes:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 mar 2026, 19:48

AA23 je napisao/la:
22 mar 2026, 19:31
Čestitke, bolja ekipa je pobijedila.

Ne možeš ovakvim fudbalom doći u finale i nadati se jednom šutu u okvir gola da ti osvoji titulu, i onda da se braniš ostatak tekme.

Yebo mater koliko je loš Arteta menadžer i koliko ga vade Gabrijel i Saliba, čim se nešto promijeni čim mu neko kontru spuca frajer se pogubi i ako prime gol, gotovo je.

Mnogo precijenjen menadžer, a spiskao Boga oca već na ekipu, mislim da se može pogledati malo na druge prilike jer ko god dodje ne može gore od ovoga jer već je blistava budućnost ove ekipe mališanima i generacijama što dolaze.

I da uzme ligu, treba da ide, jednostavno anti menadžer, kao Murinjo samo bez trofeja.
Stavit u istu recenicu Artetu i Murinja je kao reci da je Dacia kao Ferrari, samo bez konja na znaku. Kad je Murinjo harao u 4 razlicite lige i Evropi, ovaj na sokeru stimao sebi sve na crveno i igrao na beginner.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 mar 2026, 19:49

coelho41 je napisao/la:
Kao što rekoh neki dan premalo ih yebete kad možete, gledaj zuluma što vam čine zbog EFL kupa :yawn:
Ma City danas zasluzeno ,Arteta po obicaju pickast pristup i samo pukom srecom je mogao osvojiti ovo,grehota je ne pokusati napasti onakvu Cityevu odbranu :kafa:
Ali danas sta god da se desilo navijaci Chelsea i Liverpula bi likovali ,da je Arsenal dobio bio bi nebitan kup a vidi ih kako slave kao da su Ligu prvaka uzeli,ovako kada smo izgubili ide standardna prica :mrgreen: Tako da danas sta god da se desilo ovdje bi bila pljuvacina po Arsenalu ali eto mi topnici kao fan baza smo svi retardirani :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 mar 2026, 19:52

coelho41 je napisao/la:
22 mar 2026, 19:47
chily-rz je napisao/la:
22 mar 2026, 19:42
coelho41 je napisao/la:
Ma ebeš čarapa kup, neka malo radosti i laburistima u ovoj sezoni gdje imaju više poraza nego Arsenal i United kombinovano a navijače Tereka svakako razumijemo, oni znaju da neće proslaviti pobjedu svog kluba nad Arsenalom pa se vode onom:"daj šta daš".
Odem da provjerim kad je Krezopul ispo iz energetskog kupa, da vidim šta im je tesseract-odakle crpe snagu, možda ih je prvak City izbacio, pa to je neki argument...odgovor me baš iznenadio: ispali u oktobru prošle godine od Crystal Palacea :urnebes:
Ma nebitni u svim okvirima ove sezone, nije nikom više interesantno ni kad izgube s obzirom da su navikli svi da su loši. Možda je malo simpatično ovako kad dobiju Galatu pa kontaju da su ko proigrali pa ih onda Brighton preispitava tri dana kasnije.

Mi navijači Arsenala smo gospoda za razliku od njih, kad su se borili sa Pepunom nismo birali strane, njihova mržnja prema Arsenalu je ipak doprinijela da navijaju za klub koji im je najviše štete nanio proteklih desetak godina, to je tragedija provincijskog mentaliteta labur grada.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 mar 2026, 19:53

Brate Kepi ne treba dati da ulazi na Wembley, ne da brani.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 mar 2026, 19:54

topnik1 je napisao/la:
22 mar 2026, 19:49
coelho41 je napisao/la:
Ma City danas zasluzeno ,Arteta po obicaju pickast pristup i samo pukom srecom je mogao osvojiti ovo,grehota je ne pokusati napasti onakvu Cityevu odbranu :kafa:
Ali danas sta god da se desilo navijaci Chelsea i Liverpula bi likovali ,da je Arsenal dobio bio bi nebitan kup a vidi ih kako slave kao da su Ligu prvaka uzeli,ovako kada smo izgubili ide standardna prica :mrgreen: Tako da danas sta god da se desilo ovdje bi bila pljuvacina po Arsenalu ali eto mi topnici kao fan baza smo svi retardirani :urnebes:
Ma niste svi realno.

Evo ja bar ne pamtim da je ovaj @aa23 ikad nesto ruzno napisao.
Tebe i Vedu ne računam, a slab sam i na @brokulu mrtvog. :mrgreen:
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 22 mar 2026, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 22 mar 2026, 19:55

Zasluzena pobjeda citya,bolji u svakom segmentu igre,madueke nije ni za seoske lige,jos se ufurao sa spustenim sorcom i zavojem oko ruke,kopira yamala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 mar 2026, 19:57

daleko je forum dogurao pa gaston odredjuje ko je retardiran a ko nije :salut:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 mar 2026, 19:58

Markinhio je napisao/la:
22 mar 2026, 19:55
Zasluzena pobjeda citya,bolji u svakom segmentu igre,madueke nije ni za seoske lige,jos se ufurao sa spustenim sorcom i zavojem oko ruke,kopira yamala
Ma zaradili su zbog onih dvadeset minuta u drugom poluvremenu gdje se Arsenal nije sastao s loptom ali realno bi oni nisu ništa posebno odigrali, prvo poluvrijeme apsolutno ništa, bez šuta u okvir. U drugom su zaradili ako ništa zbog pristupa, pokazali su više želje i hrabrosti i to im se na kraju isplatilo, Kepa ih progurao a nafaka pred svojim golom sačuvala neke neizvjesne završnice.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 mar 2026, 20:00

Faraon iz Visokog je napisao/la:
22 mar 2026, 19:57
Uvijek je to i radio, kompleksaš i to poprilično frustriran i intelektualno limitiran.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 mar 2026, 20:00

I rest my case
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 22 mar 2026, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 22 mar 2026, 20:00

Koji je ovo po redu trofej za najboljeg trenera u historiji?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 mar 2026, 20:01

Realno, Kepa prelomio ovo finale.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 mar 2026, 20:02

chily-rz je napisao/la:
22 mar 2026, 20:00
Uvijek je to i radio, kompleksaš i to poprilično frustriran i intelektualno limitiran.
ne pratim mnogo tema zadnjih godina na forumu, ali ovo sto pratim garantujem da se veca pickica od tog lika nije pojavila da pise ovdje a bilo je svega
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 mar 2026, 20:04

napoleon72 je napisao/la:
22 mar 2026, 19:48
AA23 je napisao/la:

Ne možeš ovakvim fudbalom doći u finale i nadati se jednom šutu u okvir gola da ti osvoji titulu, i onda da se braniš ostatak tekme.

Yebo mater koliko je loš Arteta menadžer i koliko ga vade Gabrijel i Saliba, čim se nešto promijeni čim mu neko kontru spuca frajer se pogubi i ako prime gol, gotovo je.

Mnogo precijenjen menadžer, a spiskao Boga oca već na ekipu, mislim da se može pogledati malo na druge prilike jer ko god dodje ne može gore od ovoga jer već je blistava budućnost ove ekipe mališanima i generacijama što dolaze.

I da uzme ligu, treba da ide, jednostavno anti menadžer, kao Murinjo samo bez trofeja.
Stavit u istu recenicu Artetu i Murinja je kao reci da je Dacia kao Ferrari, samo bez konja na znaku. Kad je Murinjo harao u 4 razlicite lige i Evropi, ovaj na sokeru stimao sebi sve na crveno i igrao na beginner.
Vidi, ovaj dio 'bez trofeja' je ključan.

Arteta ima solidan plan da te drži na minimumu i da ne primiš jeftine golove, zato i jesmo tu gdje jesmo koliko god ja njega ne volio. On je neke stvari dobro odradio i mislim da mu se mora priznati.

Poredim ga recimo sa Murinjom 2015+ nadalje kad je već izlapio, ništa prije toga ne može u istu rečenicu, da me pogrešno ne shvatiš. Slažem se da ne mogu u istu rečenicu, ali eto recimo isprani Murinjo je nešto kao sad Arteta, bez trofeja opet.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 22 mar 2026, 20:06

City zasluženo uze ovaj kup. Nema šta. Borba ide dalje, poslije pauze slijedi ono pravo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 mar 2026, 20:06

22 mar 2026, 20:02
chily-rz je napisao/la:
22 mar 2026, 20:00
ne pratim mnogo tema zadnjih godina na forumu, ali ovo sto pratim garantujem da se veca pickica od tog lika nije pojavila da pise ovdje a bilo je svega
Ma dobar je sve dok ne počne da dovi, ta njegova duhovna strana najviše i zabrinjava, treba preispitati mekteb u kojem je učio gradivo.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 22 mar 2026, 20:13

U fulhamu za dvije godine

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 mar 2026, 20:13

AA23 je napisao/la:
22 mar 2026, 20:04
napoleon72 je napisao/la:
22 mar 2026, 19:48
AA23 je napisao/la:

Vidi, ovaj dio 'bez trofeja' je ključan.

Arteta ima solidan plan da te drži na minimumu i da ne primiš jeftine golove, zato i jesmo tu gdje jesmo koliko god ja njega ne volio. On je neke stvari dobro odradio i mislim da mu se mora priznati.

Poredim ga recimo sa Murinjom 2015+ nadalje kad je već izlapio, ništa prije toga ne može u istu rečenicu, da me pogrešno ne shvatiš. Slažem se da ne mogu u istu rečenicu, ali eto recimo isprani Murinjo je nešto kao sad Arteta, bez trofeja opet.
Al ja bas smatram obrnuto. I isprani Murinjo uzme trofej u skoro svakom klubu (s Fenerom jedino nista, s Tottenhamom finale kupa prije kojeg je otpusten). Murinjo ima iskustvo uzimanja trofeja, i unistit ce utakmicu al zavrsit ce je na svoj nacin po svaku cijenu. A Arteti fali bas taj mangupluk da uzme trofej. On spusti obje ruke na trofej i isklizne mu, i tako evo nekoliko sezona zaredom. Jedino im je fudbal isti, al kad je Murinjo u finalu, skoro da mozes gravirat ime na trofej. Pokradena EL sa Romom je jedino izgubljeno finale u njegovoj karijeri ako se ne varam. A Arteta je postao sinonim za slona na grani.

I iskreno se nadam da ce konacno uzet ligu jer Arsenal mi je drazi od Cityja i svako mi je drazi od Guardiole, i da konacno razbije maler. :thumbup:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 mar 2026, 20:14

Finn je napisao/la:
22 mar 2026, 20:13
U fulhamu za dvije godine

Lijevo Wirtz, desno Saka, biće romantika, možda i Netflix dokumentarac

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.