U kojim segmentima igre su Katić i Barišić istog ili boljeg kvaliteta od Ahmedhodžića?
Nikola Katić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Nikola Katić
Čelik nije igrao dobro zadnjih 4, 5 utakmica. Ništa bolje ni lošije od Katića. U najbolju ruku - ništa specijalno. Čelik igra u Lensu samo zato što Lens ima povrijeđena tri štopera, i davanje šanse tako mladom igraču u ovako važnoj utakmici nije pametno.
Ko god je objektivan neće reći da je Katić imao lošu utakmicu ali jbg penal je ukakio.
Uz to Katić i Muharemović imaju dobru hemiju zajedno pa ne znam baš da bi se to trebalo kvariti sa igračem koji nije oproban sa Tarikom.
Po meni je logičnije upariti Tarika sa Hadžikadunićem, već su igrali zajedno , bilo je ok osim onog kiks gola u Austriji koji je po meni najviše Vasiljev. Uz to , Hadžikadunić ima iskustvo igranja baraža već.
Čelika sam gledao u mladoj , nevjerovatno koliko je igrač tih predispozicija loš u igri glavom, Katić je opet preloš sa loptom u nogama. S obzirom kako Vels igra, opet se Katić čini kao logičniji izbor.
Glory Glory Man United
Kod tebe su slabiji zbog krvnih zrnaca, i to je tako očigledno.MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:22U kojim segmentima igre su Katić i Barišić istog ili boljeg kvaliteta od Ahmedhodžića?
Anel je otišao iz lige petice unazad (prvo u drugu ligu - niko ga nije htio kupiti pa onda u Holandiju), to nešto govori.
Glory Glory Man United
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako si znao?Daduli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:28Kod tebe su slabiji zbog krvnih zrnaca, i to je tako očigledno.MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:22U kojim segmentima igre su Katić i Barišić istog ili boljeg kvaliteta od Ahmedhodžića?
Anel je otišao iz lige petice unazad (prvo u drugu ligu - niko ga nije htio kupiti pa onda u Holandiju), to nešto govori.
Jesu li bolji u postavljanju…jesu li bolji defanzivno...jesu li brži…bolje iznose loptu…bolja igra glavom…bolji u posjedu…polivalentniji? Ja uzdižem Ahmedhodžića jer je Bošnjak.
Čuo sam da ti je mama dobra u postavljanju. Radila u Zenici u zanatskom, nisu imali fliper nego se ona naguzi, staviš joj žeton u analni otvor pa je pukneš po sisi i tarlahaj.MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:44Kako si znao?Daduli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:28Kod tebe su slabiji zbog krvnih zrnaca, i to je tako očigledno.MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:22
U kojim segmentima igre su Katić i Barišić istog ili boljeg kvaliteta od Ahmedhodžića?
Anel je otišao iz lige petice unazad (prvo u drugu ligu - niko ga nije htio kupiti pa onda u Holandiju), to nešto govori.![]()
![]()
![]()
Jesu li bolji u postavljanju…jesu li bolji defanzivno...jesu li brži…bolje iznose loptu…bolja igra glavom…bolji u posjedu…polivalentniji? Ja uzdižem Ahmedhodžića jer je Bošnjak.![]()
![]()
![]()
Glory Glory Man United
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ne mogu ti odgovoriti. Brojim krvna zrnca.Daduli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:49Čuo sam da ti je mama dobra u postavljanju. Radila u Zenici u zanatskom, nisu imali fliper nego se ona naguzi, staviš joj žeton u analni otvor pa je pukneš po sisi i tarlahaj.MiranGlasnic je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:44Kako si znao?![]()
![]()
![]()
Jesu li bolji u postavljanju…jesu li bolji defanzivno...jesu li brži…bolje iznose loptu…bolja igra glavom…bolji u posjedu…polivalentniji? Ja uzdižem Ahmedhodžića jer je Bošnjak.![]()
![]()
![]()
Utakmica u Velsu se ubila za našeg balvana. Očekuje se dosta centarsuteva a Nikola je tu bez premca, on i Muharemovic ako budu zdravi bi trebali da startaju.
Nikola ima i iskustva iz engleske gdje igra većina Velskih igraca i mogao bi biti prevaga.
Nikola ima i iskustva iz engleske gdje igra većina Velskih igraca i mogao bi biti prevaga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakvi centarsutevi, ne igra ti vels vise na centarsuteve i duge lopte, njima igraju naprijed brzi niski igraci, i tu ce biti veliki problema sa katicem
Nikola Katić aka sikirica, velika opasnost za Schalke na terenu u ovom novom ofanzivnom sistemu.
Kriticnost veceras

Ali inace nema toliko losu statistiku kad je ova kategorija u pitanju. Za repku kad igra ima puno pasova i obicno bude preko 75%. Ako nista ne libi se imati loptu u nogama za razliku od svih nasih veznjaka
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Stoper sa 75% tačnih pasova je užas.
A ovo gore je teški tarabizam po svemu, baš sjekira što ljudi rekoše.
Da hoće iko isplivati, samo da se ovaj makne.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mislim da i Hadžikadunić ima bolju statistiku što se pasova tiče. Meni bi on startao iskreno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 mar 2026, 00:48Stoper sa 75% tačnih pasova je užas.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bas tako, odličan boga mi sa 3 pozadi ide glavom gdje drugi ne smiju ni nogom al sa 4 pozadi spor, nesiguran sa loptom.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Koja je ovo ojebina I propalitet, meni fakat nije jasno kako je on uspio dogurati do cvajte. Lik osim borbenosti I snage nema bukvalno nista. Kockarski idiot ce staviti I njega I sunjica I mujakica u prvu postavu a nijedan neznaju dodati loptu osim prvom do sebe. Dodaj tu pogubljenog I nedorecenog tahirovica I imas recept za propast. I onda SE cudimo kako poluamaterski kipar protiv nas lici na galaktikose I pepovu barcu u jednom.
Ja sve vise pocinjem misliti da je anel zapravo namjerno otjeran da bi ova ojebina mogla da se gura u prvu postavu I na taj nacin sabotira reprezentacija jer je ocigledno da je lik
limitiran ko daska .. kako su on I sunjic dogurali do profi fudbala meni fakat nije jasno.
Ja sve vise pocinjem misliti da je anel zapravo namjerno otjeran da bi ova ojebina mogla da se gura u prvu postavu I na taj nacin sabotira reprezentacija jer je ocigledno da je lik
limitiran ko daska .. kako su on I sunjic dogurali do profi fudbala meni fakat nije jasno.
Opet u jedan i 15 pisan post??? Pa bolan jado jadni pristojan svijet spava u to doba. Kako su dogurali do profi fudbala? Zato što imaju ono što ti nemaš – karakter i rad. A ti imaš samo tastaturu i paranoju. Prestani pljuvati po Zmajevima, to je pravi recept za propast, ne lineup. Idi se naspavaj, čovječe. Vidiš da pucaš po šavovima od nenaspavanosti.Diadora je napisao/la: ↑23 mar 2026, 01:15Koja je ovo ojebina I propalitet, meni fakat nije jasno kako je on uspio dogurati do cvajte. Lik osim borbenosti I snage nema bukvalno nista. Kockarski idiot ce staviti I njega I sunjica I mujakica u prvu postavu a nijedan neznaju dodati loptu osim prvom do sebe. Dodaj tu pogubljenog I nedorecenog tahirovica I imas recept za propast. I onda SE cudimo kako poluamaterski kipar protiv nas lici na galaktikose I pepovu barcu u jednom.
btw tip piše doslovno iste stvari kao Husarić po fb, ili je ovo Husarić ili mu je ovaj dao cenera da piše ovo po forumu ili mu je Husarić idol. U svakom slučaju, uz fanatica ovo je najveći psihički bolesnik na forumu.
Glory Glory Man United
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nacin na koji Wels igra nikako ne lezi Nikoli, bolja bi opcija bio Hadzikadunic da nije povredjen.
U pravu si za ovo, ali nas je problem sto Katic uopste ima mogucnost da puno ima loptu u nogama. To je vise kritika za vezni red kad ti Katic mora organizovati napade. Ona jedna tekma gdje napada Tahirovica sugerirajuci mu gdje da stoji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 mar 2026, 00:48Stoper sa 75% tačnih pasova je užas.
Ne leži njemu nijedan protivnik al mi nemamo srčanijeg od njega. Strahujem za njegovu reprezentativnu budućnost kad se taj pojavi.Sindikat12 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 08:11Nacin na koji Wels igra nikako ne lezi Nikoli, bolja bi opcija bio Hadzikadunic da nije povredjen.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ