LUTKO NAŠA
Nema tebi lijeka...MikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:24A? Gdje sam ja napisao da hocu razlaz? Ko tebe laze s kime se ti grudvas, ili boljebl receno koga ti lazes? Ko ti drma kavez?
Što ti je smetala reintegracija Grbavice? Trebala je danas mrtva glava jel da padne, a bilo je veoma blizu. Ovi uopšte nisu htjeli stat sa udaranjem dok naši nisu uletili između. Hvala Bogu pa smo svi živi izašli sa stadiona.Lazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43Sta su ti ustashe sad krive? Asu tvoji iz Sa su ti prvi doletjeli u kavez, udaranje policajca? Svi su krivi samo vi niste! Citava publika u Širokom vas je smatrala iole normalnom i nikad problema nije bilo, danas citava uprava i prijatelji Želje u klubskome kafiću sjedila i prije i poslije utakmice, nitko im A nije rekao! Ponasaj se normalno i bit ce normalno!BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
Jos jedan naci indijanac koji se pogubi kada ga uhvatis u lazi
De nam iz prve ruke redoslijed desavanja.Jeste li se derali"ubij ustase" ?BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:30Što ti je smetala reintegracija Grbavice? Trebala je danas mrtva glava jel da padne, a bilo je veoma blizu. Ovi uopšte nisu htjeli stat sa udaranjem dok naši nisu uletili između. Hvala Bogu pa smo svi živi izašli sa stadiona.Lazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43Sta su ti ustashe sad krive? Asu tvoji iz Sa su ti prvi doletjeli u kavez, udaranje policajca? Svi su krivi samo vi niste! Citava publika u Širokom vas je smatrala iole normalnom i nikad problema nije bilo, danas citava uprava i prijatelji Želje u klubskome kafiću sjedila i prije i poslije utakmice, nitko im A nije rekao! Ponasaj se normalno i bit ce normalno!BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
Tako je, cim su usli psovali praljka. Okaci video kad momak iza zida provocira sa duksericom. Ko podrzava umro majci na rukama.york je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:54Publika na pecari nije imala pojma šta je pisalo na tom transparentu, nit je ikoga 1 % vrijedjalo i brigalo za grbavicu i te vaše spike... jedino je se čulo gazi ustaše, je*** vam m***, i slične glupostiPablo11 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:45Prve provokacije su pocele iza naseg dijela tj. pored, nekog degenerika sa duksericom. Poginuo majci na rukama amin zajedno sa delegatom, ove necu ni komentarisati nek pjevaju mi hrvati, saka jada.Lazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43
Sta su ti ustashe sad krive? Asu tvoji iz Sa su ti prvi doletjeli u kavez, udaranje policajca? Svi su krivi samo vi niste! Citava publika u Širokom vas je smatrala iole normalnom i nikad problema nije bilo, danas citava uprava i prijatelji Želje u klubskome kafiću sjedila i prije i poslije utakmice, nitko im A nije rekao! Ponasaj se normalno i bit ce normalno!
Nije vrijeme sastancenja
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, rishovski i 30 gostiju.