FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
teza utakmica od januara 93'
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ekipicu koja ordinira na temi još od tog sudbonosnog saopštenja očekuješ na stadionu da i uživo prenesu svoje dobronamjerne postove i važne informacije ovim budalama koji još dolazimo na stadion, kad ono....tu su bili do 60 i neke minute. Odlično keep pushing guys.
Nervoza na tribinama ogromna koju je samo pobjeda mogla razbiti i hvala Bogu da je bilo tako.
Mujkić mora biti treća opcija na toj poziciji.
Naši vezni igrači kad nema Cimirota sa igre "prvom do sebe" prešli su na "daj je Ademu".
Adem još jednom pokazao da je doktor fudbala, majstore svaka čast.
AkoBogda da prospeš malo magije i po Grbavici.

Nervoza na tribinama ogromna koju je samo pobjeda mogla razbiti i hvala Bogu da je bilo tako.
Naši vezni igrači kad nema Cimirota sa igre "prvom do sebe" prešli su na "daj je Ademu".
Adem još jednom pokazao da je doktor fudbala, majstore svaka čast.

Mubarek praznik i vikend se završava prelijepo. Volim te Sarajevo 
Ps: odmorio bi Menala malo,.
Banic
Hujber Bralic Gojkovic Marodza
Elezi Krdzalic Kuprešak
Kjeremeh Adem
Carlos
Ps: odmorio bi Menala malo,.
Banic
Hujber Bralic Gojkovic Marodza
Elezi Krdzalic Kuprešak
Kjeremeh Adem
Carlos
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Je li bio ono penal? Cim smo ih napali u drugom poluvremenu na 5 minuta, odmah smo i zabili. Puno bolja igra u drugom. Mujkic je gluho bilo dobro zglajzo, momku treba psiholog. Krdzalic danas nekoliko oldicnih pasova naprijed u prostor. Prevazna pobjeda da se malo dignemo, i taman preko ove pauze da se malo dozovu
evo šuga i na pressu nije cestitao pobjedu
daleko im kuca od nase, nek se gone u **** i oni i ovi sta odustati nece
daleko im kuca od nase, nek se gone u **** i oni i ovi sta odustati nece
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Samo se mi mucimo sa igrom, napetiji nas napad kad vidis da ne znaju sta ce s loptom od bilo koje telenovele.
Na hajr.
MIRVICU ODLAZI
Na hajr.
MIRVICU ODLAZI
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta ima čestitat vidiš da se jede od muke i kad je sad svjestan da mu slijedi pad, ovakva limitirana ekipa nema šanse da izgura u ovom ritmu. To ti je kao kad se mi proglasimo šampionima prije prvog kola tako je i ovaj Rahimić počeo proglašavati uspješnu sezonu u martu.
evo garantujem ako ga ostave na klupi ide im borba za opstanak slijedece sezoneDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:40Šta ima čestitat vidiš da se jede od muke i kad je sad svjestan da mu slijedi pad, ovakva limitirana ekipa nema šanse da izgura u ovom ritmu. To ti je kao kad se mi proglasimo šampionima prije prvog kola tako je i ovaj Rahimić počeo proglašavati uspješnu sezonu u martu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
na kojoj si bio burazDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:26Ekipicu koja ordinira na temi još od tog sudbonosnog saopštenja očekuješ na stadionu da i uživo prenesu svoje dobronamjerne postove i važne informacije ovim budalama koji još dolazimo na stadion, kad ono....tu su bili do 60 i neke minute. Odlično keep pushing guys.
Adem još jednom pokazao da je doktor fudbala, majstore svaka čast.![]()
![]()
zapad bar onaj radijus oko mene sve zayebancija i opusteno bilo
ohladili smo dobro generalno
malo vise smo pokazali kad je trebalo sacuvati pobjedu al i to nije ni priblizno ko prije
dolazimo sto je uslo u krv a da sam malo normalan ne bih dolazio gledati ovaj cirkus od lige
- DoktorXabaras
- Kontakt:
bio u VIP-uBegovicRamiz je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:46na kojoj si bio burazDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:26Ekipicu koja ordinira na temi još od tog sudbonosnog saopštenja očekuješ na stadionu da i uživo prenesu svoje dobronamjerne postove i važne informacije ovim budalama koji još dolazimo na stadion, kad ono....tu su bili do 60 i neke minute. Odlično keep pushing guys.
![]()
malo vise smo pokazali kad je trebalo sacuvati pobjedu al i to nije ni priblizno ko prije
dolazimo sto je uslo u krv a da sam malo normalan ne bih dolazio gledati ovaj cirkus od lige
Igra manje više, večinu utakmice loše ali pokrenut će se.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Haj Bajro odmoriBajroni je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:11Promjeni taj nik pod hitno. Ko istinski voli FkSA ovakvu zlobnu glupost nikad ne bi napisao. SramotaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑22 mar 2026, 13:15Klub koji igra za kladionicu dolaskom homera.
Bljesne par utakmica i onda za kladaru ide poso.
Uzme tu pare,pare od nekog igraca i njega boli ****.
-
ajdohordas
- Kontakt:
A kad će se pokrenut, znal se šta ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:03bio u VIP-uBegovicRamiz je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:46na kojoj si bio burazDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:26Ekipicu koja ordinira na temi još od tog sudbonosnog saopštenja očekuješ na stadionu da i uživo prenesu svoje dobronamjerne postove i važne informacije ovim budalama koji još dolazimo na stadion, kad ono....tu su bili do 60 i neke minute. Odlično keep pushing guys.
![]()
dolazimo sto je uslo u krv a da sam malo normalan ne bih dolazio gledati ovaj cirkus od ligešalim se. Bio na zapadu, bar se meni činilo sa ekipom okolo, možda sam se pogrešno izrazio ali je bila neka napetost. Je.biga raja koja dolazi očekuje pobjedu, ja nisam ohladio taman da je ne znam šta a svi znamo kako nam je ova pobjeda važna pred derbi i cijelu atmosferu među igračima. Bez pobjeda si ništa, samo ona podiže moral.
14 godina čekamo da se pokrene. U tih 14 godina počeo sam o suicidu razmisljat dok gledam Sarajevo
Menalo je umro samo mu treba javiti. Kakav mrtvac jbt.
Mujkic je toliko glup da je Al.Bekic za njega profesor doktor.
Sandtacki Pirlo, standardno boliqrac. Vidim hvale pojedini njegovu "magiju"
istu tu magiju isporucuje npr. Mohedano iz Rudara koji igra za 2000 eura !
Mujkic je toliko glup da je Al.Bekic za njega profesor doktor.
Sandtacki Pirlo, standardno boliqrac. Vidim hvale pojedini njegovu "magiju"
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Mostarci su nasa braca i jedino gostovanje gdje mogu otici rahat.A klub ko klub su realno hinjavci.Realno kad god je trebalo popustali smo na terenu,za razliku od njihovih igraca.Ali to ne treba da utice na odnos navijaca.Svako dobro RA!
Menalo kriminalno loš.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Puno je 5 defanzivaca kad igras kući (Bralic, Gojkovic,Ristovski,BeganovicMujkic), nema kreacije ni doboljno igraca koji su nesto prema naprijed sposobni uraditi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ubija u pojam ovo godinamaDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:03bio u VIP-uBegovicRamiz je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:46na kojoj si bio burazDoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:26Ekipicu koja ordinira na temi još od tog sudbonosnog saopštenja očekuješ na stadionu da i uživo prenesu svoje dobronamjerne postove i važne informacije ovim budalama koji još dolazimo na stadion, kad ono....tu su bili do 60 i neke minute. Odlično keep pushing guys.
![]()
dolazimo sto je uslo u krv a da sam malo normalan ne bih dolazio gledati ovaj cirkus od ligešalim se. Bio na zapadu, bar se meni činilo sa ekipom okolo, možda sam se pogrešno izrazio ali je bila neka napetost. Je.biga raja koja dolazi očekuje pobjedu, ja nisam ohladio taman da je ne znam šta a svi znamo kako nam je ova pobjeda važna pred derbi i cijelu atmosferu među igračima. Bez pobjeda si ništa, samo ona podiže moral.
maksimalan domet trece mjesto kako god okrenes
igrao odlicno il lose to nam je maksimum
ova sezona je za nas rezultatski zavrsena prve dvije su nedostizne iz raznih razloga a mi smo nedostizni ovima ispod nas jer su realno slabiji i tu su zbog nase malo duze krize i njihovog vrhunca za ovu sezonu
uz prosjecne rezultate povecacemo razliku u odnosu na cetvrtog eto vidjeces
Kup smo olako halali pa i superkup
Banic danas korektann vraca se
Gojkovic-Bralic bez greske, ginuli obojica, Gojkovic PRVI KAPITEN MORA BITI, NE SMIJU NA LJETO OTICI
Ristovski ponekad ispadne, vidi se da nije fizicki spreman, rijesio utakmicu nema mu se sta prigovorit
Beganovic-Mujkic 2 kriminalca.
Krdzalic uvijek ima fintu i nije ogranicen igrac moze uvijek nesto izmisliti, zna je naprijed dobro gurnuti
Elezi van forme i nece ga, gospodin, vidi se da zna
Ljajic(trenutno) - Menalo, ne opravdavaju ono za sta su dovedeni, previse kostaju za ovo sto pruzaju trenutno, Menalo pogotovo nikakve koristi skoro nema + penal i promasaj protiv ubica, lose lose lose
Carlos majstor fenomenalan, yebo mater mi kad nemamo spica imamo sve ostalo, sad spica imamo nemamo veznog reda nikako
Keremeh mora poceti derbi, ide ga u derbiju, zna kako je igrati a bgm zna ga i zabiti
Hujber pokazao vise od Beganovica
3-5-2 nije ista sa i bez Kupresaka
Meni Ignatkov dosta sigurnosti nekako unosi kada igramo 3-5-2, znam da nece pogrijesiti nesto glupo.
Gojkovic-Bralic bez greske, ginuli obojica, Gojkovic PRVI KAPITEN MORA BITI, NE SMIJU NA LJETO OTICI
Ristovski ponekad ispadne, vidi se da nije fizicki spreman, rijesio utakmicu nema mu se sta prigovorit
Beganovic-Mujkic 2 kriminalca.
Krdzalic uvijek ima fintu i nije ogranicen igrac moze uvijek nesto izmisliti, zna je naprijed dobro gurnuti
Elezi van forme i nece ga, gospodin, vidi se da zna
Ljajic(trenutno) - Menalo, ne opravdavaju ono za sta su dovedeni, previse kostaju za ovo sto pruzaju trenutno, Menalo pogotovo nikakve koristi skoro nema + penal i promasaj protiv ubica, lose lose lose
Carlos majstor fenomenalan, yebo mater mi kad nemamo spica imamo sve ostalo, sad spica imamo nemamo veznog reda nikako
Keremeh mora poceti derbi, ide ga u derbiju, zna kako je igrati a bgm zna ga i zabiti
Hujber pokazao vise od Beganovica
3-5-2 nije ista sa i bez Kupresaka
Meni Ignatkov dosta sigurnosti nekako unosi kada igramo 3-5-2, znam da nece pogrijesiti nesto glupo.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Isto i ja evo čekam, more bit' bidne, more bit' ne bidne...ajdohordas je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:06A kad će se pokrenut, znal se šta ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:03bio u VIP-uBegovicRamiz je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:46
na kojoj si bio buraz
14 godina čekamo da se pokrene. U tih 14 godina počeo sam o suicidu razmisljat dok gledam Sarajevo![]()
Šta ću, ništa ne mogu promjeniti, idem na utakmicu, radujem se svakoj pobjedi ko da je finale. Volim svoj klub, niti kome psujem niti koga podržavam, tražim samo pobjede jer me one jedino čine sretnim.
Ma meni ko bolja verzija Handžića života mi, još baca malo na njega
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, plisek, Venom i 15 gostiju.
.png)