NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoff 2011
Sagnuo nam se Boston u prvom poluvremenu. Al baš baš.
Eto cim je lopta vise kod Wade-a, Miami igra predobro. Tesko ce veceras Boston do pobjede, jer Heat-u ide sve za rukom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jeste i to + pogledas Wade-a i James-a faulBIHfan je napisao/la:Eto cim je lopta vise kod Wade-a, Miami igra predobro. Tesko ce veceras Boston do pobjede, jer Heat-u ide sve za rukom.

gore napisano , nema Rondo nema Bostona , sve jasno

Ne pretjeruj sad. Ko ih je ruzno pogledao? Boston je poznat po prljavoj igri, igraju na rubu faula i prave sitne stvari koje mi ne mozemo vidjeti preko TV-a. Rondo?? Sta im to on moze pomoc? Misli Rondo bi bio igrac preokreta, dao bi 2-3 trice da vrati Boston u igru.Kobe Bryant je napisao/la:Jeste i to + pogledas Wade-a i James-a faulBIHfan je napisao/la:Eto cim je lopta vise kod Wade-a, Miami igra predobro. Tesko ce veceras Boston do pobjede, jer Heat-u ide sve za rukom.+ Rondo izgubljen u vremenu i prostoru sa 3 licne
![]()
gore napisano , nema Rondo nema Bostona , sve jasno

Njih sad samo moze spasit Pierce ili Allen sa ludom serijom suteva.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Daj nemoj zezazti
, Westa i Pirce-a ubise izgurase nema faula , a bukvalno dodirnes Wade-a faul
+ sto je ovaj atletski gradjen da mu to ne treba pa bude uvjek + 1.
A Rondo nezna sutat , zna tranziciju , ass i odbranu

Pa kad je to igrac asistencijama i tranzicijom donio prevagu Bogati?Kobe Bryant je napisao/la:Daj nemoj zezazti, Westa i Pirce-a ubise izgurase nema faula , a bukvalno dodirnes Wade-a faul
+ sto je ovaj atletski gradjen da mu to ne treba pa bude uvjek + 1.
On odbranu ne moze igrat nad Wade-om jer ce ga ovaj unistiti, Wade je prejak za njeg i inteligentan.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Eh ovo najvise mrzim kod lebrona kad toliko misli da je savrsen pa uzima ove trojke preko ruke zasto mu to treba.I ovo sranje kad uzme loptu ceka tri sata i onda krene na izolaciu i suta preko dva igraca pu **** ti mozak.
evo Boston napravio run 12-0
na Bostonu se vidi da su velika ekipa, jedno vrijeme su imali -15 ali oni dalje smireno igraju bez neke panike i divljanja e to je odlika velikih ekipa
navijam za Lakerse ali sam za Boston u ovoj seriji ovaj Miami nemogu nikako skroz su mi odvratna ekipa
na Bostonu se vidi da su velika ekipa, jedno vrijeme su imali -15 ali oni dalje smireno igraju bez neke panike i divljanja e to je odlika velikih ekipa
navijam za Lakerse ali sam za Boston u ovoj seriji ovaj Miami nemogu nikako skroz su mi odvratna ekipa
Puca mi zivac, hebem ti ovog Ronda. De daj vise to polaganje, sta se uvjek usere. Volio bih da stignu Celticsi da gledam uzbudljivu zavrsnicu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Fuj sudjenje
Ako ce svi imati ovakvo sudjenje protiv Heata dajte im odmah titulu

Mrzim i Heat i Celtics, ali ruku na srce sudjenje je korektno.Kobe Bryant je napisao/la:Fuj sudjenje![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ubi ih Miami ko mraz papriku.
Wade poludio, ne mogu ga zaustaviti.
Wade poludio, ne mogu ga zaustaviti.
Kakav Boston. Ovo bi mogla biti metla.
-
- Kontakt:
Kao sto sam i mislio.Boston se ne moze nositi fizicki sa igracima Miami-a.James u odbrani i onaj mali Jones u napadu odigrali kljucnu ulogu za pobjedu.Kad Miami popusti sa presingom onda dolaze do izrazaja suterske sposobnosti Allen-a i Pierce-a.
Sve u svemu ako Miami odigra na ovom nivou sve utakmice ovo ce biti lakse za Miami nego sto sam ocekivao.Znam da se mnogima ne svidja sudjenje ali po meni sudije nisu nesto navlacile Miami-u.Ljudi veceras bili bolji i zasluzeno slavili.
Samo jos da dodam.Wade je uvijek jaci za 50% u doigravanju nego u regularnom dijelu sezone.
Sve u svemu ako Miami odigra na ovom nivou sve utakmice ovo ce biti lakse za Miami nego sto sam ocekivao.Znam da se mnogima ne svidja sudjenje ali po meni sudije nisu nesto navlacile Miami-u.Ljudi veceras bili bolji i zasluzeno slavili.
Samo jos da dodam.Wade je uvijek jaci za 50% u doigravanju nego u regularnom dijelu sezone.
Ja cu samo reci ovo: Wade je, uz Kobe Bryanta naravno , najbolji igrac za play offa...njima dvojici je izgleda mrsko igrati regularni dio sezone pa se dosta cuvaju, ali kad dođe doigravanje e onda ide masakr protivnika.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako je nesportska greska bila lakat J.ONeala nad Jonesom , onda je definitivno isto bilo Jones nad Pirceom koja NIJE svirana i Wade nad Pirceom kada je htio da "prodje kroz njega" i OPET NIJE svirana nego cak ISKLJUCENJE Pirce kad je usao u seriju
jadno , jadno , jadno
Mislim hajde da se ovo desava nad Phill-om ali nad veteranima koji ce vjerovatno u "hall of fame" stvarno nestvarno
, jeftini potezi Wade-a i Jones-a 

jadno , jadno , jadno

Mislim hajde da se ovo desava nad Phill-om ali nad veteranima koji ce vjerovatno u "hall of fame" stvarno nestvarno

Zar je ovo moguće napisat,ako iko nije igrač za playoffa onda je to Bryant za Wadea se slažem uvijek igra bolje u playoffu.DPO je napisao/la:Ja cu samo reci ovo: Wade je, uz Kobe Bryanta naravno , najbolji igrac za play offa...njima dvojici je izgleda mrsko igrati regularni dio sezone pa se dosta cuvaju, ali kad dođe doigravanje e onda ide masakr protivnika.
Bryant bolje igra u playoffu da te ja pitam po čemu to?
Btw košarkaši koji najviše napreduju u playoffu su Wade,Rondo(zanemarimo današnju tekmu)Fisher i sad mi uz njih još neko i ne pada na pamet

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Najbolji strijelci u histroiji NBA u playoff-u , ovi boldirani su jos uvjek aktivniNBA
Rank Player PTS
1. Michael Jordan* 5987
2. Kareem Abdul-Jabbar* 5762
3. Shaquille O'Neal 5248
4. Kobe Bryant 5187
5. Karl Malone* 4761
6. Jerry West* 4457
7. Tim Duncan 3990
8. Larry Bird* 3897
9. John Havlicek* 3776
10. Hakeem Olajuwon* 3755
11. Magic Johnson* 3701
12. Scottie Pippen* 3642
13. Elgin Baylor* 3623
14. Wilt Chamberlain* 3607
15. Kevin McHale* 3182
16. Dennis Johnson* 3116
17. Julius Erving* 3088
18. James Worthy* 3022
19. Reggie Miller 2972
20. Clyde Drexler* 2963

-
- Kontakt:
E tako ti je kada mrzis KINGa sve ti sudije krive.Kobe Bryant je napisao/la:Ako je nesportska greska bila lakat J.ONeala nad Jonesom , onda je definitivno isto bilo Jones nad Pirceom koja NIJE svirana i Wade nad Pirceom kada je htio da "prodje kroz njega" i OPET NIJE svirana nego cak ISKLJUCENJE Pirce kad je usao u seriju![]()
![]()
![]()
jadno , jadno , jadno![]()
Mislim hajde da se ovo desava nad Phill-om ali nad veteranima koji ce vjerovatno u "hall of fame" stvarno nestvarno, jeftini potezi Wade-a i Jones-a
Kada je ONeal udario laktom jonesa cist namjeran faul, kada je jones udario pircea sudjena je obostrana tehnička i ako se i morala a i nije smorala svirati jer ovako grubi fauli su vidjani na svakoj utakmici ako cemo realno ni oni fauli KG i RR na KINGu na pocetku utakmice nisu nista blazi, a Piece se nakurcio i dobio tehnicku zajedno sa wadeom sto je znacilo da je automatski i iskljucen. Sudjeno nekoliko faula u napadau za miami recimo kada je Antony stajao cisto a RR se bacio i sudije svirale faul i jos nekih od Big Z ali to nije ni bitno posto je sudjenje u njamanju ruku bilo korektno.
- bear grylls
- Kontakt:
mozes li naci informaciju o njegovom procentu suta u finalima interesuje me nemog nigdje da nađem dakle samo finale ne cijeli plejoff.Kobe Bryant je napisao/la:Najbolji strijelci u histroiji NBA u playoff-u , ovi boldirani su jos uvjek aktivniNBA
Rank Player PTS
1. Michael Jordan* 5987
2. Kareem Abdul-Jabbar* 5762
3. Shaquille O'Neal 5248
4. Kobe Bryant 5187
5. Karl Malone* 4761
6. Jerry West* 4457
7. Tim Duncan 3990
8. Larry Bird* 3897
9. John Havlicek* 3776
10. Hakeem Olajuwon* 3755
11. Magic Johnson* 3701
12. Scottie Pippen* 3642
13. Elgin Baylor* 3623
14. Wilt Chamberlain* 3607
15. Kevin McHale* 3182
16. Dennis Johnson* 3116
17. Julius Erving* 3088
18. James Worthy* 3022
19. Reggie Miller 2972
20. Clyde Drexler* 2963
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.