FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin256
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin256 » 02 maj 2011, 00:26

ja oplako na ovo : Prosla si kroz moj zivot kao Messi kroz odbranu Reala :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 02 maj 2011, 00:30

Toxicity je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako treba igra ce i sa igracem na leđima
Jesul ovo cunjevi ili igraci ?
slika
Prebrutalan gol, nema šta.. presavršena tehnika, presavršen tajming, nemam riječi.
Pa onda reci Who's the King?? :mrgreen: jasno i glasno reci ko je najbolji na svijetu, da svi cuju.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 00:31

jasmin256 je napisao/la:ja oplako na ovo : Prosla si kroz moj zivot kao Messi kroz odbranu Reala :lol: :lol: :lol: :lol:
Nebi im bio u kozi koja sprdnja s nekad onako ponosnim klubom :D
ovaj ti je pravi hahahahahaha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 maj 2011, 00:42

Real Madrid je podnio žalbu UEFA-i za nesportsko ponašanje sedmorice igrača Barcelone (Pedro, Piqué, Messi, Alves, Busquets, Pinto i Mascherano) zbog nesportskog ponašanja. UEFA će sutra se izjasniti o ovom slučaju.

Kako izvještava RAC1, u Madridu zahtjevaju po dvije utakmice suspenzije za Alvesa, Busquetsa i Pedra, dok za Valdesa, Mascherana i Keitu zahtjevaju po jednu!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 02 maj 2011, 00:49

nidjo_barca je napisao/la:Real Madrid je podnio žalbu UEFA-i za nesportsko ponašanje sedmorice igrača Barcelone (Pedro, Piqué, Messi, Alves, Busquets, Pinto i Mascherano) zbog nesportskog ponašanja. UEFA će sutra se izjasniti o ovom slučaju.

Kako izvještava RAC1, u Madridu zahtjevaju po dvije utakmice suspenzije za Alvesa, Busquetsa i Pedra, dok za Valdesa, Mascherana i Keitu zahtjevaju po jednu!
:lol: :lol: dobri zahtjevi :lol: :lol: ali zahjtevi su na drugom spratu i neka se obrate portiru da ih uputi gdje dalje.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 maj 2011, 00:51

Al dobri su,nema sta.Trebali su podnijeti zalbu da kazne cijelu ekipu,pa igrat cemo s B timom.

Mislim,logika mi govori da od ovog ne moze biti nista i da se ovo 'ladno treba odbiti,ali opet,ko zna...Ova stoka je na sve spremna.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 maj 2011, 00:56

nidjo_barca je napisao/la:Al dobri su,nema sta.Trebali su podnijeti zalbu da kazne cijelu ekipu,pa igrat cemo s B timom.

Mislim,logika mi govori da od ovog ne moze biti nista i da se ovo 'ladno treba odbiti,ali opet,ko zna...Ova stoka je na sve spremna.
jesil ti svjestan da bi dobijali svaku tekmu onda zahjeve da se suspendira neko, ako sad suspenduju barcu.. objasnio sam iznad zasto ne smije doci do suspenzije na osnovu takvih "razloga" ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 02 maj 2011, 00:59

ma smijesno je uopste pricati o toj suspenziji!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 01:00

nidjo_barca je napisao/la:Real Madrid je podnio žalbu UEFA-i za nesportsko ponašanje sedmorice igrača Barcelone (Pedro, Piqué, Messi, Alves, Busquets, Pinto i Mascherano) zbog nesportskog ponašanja. UEFA će sutra se izjasniti o ovom slučaju.

Jel ovo Pedra sto je lego pod dzon onog čupe. :o
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 maj 2011, 01:02

Scof1eld je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Al dobri su,nema sta.Trebali su podnijeti zalbu da kazne cijelu ekipu,pa igrat cemo s B timom.

jesil ti svjestan da bi dobijali svaku tekmu onda zahjeve da se suspendira neko, ako sad suspenduju barcu.. objasnio sam iznad zasto ne smije doci do suspenzije na osnovu takvih "razloga" ;)
Ma jasno mi je sve,i sam sam rekao isto,tj. logicno je tako :) Samo se ovo preuvelicava previse,tj. od strane stoke iz Madrida.

Presmijesno je skroz ovo.Zbog nemoci na terenu,pokusavati ovakvim prljavim trikovima destabilizovati Barcu.Rade to kroz cijelu sezonu,tj. d spesl fajv ovo pokrece.

Blaugrana

Mes Que Un Club

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 02 maj 2011, 01:14

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 02 maj 2011, 01:32

ek0 je napisao/la:Iako je moj Real zakinut postupcima nekih od ovih igraca za koje se trazi suspenzija ipak mislim da je ovo cisto preseravanje. Uvijek se simuliralo i uvijek ce, i sto bi Mancini rek'o u trenutku kada mu nestane engleskih rijeci "This is football". Jedino mozda suspendovati onog supka Busquetsa zbog toga sto konstantno, ali bas konstantno simulira, a bas nema talenta za to + zbog toga sto je nazvao Marcela majmunom. Pedro je po meni koliko toliko korektan igrac, sad sto ga je ponijelo malo sta je tu je. Alves mi je vjerovatno najmrzi igrac Barcelone, ali je ono odglumio perfektno i samo zbog dobrog "scenskog nastupa" nije zasluzio suspenziju. I ja uzivam gledati Di Mariu kako pefektno "roni", a uhvate ga svake prestupne godine :) . Takodjer mi je smjesna suspenzija za Mourinha, pa normalno je da ce se zaliti jer je ucinjena nepravda, ali umjesto da se UEFA zapita kakve "talentovane" sudije ima u svojim redovima, oni pucaju covjeku suspenziju.
Ne može on lajati na sudije koje UEFA delegira...igranje u okvirima UEFE je na dobrovoljnoj bazi, niko Real nije natjerao puškom da se takmici u LP niti u bilom kojem takmicenju koje oraganizuje UEFA.
Ne može se dobrovoljno (kad kažem dobrovoljno, mislim na to da su htjeli i pristali da igraju pod UEFINIM pravilima i sistemu takmicenja) doci u to takmicenje po njihovom organizacijom, takmiciti se, uzimati pare i kad izgubiš nazivati tu istu UEFU mafijom i neka sranja od price (od kojh se btw stidi Calderon kao ex- presidente Reala).
To je odlika dvolicnjaka i licemjera.
I naravno da portugalski lajavac treba biti teško kažnjen zbog svog poganog jezika, kao primjer drugima.
Pa ce slijedeci put držati jezik za zubima.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 maj 2011, 01:35

Hiddink: Mourinho treba svima da se izvini...

Mourinhova teorija o zavjeri Uefe,Unicefa koji sve cine kako bi Barcelona ponovo osvojila naslov prvaka nije dobro sjela ni legendarnom Nizozemcu Guusu Hiddinku.

"Mourinho je ovaj put otisao predaleko.Cini mi se da je kritikama na racun sudije i Uefe samo zelio odvratiti pozornost od nacina na koji je igrala njegova ekipa" Svojim izjavama je i mene neposrednu ukljucio u tu pricu usporedivsi ovu utakmicu s polufinalem Lige prvaka izmedju Chelsea i Barcelone.Mi smo tada ostali bez finala,no za razliku od njih nismo kukali o urotama".

In the first half of the semi-final it was clear that Barcelona was the Spanish bull fighter who was holding up the red cape in front of Real Madrid.

“The only problem was that the bull did not want to play and remained really ­passive.

:D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 maj 2011, 02:38

ek0 je napisao/la: Alves mi je vjerovatno najmrzi igrac Barcelone, ali je ono odglumio perfektno i samo zbog dobrog "scenskog nastupa"
ti jos uvijek ne kontas da je on ostavio nogu na onom mjestu, da je vise ne bi imao :roll: :roll: :roll: a start u kojem mozes polomiti igracu nogu je za crveni ;) ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 maj 2011, 03:01

[youtube][/youtube]

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 maj 2011, 03:31

Toxicity je napisao/la:
slika
Prebrutalan gol, nema šta.. presavršena tehnika, presavršen tajming, nemam riječi.
Ovo bi i ja mogao pored ovako šarlantne odbrane :( Ne podcjenjuje Messia ali oni znaju kakav je igrac i pustaju ga da se seta s loptom ooo :D ! To se ide u kost sine moj ili ches mu uzet loptu ako ne uzmes loptu pravis faul :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 maj 2011, 11:34

CoDe je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
slika
Ovo bi i ja mogao pored ovako šarlantne odbrane :( Ne podcjenjuje Messia ali oni znaju kakav je igrac i pustaju ga da se seta s loptom ooo :D ! To se ide u kost sine moj ili ches mu uzet loptu ako ne uzmes loptu pravis faul :mrgreen:
Znaju oni to - ali kad odes u kost (ona zivotinja) i dobijes crveni onda laju i na mjesec kako UNICEF UEFA FIFA brani Barsu. Trebas odvagat il da primis gol ili da dobijes crveni. Frankovci bi "na ime" da ne dobiju nista. E nemoze to jarane. :) Evo ti gol u po Madrida i psssssss poklopit se.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 maj 2011, 12:22

http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... -barcelona

citate ovo navijaci barse da znate kakav je real olos od kluba hehehe

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 maj 2011, 12:25

Silvio B je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... -barcelona

citate ovo navijaci barse da znate kakav je real olos od kluba hehehe
Znamo mi to odavno ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 02 maj 2011, 12:49

mogli smo i mi traziti od uefe da nam dadne po jedan milioncic, sta je to njima, vidim da svi nesto traze od njih, pa mogli smo i mi, ako prodje prodje, ha ya ;)
...rob do bagro...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.