Premijer liga BiH - aktuelno

Pablo11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pablo11 » 23 mar 2026, 00:35

Vorovus je napisao/la:
23 mar 2026, 00:29
Pablo11 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:10
Kakav stepen povreda? Ganjalo ga 20 ljudi udarili ga par puta i sklonili udarne. Nije bas neki ponos, ali navikli su lazni srbi pisati pobjede gdje ih nema..
Jbs ganjanje, razvukli ga preko one ograde do te mjere da je dozivio stres i opustanje misica da se upiša u gaće. Usput ga i izudarli poprilicno. Nije za neku pohvalu, ali tako je bilo.
Poenta je da ti pišeš kao da si Dino Pekic koji je tu uz njega pa vidis sta mu je, a ne blebetalo sa foruma koje je to gledalo na TV-u.
Istina poslije je i plakao. Volite vi lagati stoljecima, dobro ti je gore neko odgovorio za Kosovo. I ja glupan raspravljam se sa tobom koji u zabludi zivi da je kosovo srpsko..
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 mar 2026, 00:43

Desava se najveci kriminal u historiji BiH fudbala
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 mar 2026, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 23 mar 2026, 00:44

Pablo11 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:35
Vorovus je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:10
Kakav stepen povreda? Ganjalo ga 20 ljudi udarili ga par puta i sklonili udarne. Nije bas neki ponos, ali navikli su lazni srbi pisati pobjede gdje ih nema..
Jbs ganjanje, razvukli ga preko one ograde do te mjere da je dozivio stres i opustanje misica da se upiša u gaće. Usput ga i izudarli poprilicno. Nije za neku pohvalu, ali tako je bilo.
Poenta je da ti pišeš kao da si Dino Pekic koji je tu uz njega pa vidis sta mu je, a ne blebetalo sa foruma koje je to gledalo na TV-u.
Istina poslije je i plakao. Volite vi lagati stoljecima, dobro ti je gore neko odgovorio za Kosovo. I ja glupan raspravljam se sa tobom koji u zabludi zivi da je kosovo srpsko..
Samo cinjenice. Kad nemas argumenata ajmo o Kosovu.
Kao kad gubis u PES-u pa krenes sebi davati autogolove.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 00:44

NoDi80 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:17
Zena navija za Zelju od mali nogu i stace uvijek uz svoj klub bez ikakvog nagovora, mi smo plava porodica
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

4 redara rasturise plavozelenu porodicu a oni zovu nekakvu lezbacu da ih zastiti :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 23 mar 2026, 00:45

Vorovus je napisao/la:
23 mar 2026, 00:44
Pablo11 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:35
Vorovus je napisao/la:

Samo cinjenice. Kad nemas argumenata ajmo o Kosovu.
Kao kad gubis u PES-u pa krenes sebi davati autogolove.
Jaki argumenti. Drzi se ipak svoje tribine, vaznije bitke vodite. :crazy:
Fk Željezničar.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 00:48

NoDi80 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:43
Sve je ovo iz banjalucke kuhinje. Desava se najveci kriminal u historiji BiH fudbala
Istina :bih: :bih: :bih: :bih:

slika

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 mar 2026, 00:50

Brundo bas si :rol:
Svaki klub je imao sastanke, a siroki kao klub je docekao Zeljeznicar normalno i nisu oni krivi
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 23 mar 2026, 00:51

Meni je i dalje nejasno da je ona parola triger svega danas. Evo ja sam Srbin i savrseno mi ne smeta ta parola za Grbavicu. To je njihovo, dio njihovog grada, moras bas mazlum biti da se tu bunis oko toga, pogotovo ovi iz Sirokog, ili delegat ili neko treci. Neka slave ljudi svoje.

Ali ono sto je meni fascinantno i ako sam dobro upratio, a nadam se da nisam.. da li je moguce da su sarajevski drotovi manijake sve do stadiona pratili, pa cak i u pola frke uletili izmedju njih i drotova iz sirokog da smire stvar ??!

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 23 mar 2026, 00:52

Sokantno je da se ovdje i dalje odgovara klasičnim trolovima, poput ovog @Mikipirs ili @Brundoo. Kako ne kontate da su to ljudi koji vam namjerno kontriraju da bi vas iznervirali.

Taj Miki ja sam ubidjedjen da lik ni ne navija za Borac, već se samo tako predstavlja kako bi vas iznervirao. Cak ne mora uopće biti ni Srbin ili neko iz manjeg bh entiteta, moze biti random lik iz bilo kojeg grada ili mjesta u BiH. Isto ko sto ovaj Brundo nije navijac Sarajeva, i generalno ima ih i previse takvih na ovom forumu.

To su vjerovatno usamljeni ljudi koje niko ne voli, i koji na ovaj način pokušavaju privući bilo kakvu pažnju, kako bi koliko toliko se osjećali zivim. Njima je najgore kad ih se ignorira.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 mar 2026, 00:54

Resolute je napisao/la:
23 mar 2026, 00:51
Meni je i dalje nejasno da je ona parola triger svega danas. Evo ja sam Srbin i savrseno mi ne smeta ta parola za Grbavicu. To je njihovo, dio njihovog grada, moras bas mazlum biti da se tu bunis oko toga, pogotovo ovi iz Sirokog, ili delegat ili neko treci. Neka slave ljudi svoje.

Ali ono sto je meni fascinantno i ako sam dobro upratio, a nadam se da nisam.. da li je moguce da su sarajevski drotovi manijake sve do stadiona pratili, pa cak i u pola frke uletili izmedju njih i drotova iz sirokog da smire stvar ??!
Namjerno kuhaju s ovcama, a vidimo da podmicenih ima na svim stranama od halkica do crokopova
Evo i u stocu ili negdje sukobi zbog grafita za vukovar
Nemojte nasjedati na ratne price, nikom rat ne treba svi smo sirotinja i svi samo mozemo izgubiti zivota, a zaraditi nista necemo. Vi se morate rijesiti dodika, jer dok takvi vode nema prosperiteta ni za kofa
Nasim navijacima policija vise nigdje ne da bez pratnje
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 mar 2026, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 23 mar 2026, 00:57

Resolute je napisao/la:

Zadnjih par godina je praksa da nasa policija prati grupu i bude na tekmi, ne samo manijake vec i ostale.
Fk Željezničar.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 01:00

NoDi80 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:50
Brundo bas si :rol:
Svaki klub je imao sastanke, a siroki kao klub je docekao Zeljeznicar normalno i nisu oni krivi
Sastanke???????? Srpska masinerija :bow: :bow: :bow:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 mar 2026, 01:05

Resolute je napisao/la:
Evo ko se bunio i podigao cijelu frku bez razloga...
SportSport neslužbeno saznaje da su uklanjanje transparenta, a zatim i prekid utakmice tražili četvrti sudija Danijel Perić iz Bijeljine, te oficir za bezbjednost Dejan Avram iz Istočnog Sarajeva.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 01:10

Evo ihhhh. Stizu taze informacije iz srbije.

zivimzaosjecaje
Kontakt:

Post Postao/la zivimzaosjecaje » 23 mar 2026, 01:11

Nevjerojatno je koliki ste vi, Bošnjaci, kao narod, licemjerni paćenici. Ne znam da postoji još jedna zemlja u kojoj mediji šire propagandu u korist navijačkih skupina, osim ovdje. Milijun članaka bošnjačkih medija u kojem Manijake slave kao heroje, npr. Crna Hronika BIH: ,,Dvostruki aršini u Širokom Brijegu: Herceg Bosna može, "gazi baliju" može ali Željin transparent ne može."
Zašto je namjerno izostavljeno da je skandiranje započelo provokacijom Manijaka "gazi ustaše"?
Zbog skandiranja, ubacivanja baklji u teren i transparenta je utakmica prekinuta, te se htjela ispraznit tribina, no Manijaci su radije htjeli to odraditi na teži način.
Ista situacija prošle sezone na Pecari kad je igrao Zrinjski protiv Širokog. Zbog novih pravila o gostovanjima, Ultrasi su skandirali ,,J*** te Bosno, J*** te ja, Hrvatska moja domovina!", te su ubacivali baklje na teren. Utakmica je prekinuta, te su namjeravali isprazniti tribinu ako Ultrasi ne stanu sa skandiranjem. Stali su, utakmica se nastavila, nije bilo potrebe intervencije. U tome je razlika, Ultrasi su stali, Manijaci su nastavili, pa se završilo kako se završilo. Naravno, bošnjački mediji su odmah izvrnuli obe situacije. Manijaci bez ikakvog razloga izbačeni, a Ultrasi ,,sramotno", ,,bez ikakvog razloga" psovali državu.
Nije ni prvi, a ni zadnji put da se takva propaganda širi. Pretprošle sezone, bošnjački mediji bez ikakvog dokaza plasirali vijest da su Ultrasi u oružanoj(!) pljački oduzeli Red Army-u transparente. Na kraju, kada je izašao video, ispostavilo se da je jedino član Red Army-a imao pištolj. Nakon toga, vijesti o plaćenicima iz Bijeljine, vezanje u obiteljskoj kući u kojoj živi s bolesnim roditeljima, onda stotine članaka o tome kako je FUP oduzeo transparente Red Army-a, koji su bili kod policajaca, koji su "navodno" radili za Ultrase, pa čak i objavili ime čovjeka, koji nema veze s time, SVE se ispostavilo lažnim. Onda opet, vijesti o posipanju travnjaka kiselinom, samo da se odvrati pažnja od najveće sramote u njihovoj povijesti.
Koliko je bilo ovakvih članaka od strane bošnjačkih medija, a koliko je bilo članaka o tome kada su 4 člana Red Army-a (jedan od njih trenutno u pritvoru zbog ubojstva prije mjesec dana) ušli u stan i zamalo ubili čovjeka?
Koliko sam članaka pročitao što je sramotno kako su HZ vraćene s gostovanja u RS-u, isto tako i za Manijake. Jesu li pisali da je sramotno što su prošle sezone vratili Ultrase ispred Koševa, tj. nisu im dali da unesu zastave, bubnjeve, nikakva obilježja kluba, pa čak ni šalove? Odmah su mediji krenuli pisati kako su Ultrasi vraćeni zbog političkih poruka, itd., a nisu mogli biti dalje od istine.
Onda od "mnogobrojnog" izvještavanja što su Ultrase skidali usred zime u Banjoj Luci, jer nisu smjeli imati obilježja koja na sebi imaju šahovnicu, onda kada su specijalci isprebijali Ultrase na Grbavici dok su praznili tribinu, itd. Mogu mislit da su se u istoj situaciji našle neke bošnjačke grupe, odmah bi bilo NATO help.
Nema većih licemjera od vas.

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 23 mar 2026, 01:18

Brundoo je napisao/la:
23 mar 2026, 01:10
Tuzno je gledati koliko se brukas bezuspjesno pokusavajuci svoju mentalnu poremecenost izlijeciti putem javnog sportskog foruma.

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 23 mar 2026, 01:20

zivimzaosjecaje je napisao/la:
23 mar 2026, 01:11
Nevjerojatno je koliki ste vi, Bošnjaci, kao narod, licemjerni paćenici. Ne znam da postoji još jedna zemlja u kojoj mediji šire propagandu u korist navijačkih skupina, osim ovdje. Milijun članaka bošnjačkih medija u kojem Manijake slave kao heroje, npr. Crna Hronika BIH: ,,Dvostruki aršini u Širokom Brijegu: Herceg Bosna može, "gazi baliju" može ali Željin transparent ne može."
Zašto je namjerno izostavljeno da je skandiranje započelo provokacijom Manijaka "gazi ustaše"?
Zbog skandiranja, ubacivanja baklji u teren i transparenta je utakmica prekinuta, te se htjela ispraznit tribina, no Manijaci su radije htjeli to odraditi na teži način.
Ista situacija prošle sezone na Pecari kad je igrao Zrinjski protiv Širokog. Zbog novih pravila o gostovanjima, Ultrasi su skandirali ,,**** te Bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!", te su ubacivali baklje na teren. Utakmica je prekinuta, te su namjeravali isprazniti tribinu ako Ultrasi ne stanu sa skandiranjem. Stali su, utakmica se nastavila, nije bilo potrebe intervencije. U tome je razlika, Ultrasi su stali, Manijaci su nastavili, pa se završilo kako se završilo. Naravno, bošnjački mediji su odmah izvrnuli obe situacije. Manijaci bez ikakvog razloga izbačeni, a Ultrasi ,,sramotno", ,,bez ikakvog razloga" psovali državu.
Nije ni prvi, a ni zadnji put da se takva propaganda širi. Pretprošle sezone, bošnjački mediji bez ikakvog dokaza plasirali vijest da su Ultrasi u oružanoj(!) pljački oduzeli Red Army-u transparente. Na kraju, kada je izašao video, ispostavilo se da je jedino član Red Army-a imao pištolj. Nakon toga, vijesti o plaćenicima iz Bijeljine, vezanje u obiteljskoj kući u kojoj živi s bolesnim roditeljima, onda stotine članaka o tome kako je FUP oduzeo transparente Red Army-a, koji su bili kod policajaca, koji su "navodno" radili za Ultrase, pa čak i objavili ime čovjeka, koji nema veze s time, SVE se ispostavilo lažnim. Onda opet, vijesti o posipanju travnjaka kiselinom, samo da se odvrati pažnja od najveće sramote u njihovoj povijesti.
Koliko je bilo ovakvih članaka od strane bošnjačkih medija, a koliko je bilo članaka o tome kada su 4 člana Red Army-a (jedan od njih trenutno u pritvoru zbog ubojstva prije mjesec dana) ušli u stan i zamalo ubili čovjeka?
Koliko sam članaka pročitao što je sramotno kako su HZ vraćene s gostovanja u RS-u, isto tako i za Manijake. Jesu li pisali da je sramotno što su prošle sezone vratili Ultrase ispred Koševa, tj. nisu im dali da unesu zastave, bubnjeve, nikakva obilježja kluba, pa čak ni šalove? Odmah su mediji krenuli pisati kako su Ultrasi vraćeni zbog političkih poruka, itd., a nisu mogli biti dalje od istine.
Onda od "mnogobrojnog" izvještavanja što su Ultrase skidali usred zime u Banjoj Luci, jer nisu smjeli imati obilježja koja na sebi imaju šahovnicu, onda kada su specijalci isprebijali Ultrase na Grbavici dok su praznili tribinu, itd. Mogu mislit da su se u istoj situaciji našle neke bošnjačke grupe, odmah bi bilo NATO help.
Jeste mi smo licemjeri, dok s druge strane postoje dvije struje koje na svaki način pokušavaju da uniste ovu državu.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 01:21

Resolute je napisao/la:

Njih policija uvijek cuva i stiti.
Ako pratis situaciju znas da su u zenici pobjegli od robijasa u policijsku stanicu i ovi ih otpratili kuci, u olovu od hordi pobjegli u policijsku stanicu i oni ih cuvali dok horde nisu otisle, bacili bombu na djecije igraliste u zenici policija im nije nista uradila nego ih otpratila kuci da ih narod ne isprebija, policija im zaustavila auto sa robijasima da otmu zastavu, policija ih pratila kada su naoruzani do zuba napali horde na okupljanju pa nakon sto su ih horde potjerali ista policija ih zastitila i odveli ih kucama, policija ih zastitila od hordi kada su im na dan derbija upali na grbavicu i zvali ih da izadju napolje ali oni umjesto da izadju zvali su policiju koja je pohapsila hordase i danima ih mucili u stanici, evo danas ih opet policija stiti od redara iako su izazvali nerede itd.

Ima tih primjera milion ali Uglavnom to su drukare i picici koji se kriju iza pandura i sluze im za odavanje sarajevskih mangupa.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 01:23

Paromlinac je napisao/la:
23 mar 2026, 01:18
Brundoo je napisao/la:
23 mar 2026, 01:10
Tuzno je gledati koliko se brukas bezuspjesno pokusavajuci svoju mentalnu poremecenost izlijeciti putem javnog sportskog foruma.
Glupane ovaj @vegeta je iz srbije koji nikada bih ocima nije vidio ali zna sve bolje nego svi mi zajedno. I nije jedini takav ovdje

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 23 mar 2026, 01:36

zivimzaosjecaje je napisao/la:
23 mar 2026, 01:11
Ista situacija prošle sezone na Pecari kad je igrao Zrinjski protiv Širokog. Zbog novih pravila o gostovanjima, Ultrasi su skandirali ,,**** te Bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!", te su ubacivali baklje na teren. Utakmica je prekinuta, te su namjeravali isprazniti tribinu ako Ultrasi ne stanu sa skandiranjem. Stali su, utakmica se nastavila, nije bilo potrebe intervencije. U tome je razlika, Ultrasi su stali, Manijaci su nastavili, pa se završilo kako se završilo. Naravno, bošnjački mediji su odmah izvrnuli obe situacije. Manijaci bez ikakvog razloga izbačeni, a Ultrasi ,,sramotno", ,,bez ikakvog razloga" psovali državu.
Nismo licemjerni, već samo koristimo vaše metode protiv vas, pa se čudite kako je moguće da su i Bošnjaci takvi? Bit ćemo još gori, jer nam je preko k i ove ovakve BiH, a i nekog velikog poštovanja prema vama, a od 1993. vas ne volimo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Blue1921, primussucks, Resolute, roccosiffredi, Venom i 43 gosta.