FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tri dana da igramo nećemo pobijediti
0:2 u drugom
0:2 u drugom
Mi ako budemo igrali ovako, da na metar se dodajemo, i pustimo štoperima da vode napad, pa opet elezi i ljajić da dodaju na metar nekome i da izgubimo loptu, u ovoj ligi smo onda za između 5-8 mjesta. Odron je ovo. Velež bolji prvo poluvrijeme u totalu, sa kontrama od nas i mnogo opasniji.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Jedino ovaj covjek Carlos sto igra i nesto pokusava bgm steta odavno nismo imali ovakvog spica ....
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Bekovi najgori dio tima.
Sudija dobro navlaci za velez,
3 velike greske zuti pidru za start sledja na beganovicu, slobodan udarac nad salcinom i jos 3-4 situacije svira faul koji nepostoji
3 velike greske zuti pidru za start sledja na beganovicu, slobodan udarac nad salcinom i jos 3-4 situacije svira faul koji nepostoji
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Tata kako dopustas ovo tata?Nema veze makar si uhljebio prijatelja,nema covijek u svojoj trenerskoj karijeri utakmici sve zajedno kao sto ima kod nas,ali zna tata on ga je doveo on mu komanduje vidi se to njegovo fudbalsko znanje,i ovi sjajni igraci koje je doveo preko svojih veza kakvih nema na balkanu,gdje mu je Meite haha jos nam on fali ovde,umjesto Carlosa npr ne znam sta on glumi pa se trudi zapravo
Vidim da fudbalsku inteligenciju absolutno nema. Samo obrati paznju na kretnju u odbrani, uvjek je negdje u praznom.napoleon72 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:33Sta ocekivat od lika kojem je Cunami omiljeni muzicar?
Treba uvest pravilo kao u filmu Coach Carter. U ekipu uzimat i inteligentne a ne samo dobre sportiste. Ako pokazes znakove neinteligencije ili dodjes na trening s ovim rajfom na glavi, ispisnica da si Baresi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Menalo ne smije u duel, Elezi i Ljajic grijese u pasovima, bekovi kriticni, odbrana spora... Carlos se opet jedini lakta sam sa trojicom. Opet ga po jednom svaki udari, gurne, pocupa, dovoljno da jedva sudi faul, a niko ne dobije zuti. Uz sve to nula na poluvremenu, uvesti Keremeha umjesto Menala i Telalovica umjesto Elezija odmah na poluvremenu, mozda se nesto izrodi. Kupresak je sa jednom nogom bolji od Mujkica.
U novi boj...
Imaš 3 igrača naprijed, samo jedan nešto radi. Daj bože da nas ne uzmu na snagu, bolje se kreću skoro svaka lopta njihova, jači u duelima. Menalo kao lehorče.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ok sta smo mi uradili na svom terenu za 45 min, ovoliko pare dali na istrosene igrace ispostavit ce se ??
Svake godine se nalozimo i na kraju jedva trece mjesto prvi ti bjezi 20 i nesto bodova o cemu mi pricamo?
Kad smo zadnji put titulu osvojili jel to put nas ili svake godine patnja i jedva i evropu i narano u prvom pretkolu ispadnemo?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Mamic se sprda s nama
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mrtvilo , sporo , kilavo , voljni momenat nikakav. Bas lose .
Reko sam jos poslije Listice da se Mario mora hitno smijeniti inace nam ne gine grcevita borba i za to 4. mjesto.
Nismo mi bili bas bezopasni posebno ako uzmes cinjenicu da sudija silji na velez gdje im je dao bar 3-4 faula i ohrabrio ih vec sad.KosevoZove je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:40Ok sta smo mi uradili na svom terenu za 45 min, ovoliko pare dali na istrosene igrace ispostavit ce se ??
Svake godine se nalozimo i na kraju jedva trece mjesto prvi ti bjezi 20 i nesto bodova o cemu mi pricamo?
Mi smo u grcu, karlos i adem su izgubili dosta lopti. Pidro je trebao dobit zuti a ubjedjen sam da ce dobit jos jedan ako bude igrao do kraja.
Slobodan udarac na 16,5 m nad salcinom nigdje veze ..
Ako neko smatra da mi u ovom trenutku trbamo vodit 2-3 gola razlike protiv veleza onda je to nesto drugo.
Dali zrinjski borac u zadnjih 10 godina u zadnjih 5 godina imaju bolju ekipu. Dali smatras da bi broj bodova bio veci ili manji da imamo isto sudjenje ko borac, dali bi birac zrinjski imali isti broj bodova da sudije sude njima ko SARAJEVU..?
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 22 mar 2026, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko da se u putu nisu sreli
-
KosevoZove
- Kontakt:
Mi ne trebamo voditi nego gubiti par sansi su dobrih imali gdje nas golman spasava, zalosni smo mi sta pratimo i sta nam rade nikakve igre, mrtvilo sramota!!Pitar6785 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:45Nismo mi bili bas bezopasni posebno ako uzmes cinjenicu da sudija silji na velez gdje im je dao bar 3-4 faula i ohrabrio ih vec sad.KosevoZove je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:40Ok sta smo mi uradili na svom terenu za 45 min, ovoliko pare dali na istrosene igrace ispostavit ce se ??
Mi smo u grcu, karlos i adem su izgubili dosta lopti. Pidro je trebao dobit zuti a ubjedjen sam da ce dobit jos jedan ako bude igrao do kraja.
Ako neko smatra da mi u ovom trenutku trbamo vodit 2-3 gola razlike protiv veleza onda je to nesto drugo.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pogledaj sansu Adema kad njihov golman brani pogledaj njihovu kad banic. Pogledaj sut karlosa pogledaj sut salcina. Penal je bio vise nego faul koji je bio nad salcinom..KosevoZove je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:48Mi ne trebamo voditi nego gubiti par sansi su dobrih imali gdje nas golman spasava, zalosni smo mi sta pratimo i sta nam rade nikakve igre, mrtvilo sramota!!Pitar6785 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:45Nismo mi bili bas bezopasni posebno ako uzmes cinjenicu da sudija silji na velez gdje im je dao bar 3-4 faula i ohrabrio ih vec sad.KosevoZove je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:40Ok sta smo mi uradili na svom terenu za 45 min, ovoliko pare dali na istrosene igrace ispostavit ce se ??
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.