FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 22 mar 2026, 14:50

Sta je sa onim iz Kanade? Nije jos dozvolu dobio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 22 mar 2026, 15:42

Ko prenosi ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 22 mar 2026, 17:22

pa živote, ja očekujem da ga damo u sudijskoj mi ga primamo... :(
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

pitakupusnjaca
Kontakt:

Post Postao/la pitakupusnjaca » 22 mar 2026, 17:39

Realno sezona je davno izgubljena, nije ni bilo logike ulagati u ovu ekipu sad preko zime. za nadati se da ce se makar ovaj Libanonac pokazati kao dostojan igrac i da ce on biti dobitak ovog prelaznog roka, spreman i uigran za sljedecu sezonu.

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 22 mar 2026, 18:01

Bog nas spašava šugave PL...

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 22 mar 2026, 18:21

Hoće se oglasit bestidne barabe koje su pokušale da vode klub.

Šta uradiše ljaksofonci od kluba 🤢
Santos sa Tušnja

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 22 mar 2026, 18:38

bromazepam je napisao/la:
22 mar 2026, 18:21
Hoće se oglasit bestidne barabe koje su pokušale da vode klub.

Šta uradiše ljaksofonci od kluba 🤢
Skoro pa kao i 075 carsija... :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 mar 2026, 20:26

Pripremati se u miru za iducu sezonu, bar nam nece nedostajati vremena za to.....trener je doveden na duzi period, imati ce vremena napraviti selekciju, ko moze a ko ne.....rijesiti se ovih dizelasa Secerovica i kompanije.....bolje praviti tim ako treba i dvije godine nego srljati..... mislim da je kroz Slobodu u zadnjih 3,4 godine proslo preko 100 igraca i zato jesmo tu gdje smo sada.....a potroseno i pokradeno nekoliko miliona ni za sta......

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 mar 2026, 20:39

Al i Azuka nam vodi klub, svaka cast. Sve isti qurac, lose pa lose.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 mar 2026, 20:47

Skver je napisao/la:
22 mar 2026, 20:26
Pripremati se u miru za iducu sezonu, bar nam nece nedostajati vremena za to.....trener je doveden na duzi period, imati ce vremena napraviti selekciju, ko moze a ko ne.....rijesiti se ovih dizelasa Secerovica i kompanije.....bolje praviti tim ako treba i dvije godine nego srljati..... mislim da je kroz Slobodu u zadnjih 3,4 godine proslo preko 100 igraca i zato jesmo tu gdje smo sada.....a potroseno i pokradeno nekoliko miliona ni za sta......
Kakvi mi i pripreme za iduću sezonu toga nema. Mislim da je uprava sa Šećerom juniorom na čelu dovela klub na nikad niže grane i da trenutno rade da opet preuzmu klub pa da krene priča pred izbore pravimo nikad jaču Slobodu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 mar 2026, 21:27

sviunapad1010 je napisao/la:
22 mar 2026, 20:47
Skver je napisao/la:
22 mar 2026, 20:26
Kakvi mi i pripreme za iduću sezonu toga nema. Mislim da je uprava sa Šećerom juniorom na čelu dovela klub na nikad niže grane i da trenutno rade da opet preuzmu klub pa da krene priča pred izbore pravimo nikad jaču Slobodu.
Da ga mogu preuzeti, preuzeli bi......to ne mogu ni pomocu politike.....nije ni Azmir siso vesla pa da kao u prvom mandatu daje pare onako, vjerovatno sada to radi kroz pozajmice....ne mogu im pomoci ni basket balija zajedno sa onim ljaksetom iz Crnog blata.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 mar 2026, 21:52

Nula nula nula sedam pet!!!!

Azmir vodio Slobodu evo druga liga, TC zadnji u drugoj ligi, Salines se ugasio, zgrada mu se nakrivila :tokralju:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 22 mar 2026, 21:58

klasik je napisao/la:
22 mar 2026, 21:52

Azmir vodio Slobodu evo druga liga, TC zadnji u drugoj ligi, Salines se ugasio, zgrada mu se nakrivila :tokralju:
😂😂😂😂

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 mar 2026, 22:18

klasik je napisao/la:

Nesto mi poznata ta prica da je Azmir odveo Slobodu u drugu ligu......treba vratiti carsiju Secera i kompaniju da vrate Slobodu na mjesto gdje je bila prije Azmira.... :tokralju:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 mar 2026, 22:38

Skver je napisao/la:
22 mar 2026, 22:18
klasik je napisao/la:

Nesto mi poznata ta prica da je Azmir odveo Slobodu u drugu ligu......treba vratiti carsiju Secera i kompaniju da vrate Slobodu na mjesto gdje je bila prije Azmira.... :tokralju:
Nije odveo, ali nije skoro pa nista uradio od onih silnih planova sa borbom za ulazak. Sve je ovo divno krasno ako rjesava dugove, samo sto prosjecnog navijaca ne zanima to, nego rezultati, pobjede i ostalo. Realnost je da i on ovo tanko zasad hendla.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 mar 2026, 23:03

DamirT je napisao/la:
22 mar 2026, 22:38
Skver je napisao/la:
22 mar 2026, 22:18
klasik je napisao/la:

Nije odveo, ali nije skoro pa nista uradio od onih silnih planova sa borbom za ulazak. Sve je ovo divno krasno ako rjesava dugove, samo sto prosjecnog navijaca ne zanima to, nego rezultati, pobjede i ostalo. Realnost je da i on ovo tanko zasad hendla.
Jedno je sigurno a to je da se naplacao jako puno potrazivanja-----cak je dolazilo u pitanje i odigravanje nekih utakmica zbog dugova, a ti to stoji da mu je sportski segment nula bodova, jedno veliko nista....valjda je i sam to skontao.....a i sam je to izmedju redova priznao to na ovom zadnjem press-u i da je doveo nekoga ko se razumije i da se ne moze nista na brzaka pa cak i u ovoj ligi.....ovi igraci ne mogu igrati ni ovu ligu osim par pojedinaca.....to je katastrofa.

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 23 mar 2026, 14:17

Ovo je realni domet ove ekipe, treba biti pošten i priznat sebi da Sloboda trenutno po kapacitetu i mogućnostima (igrački, finansijski, organizaciono) nije ni u top 4 federalne lige, a o premijer ligi ne treba ni sanjati. Trenutno su Čelik, TOŠK, Travnik, Stupčanica timovi koji su bolji od Slobode (govorim trenutno), a Sloboda je tu u ešalonu sa GOŠK-om, Brastvom, Tomislavom, samo što nažalost za razliku od navedenih klubova Sloboda je što se tiče uprave u najgoroj situaciji. Prvi cilj treba da bude konačno stabilizacija kluba, a tek onda za nekih 3-4 sezone ganjat PL, jer je već sada razlika između PL i federalne ogromna, što će se najbolje vidjeti iduće sezone kad uđe Čelik (jedino ako ne upumpaju ogronu količinu novca na ljeto u ekipu)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 mar 2026, 14:34

Totalna qurcobolja, nezainteresovanost, neznanje, nezalaganje i sta jos covjek moze dodati na sve ovo....ovo je velika sramota.....kao sto momak napisa na videu od 14:50 ociti dokaz nezalaganja, nezainteresovanosti, jos da nisu dobili Slogu bili bi u zoni ispadanja a svakako ce i biti poslije utakmice sa Celikom.....golman, desni bek pa nadalje sve same smijurije i pokusaji od igraca....i ovaj Azmir nastavio tradiciju dovodjenja pokusaja od igraca kao i njegovi predhodnici......poslije ove utakmice nabiti odmah nogom za pocetak golmana, onog nikad goreg desnog beka Hadzipickica, ovog malog sto su mu dali kapitensku traku i Secerovica....pa nek stignemo dokle stignemo za ovu sezonu.....

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 23 mar 2026, 18:15

Sramite se manekeni,skinite dresove...Ako je vec ovako,kako ide UPRAVA NAPOLJE !
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2026, 11:41

A vi ko prave neznalice ocekujete neko zalaganje i igru od istrosenih igraca i matoraca, ko da ne pratite nasu ligu i igrace.
I ovo sto nesto vrijedi i zna igrati ne mozes tek tako uklopiti sa hameljom od kojeg nema hajra.
Uzasno vodjenje kluba od strane Uprave, ishitreno i panicno dovodjenje igraca sumnjivog kviteta, uzasan odnos sa navijacima, ponavljanje gresaka prijasnjih uprava oko imidza predsjednika i posudjivanja para od strane uposlenika, stanje na tabeli govori o ambicijama za ovu sezonu a najavljivo se i obecavalo sve i svasta, prozivala se prethodna garnitura pa se doslo na isto sa trenutnom.

Daleko smo mi od normalne sredine, normalnog kluba i ikakvih ambicija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.