NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

dacco
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la dacco » 22 mar 2026, 22:37

Marokanci58 je napisao/la:
22 mar 2026, 22:24
Ako se ne varam vi ovu sezonu ne igrate treću ligu samo zahvaljući Čeliku, jer bilo koja od ostalih 15 ekipa u zadnjem kolu bi prodala Gradini a oni ne smiju zbog navijača. Dobro znam da je Gradina nudila 6 bodova u ovoj sezoni i 20 000 KM a ovi to odbili. Onda oni uzeli sudije međutim to im nije pomoglo i vi ostanete u ligi. Mislim da vas je to i opametilo pa ste mnogo ozbiljnije krenuli u ovu sezonu što se evo pokazalo kao dobro.
[/quote
Dobro znači po tebi samo što je Čelik kao klub sa historijom renomenom ispao fer i uradio ono što je moralno ispravno nije prodao Gradini zadnje kolo prošle sezone Jedinstvo ne bi "smjelo" zbog te kako vi zovete usluge biti konkurentno Čeliku ove sezone pošteno na travnjaku igrom rezultatima.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 mar 2026, 22:44

dacco je napisao/la:
22 mar 2026, 22:14
Ako se uspijemo do 20 kola i utakmice u Zenici približiti Čeliku na 3-4 boda po mom mišljenju pritisak će se prebaciti na Čelik u toj utakmici a za mene nakon toliko očajnih sezona biti ravno ulasku u PL da strpam svoju ženu djecu u auto navratim u Travnik na ćevape i odem maksuz na utakmicu u Zenicu znajući da imamo vrh ekipu koja može iznenaditi i dobiti Čelik.
Bravo kralju to je razmisljanje. Ovaj klub je napredovao 200% u zadnje dvije godine. Ima jos stvari u kojima moramo napredovati , ali ovo je vec ogromno.

Ovaj recap sa utakmice je fenomenalan, slike, marketing sve izgleda profesionalno. Dresove napokon da odradimo kako treba i potpisemo neki ugovor, onda pokrenemo FAN SHOP na ljeto dok dijaspora bude u gradu.

Bravo bravo i samo bravo, igracki fino izgledamo. Duvnjak za sada radi posao za 10. Mislim da bi ovoj ekipi legao jedan iskusniji strijelac i bolji igrac lijevo.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 22 mar 2026, 22:45

Ako se ne varam vi ovu sezonu ne igrate treću ligu samo zahvaljući Čeliku, jer bilo koja od ostalih 15 ekipa u zadnjem kolu bi prodala Gradini a oni ne smiju zbog navijača. Dobro znam da je Gradina nudila 6 bodova u ovoj sezoni i 20 000 KM a ovi to odbili. Onda oni uzeli sudije međutim to im nije pomoglo i vi ostanete u ligi. Mislim da vas je to i opametilo pa ste mnogo ozbiljnije krenuli u ovu sezonu što se evo pokazalo kao dobro.
Hvala igracima Celika sto su osvjetlili svoj obraz izisli zadnje kolo na teren i odigrali svoje najbolje. Tu Celik nije igrao za Jedinstvo nego za celik. Na srecu nasu rezultat nam je pogodovo.

Ali to treba stati u ovoj drzavi i sportu generalno ne samo fudbalu. Svi trebaju izaci na teren i "potuci" se sportski, pa ako rezultat pogoduje nekom drugom tako je kako. A te price mi vas pustili, mi nismo htjeli onima ili ovima pustiti treba apsolutno eliminisati. Svako pusta nje pobjede, poklanjanje bodova i slicno treba najstrozije kaznjavati.

S druge strane primjetim sve vise navijaca celika na ovom forumu, svaka vama cast , i mislim da treba Celik da se vrati u PL. Ali sta ovdje dolazite dokazivati? Argumentiranjem da Jedinstvo nije spremno za PL , trebamo pustiti celik da nas pobjedi zato sto je celik igrao fer i koretno prosle sezone? Cinjenica je da Jedinstvo ove sezone ne aspiracije za PL , ali takodjer cinjenica je da Jedinstvo moze bodovno stici Celik. Pa i ako stigne kad bude Celik-Jedinstvo neka obje ekipe budu opet fer i koretkne i neka bolji pobjedi.

Mesetarenju na bilo koji nacin u ovoj ligi, ovoj drzavi, treba stati u kraj. Gdje to da neko nekom duguje bodove pobjedu, izadjimo svi na teren pa se tu dokazujmo. Pa ispasti , ispasti. Dokle je sve sportski. To sto ti spominjes je sportski Celik nije skinuo gace i hvala vam ali to ne znaci da treba Jedinstvo skinuti gace Celiku kao zahvalu. Sve je to sport i tako treba da bude.

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 22 mar 2026, 22:46

Olako si ti zaboravio cetvrtfinale kupa pa 15 utk bez poraza u zadnje dvije sezone, drugo da prodate obraz za tako mizerne pare a klub takvog renomea mene bi bilo sramota. Trece i ovu sezonu smo lose krenuli ako ces iskreno i jos nismo na zavidnom lvl.

I pored toga svega moram ti naglasiti da vi imate sudjenje besprijekorno cak nekad i sitni poguranac kao i Sloboda pretprosle sezone.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 mar 2026, 22:56

Priča je istinita, ja sam bio 6 bodova i mogu to potvrditi. Mislim svako sve zna i ove mahalske priče tačno testiraju inteligenciju.
Svaka čast Čeliku na poštenoj zadnjoj utakmici, ali i šta su nama sudije u Bihaću radile te sezone čudo da neko nije nastradao.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 22 mar 2026, 22:59

Iceplayer je napisao/la:
22 mar 2026, 22:56
Priča je istinita, ja sam bio 6 bodova i mogu to potvrditi. Mislim svako sve zna i ove mahalske priče tačno testiraju inteligenciju.
Svaka čast Čeliku na poštenoj zadnjoj utakmici, ali i šta su nama sudije u Bihaću radile te sezone čudo da neko nije nastradao.
Ja sam bio 20000 i potvrdjujem.

Ne znam sto se ovi pale i upadaju ovdje objasnjavaju kako tu ima jos ulaganja, kako je neko nekom valjao itd.

Treba tu da bude sportskog takmicenja. Celikovo je da odrzi prednost, a Jedinstvo i ostali klubovi da probaju stici. Neka najbolji bude 1 i neka udje

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 22 mar 2026, 23:23

Nim je napisao/la:
22 mar 2026, 22:59
Iceplayer je napisao/la:
22 mar 2026, 22:56
Ja sam bio 20000 i potvrdjujem.

Ne znam sto se ovi pale i upadaju ovdje objasnjavaju kako tu ima jos ulaganja, kako je neko nekom valjao itd.

Treba tu da bude sportskog takmicenja. Celikovo je da odrzi prednost, a Jedinstvo i ostali klubovi da probaju stici. Neka najbolji bude 1 i neka udje
Jest tako na papiru a u praksi dobijes ove talove, plus sudjenje plus pojedinacnu prodaju utk tipa ovaj golman iz Tomislava koji se nije javio 2x i tako je primio dva gola danas, cajnoslu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 mar 2026, 07:45

Recap je fantastican, premijer liga nivo. Sadrzi sve, a kvalitet vrhunski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 mar 2026, 10:35

Ljudi moji, samo stetimo sebi takvim pricama za PL, stavljamo neki pritisak bezveze. Tesko bi bilo da mi Celiku bjezimo 6 bodova, a ne oni nama. Nismo jos za toga i to je to. Mozete vi biti optimisticni koliko god hocete. Sljedecu sezonu ako sve nastave raditi kako treba imamo sansu, ovu nemamo i to je to. Teren se zavrsiti mora, i to pod hitno. Pa jel vi mislite da je tako lako , budes prvi, i to je to. Ne treba nista raditi na ho ruk, nije nam to potrebno.
Nama su potrebni dobri rezultati, pobjede, vracanje publike, pisten rad, a sve to ce se isplatiti vremenom. Vidimo svi da postenim radom imas sve. Idemo zaredati jos koju pobjedu, pa hajmo svi u Zenicu.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 23 mar 2026, 10:42

harden je napisao/la:
23 mar 2026, 07:45
Recap je fantastican, premijer liga nivo. Sadrzi sve, a kvalitet vrhunski.
Preozbiljno Bgm, trebali su jos samo intervjue dodati. Parira ovaj snimak Velezovoj TV koja je marketinski svemirski brod u drzavi.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 mar 2026, 15:59

Daleko smo mi od Premijer lige, možda nam je ekipa u top tri, ali organizacijski smo još uvijek daleko. Svaka čast ovim ljudima koji vode klub, trude se i daju u sve ovo u skladu sa svojim mogućnostima, ali i dalje imamo veliki broj problema za koje prosječni simpatizer i navijač ne zna.

Bez potrebe sami sebi skačemo u stomak određenim najavama koje u ovome trenutku nisu realne.

Uvijek sami sebe lažemo, kao ovaj put da je bilo preko 2.000 posjetitelja što nažalost nije istina, nije bilo više od 1.200 posjetitelja na stadionu.

slika

Ovako izgleda desni dio tribine, lijevi je bio malo popunjeniji, u prvi red tribina uopće nisu stavljene stolice.

Ja sam i više nego razočaran posjetom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Malilav i 10 gostiju.