Gdje sam ja to uopste spomenuo, de prosvijetli me? Jednostavno mi je lik antipatican.MiranGlasnic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:31Smeta sa kim se druže, smeta izbor djevojke/žene, smeta šta jedu, smeta kada loše odigraju, smeta muzika koju slusaju, smeta transfer koji naprave…ima li nešto da ne smeta?![]()
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Govorim općenito.DamirT je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:33Gdje sam ja to uopste spomenuo, de prosvijetli me? Jednostavno mi je lik antipatican.MiranGlasnic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:31Smeta sa kim se druže, smeta izbor djevojke/žene, smeta šta jedu, smeta kada loše odigraju, smeta muzika koju slusaju, smeta transfer koji naprave…ima li nešto da ne smeta?![]()
nema hadzikadunica u sastavu
ne znam jel neka povreda ili neki dogovor s trenerom
ugl ako je povrijedjen sutra na pressu u 11 cemo znati jel il nije i ko je pozvan umjesto njega
ne znam jel neka povreda ili neki dogovor s trenerom
ugl ako je povrijedjen sutra na pressu u 11 cemo znati jel il nije i ko je pozvan umjesto njega
- MokraKifla
- Kontakt:
Opet se došlo kući na iće i piće a protiv Welsa joging
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vise izgleda kao neka salata nego cevapi
I ti operisan od sarkazma izgledaEdincapitano je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:19Vise izgleda kao neka salata nego cevapi![]()
Smeta i što gube.MiranGlasnic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:31Smeta sa kim se druže, smeta izbor djevojke/žene, smeta šta jedu, smeta kada loše odigraju, smeta muzika koju slusaju, smeta transfer koji naprave…ima li nešto da ne smeta?![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Iako će Dennis izostati, raduje da smo kompletni i bez povreda većinskim dijelomReprezentacija BiH se zvanično od ponedjeljka priprema za utakmice baraža 26. i 31. marta, ali neki su Zmajevi još u subotu stigli u bazu reprezentacije na Ilidži pored Sarajeva.
Zmajevi su danas obavili i prvi zajednički trening.
**** saznaje, a drugi će prenijeti, kako je Sergej Barbarez definitivno ostao bez jednog igrača.
Stoper Sampdorije Dennis Hadžikadunić zbog povrede ipak neće moći pomoći reprezentaciji BiH u mečevima 26. i 31. marta.
Hadžikadunićev dolazak je bio upitan i kada je objavljen spisak, pa je Barbarez pozvao ukupno pet stopera, te dodatno Mujakića i Kolašinca koji mogu po potrebi odigrati i na stoperu. Zato prema našim informacijama neće biti dodatnih poziva.
Više informacija kao i planove za pripreme Sergej Barbarez će iznijeti u ponedjeljak u 11 sati na press konferenciji u zgradi FS BiH.
zasto ne pozvati naknadno karića?Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:05Iako će Dennis izostati, raduje da smo kompletni i bez povreda većinskim dijelomReprezentacija BiH se zvanično od ponedjeljka priprema za utakmice baraža 26. i 31. marta, ali neki su Zmajevi još u subotu stigli u bazu reprezentacije na Ilidži pored Sarajeva.
Zmajevi su danas obavili i prvi zajednički trening.
**** saznaje, a drugi će prenijeti, kako je Sergej Barbarez definitivno ostao bez jednog igrača.
Stoper Sampdorije Dennis Hadžikadunić zbog povrede ipak neće moći pomoći reprezentaciji BiH u mečevima 26. i 31. marta.
Hadžikadunićev dolazak je bio upitan i kada je objavljen spisak, pa je Barbarez pozvao ukupno pet stopera, te dodatno Mujakića i Kolašinca koji mogu po potrebi odigrati i na stoperu. Zato prema našim informacijama neće biti dodatnih poziva.
Više informacija kao i planove za pripreme Sergej Barbarez će iznijeti u ponedjeljak u 11 sati na press konferenciji u zgradi FS BiH.Imamo se čemu nadati u četvrtak aBd.
![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Čut ćemo sutra šta struka kažezikerrz21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:09zasto ne pozvati naknadno karića?Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:05Iako će Dennis izostati, raduje da smo kompletni i bez povreda većinskim dijelom
Imamo se čemu nadati u četvrtak aBd.
![]()
Bitno je da je Tahirovic spreman. 
-
Edincapitano
- Kontakt:
To je to znaci, svi nasi su igrali zadnju tekmu s svojim klubom.
Osim Barisica smo skroz kompletni? Iskreno ne sjecam se kad smo bili skroz kompletni kao sto smo sada, ako se neko ne oklizne u WCu u Sarajevu
Vasilj
Dedic-Katic-Tarik-Seo
Memic-Amir-Sunjic-Kerim
Dzeko—Demirovic
Idemo
Osim Barisica smo skroz kompletni? Iskreno ne sjecam se kad smo bili skroz kompletni kao sto smo sada, ako se neko ne oklizne u WCu u Sarajevu
Vasilj
Dedic-Katic-Tarik-Seo
Memic-Amir-Sunjic-Kerim
Dzeko—Demirovic
Idemo
Obzirom da je Dennis out, eto prilike da se ispravi greska i pozove sa pretpoziva Karic
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Denis otpao, vjerovatno ce Karic upasti na spisak.
Sad je pitanje sta cemo igrati ako cemo ici sa 3 nazad to su onda Celik Katic Muharemovic ako se koclar stavi sve na crno ili crveno onda 424 sa Dedicem Katicem Muharemovicem Kolosinac
Sad je pitanje sta cemo igrati ako cemo ici sa 3 nazad to su onda Celik Katic Muharemovic ako se koclar stavi sve na crno ili crveno onda 424 sa Dedicem Katicem Muharemovicem Kolosinac
Zovi sad Karića i riješi potencijalne probleme koje bi imali.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma nema šanae da će igrati sa 3 nazad sad. Ide klasična 4-4-2 kao kroz cijele kvale.
Vasilj
Dedić Katić Muharemović Kolašinac
Memić Šunjić Hadžiahmetović Alajbegović
Džeko Demirović
*Jedino ako ne stavi Tahirovića umjesto Hadžiahmetovića, ali to bi fakat bila sramota.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Čelik…Katić…Muharemović….a Kolašinac igra kriket u formaciji sa 3 štopera…
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, Iceplayer, JHam, juka55, rukometubih23, sagitarius, SanaBosna, soxx, visarionovich, VolimBiH96, Zeko87 i 109 gostiju.